Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
csütörtök este fel tudod hívni a dokit?! ha tudod, hívd mindenképp, pláne, ha messze laksz. és majd írj, hogy mit mondott. :)
második. nektek?
koszi! hat igen,en is ezert gondolkodom most... mert lekesni nagyon nem szeretnem a kezdest,de potyara nem szivesen mennek be.
amugy az remlik,hogy meg a 4. napon is el lehet kezdeni a stimut,szoval ha pentek du jon meg,meg jo lehet a hetfo,de persze egyenileg mondhat mast a doki.
Ez engem is érdekel! De gondolom a tényleges első nap amikor megjön.
Nálam az a kérdés ha pénteken délután jön meg, pénteken menjek reggel vagy csak hétfőn???😲
Szívesen! Szerintem az már nem jó, mindenből max fél éves kell, kivéve a ràkszűrés (1even belüli) és a kenetvizsgalat(minél frissebb annál jobb).
Mi a legtöbb vizsgálatot synlabban végeztük, minden fizetős volt. BMC-ben nem tudom hogy megy ez!
köszönöm a valaszt!
meg egy kerdesem lenne,hatha valaki tudja: pontosan melyik szamit a menzesz elso napjanak? ha ket napig van pici pecsetelo verzesem,mielott rendesen megindul,akkor honnan szamoljam az elso napot..?
Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat, segitséget!!! Amiket tudok, itthon az orvosommal megcsinálunk vizsgálatokat es viszem fel a BMC-be az eredményeket.
És ott amiket csinálnak vizsgálatokat, azokért mindenért fizetni kell, vagy hogy van ez?
Sziasztok lányok!
Valakinek indítottak már úgy stimulációt hogy az egyik petefèszkèbe 40 valahány milis endometrioma volt?
Van ennek èrtelme, sikerülhet így?? 🙄 Teljesen meg vagyok döbbenve és nem is értem miért engedtem beadni az első adag injekciót az előbb.
Köszönöm ha valaki leírja a tapasztalatát.
Szia!
Amit biztosan kérnek:
Ffi:
-andrologiai eredmény
-hiv, chlamidya, tripper vérből
-hormon vérvétel 3. és 21. Napi
- chlam,tripper +2 vmi, kenetvizsgalat nodokitol( 4 es csomag synlabban
-ekg
-inzulinrezisztencia vizsgálat
Plusz kérni fogják a házassági anyakönyvi kivonatot vagy ha ez nincs élettársi közjegyzői okiratot.
Gyorsan ennyi jutott eszembe!De amúgy mindent elmondanak az első alkalommal!
Sok sikert nektek!
sziasztok. ha kicsit náthás vagyok, akkor szerintetek azért elkezdhetjük majd a stimulációt? nem vagyok lázas meg semmi nagy bajom nincsen..
két nap múlva mennénk, és most ezen izgulok.
Van itt egy azoospermiás zárt csoport, érdemes lehet oda jelentkezni, mert sok hasznos infót találhatsz.
Az első konzultációra vinni kell a házassági anyakönyvi kivonatot, illetve beutalót, ha jól emlékszem, nekünk adrológus adott.
Nálunk oligozospermia max. a diagnózis, nálam semmi, így vittük a férjem leleteit, meg ami nekem minimálisan megvolt (pl.: inzulinrezisztencia, 3.-21. napi hormonok). Úgyis mindent újból kérni fognak.
Sok sikert!
Sziasztok! Új vagyok a csoportban, a segítségeteket kérném. Ma telefonáltam a BMC-be, jan.30-án kell mennünk legelső időpontra, azt mondták "új beteg felvétel"-re.
Nálunk a férjemnél van csak gond, egy év próbálkozás után mentünk el vele orvoshoz és akkor állapították meg, azospermia, de nálam az orvosom szerint minden rendben van.
Milyen leletekkel induljak, milyen papírokat kérjek a férjem orvosától és a nőgyógyászomtól? Hogy megy ennek a menete? Van esetleg olyan itt a csoportban, aki ugyanilyen problémával küzd? Várom a véleményeket, segítséget. Előre is köszi😊
Sziasztok!
2üveg Smoflipidet szeretnék elajándékozni(január végéig felhasználható),aki igényt tart rá,írjon.
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy a BMC-ben van-e lehetőség spemiumdonoros inszeminációra?
Senki ne áltassa magát azzal, hogy ingyenesek lettek a lombikos gyógyszerek... :(
Lili0m, igen, egy év minden vizsgálatra.
Fú, mekkora mázli! Nem semmi! :)
Jó ezt hallani, hogy ilyen is van.
Szia, nálam nem ez a helyzet, de szerintem minden vizsgálat kell, eleve csak 1 évig érvényesek, szóval ha van baba, ha nincs, 1 év múlva újra kell csinálni őket... Meg ugye ez a te érdeked is, egy terhességgel-szüléssel is sok minden változhatott a szervezetedben, legjobb, ha alaposan átvizsgálnak egy új lombik előtt.
Egyébként gratulálok, és ha nem titok, elmeséled, hogy hanyadik lombikból lett a baba, hány napos embriót ültettek be és hányat? :) Csak mert jólesik az embernek sikertörténetet hallani.
Sok sikert a kistesóhoz! :)