Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Hogy kevesebb embrió lett, és a legtöbb párnak nem lett belőle baba. Ez az egyik bmc csopiba.
Szóval kissé elkeseredtem.
Aztán most olvastam a másik csoportba, ott meg áradoznak róla, szóval már nem értem.
Én mindettől függetlenül szeretném.
A kétféle táptalaj közül pedig az 5 napos embriókra való jobb elvileg.
Az a bajom, hogy fészen a bmc csopiba rákerestem az IMSI re, és hát...nem volt valami pozitív.
De ha akkor döntik el, akkor utólag kell fizetni?
Ezt ugyr tudod esetleg megoldani, hogy ezt a papírt elviszed a háziorvoshoz, hogy kiír azokra a napokra betegszabira. Ha mondod esetleg neki, csak ezt a papírt nem fogadják el igazolásként. Nem tudom mennyre működőképes, de elvileg a táppénzes papíron nem szerepel, hogy miért vettek tp re. Csak egy kód.
Ezt inkább kérdezd meg, mert én még sosem voltam tp-n.
Köszönöm szépen!
Sajnos ez rossz hír nekem. :-(
Igen, hogy "vizsgálaton megjelent" vagy valami hasonló. Köszönöm szépen!
Szorítok, hogy a harmadik sikeresen legyen!
Úgy adnak egy papírt, hogy femt nevezettnél a mai napon IVF-et kezdtünk.
Meddőségi van a fejlécen is.
Hétfőn fogok kérni ilyen igazolást, ugyanis így, a 3.lombikra kénytelen vagyok elmondani a felettesemnek. És akkor majd megírom neked.
De melyik igazolására gondolsz? Hogy aznap jelen voltál?
Sziasztok!
Amit a meddőségi centrumban adnak igazolást (munkahelyre), azon milyen pecsét szerepel (Maga a meddőségis vagy sima Szent János Kórházas?)?
Nem szeretném, ha tudnák a munkahelyemen, hogy milyen orvoshoz/vizsgálatokra járok.
Szóval minden úgy működik mint 10 éve.😊
Azt szeretném kérdezni,ha újra mennénk akkor mivel ennyi idő eltelt,újra kérnek átjárhatósági vizsgálatot?
Minkét gyerkőcöm lombik baby és mindkettő császárral született.
Üdv újra a fedélzeten😊
Várólista nincs, csak kígyózó sor reggelente 😀
Bejelenzkezel első konzira, az 1-2 hónap max, utána pedig elkezded a vizsgálat sorozatot. Szinte mindent megcsinálnak ott, de amíg vársz a konzira, addig a saját nődokid segítségével is megcsináltathatod a nagyja vizsgálatot. És már kész leletekkel mész első konzira.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Jah, és újítják a BMC t, szóval lehet zötyögősebb lesz a dolog.
Orvost választhatsz
Sziasztok!
Azt hiszem régi új vagyok itt!🙂
Kb.10 éve kezdtünk a Bmc-be járni.Nekik köszönhetően van 2gyönyörű gyermekünk!❤️
Soha nem gondoltam volna,hogy még valaha is 3.gyerkőcről fogok álmodozni...hát mégis így alakult.Mindent újra élek.
Érdekelne,hogy mi hogy működik mostanság az intézetben?Van esetleg “várólista”..igazából minden érdekel!
Sziasztok!
Van itt közülünk olyan aki migrénes és így lombikozik? Ha igen,érdekelne,egy pár dolog... Köszönöm.
Vénás rövid altatás. Nem kotorásznak a torkunkban.
Szerintem igen, de biztosra nem tudom.
Szerintem felesleges. A Maca kapszula többet ér szerintem.
Az én férjem 3 hónap Profertilt szedett végig, egy kisebb vagy volz, és egy picit sem javított az eredményén.