Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Kedden voltam a BMC-ben,dr.Szentiványi az orvosom.
Most kezdtem VOLNA jan.28-án,de már akkor sem indítottak stimulációt.
A doktor azt mondta,hogy a kövi ciklus sem biztos...de hívjam 21én és többet tud mondani.Nem fognak senkit elindítani,ha nem lesz kész a felújítás,az tuti.
Nekem a márciusi ciklus mondta biztosra:)
Nos,ez a nagy helyzet.
Esetleg meg tudja itt calaki mondani hogy ez a felújjítàs meddig tart?? Ès mikorra vàrható hogy kèszen lesz. Meg hogy ez mièrt akadàlyozza a kezdèseket.
Egy baràtnőm miatt kèrdetem.
Előre is nagyon nagyon köszönöm.ha valaki tud ezzel kapcsolatban valamit.
:)
Hívd fel, mielőtt mennél. Inkább menj biztosra szerintem.
🙏
Sziasztok! Friss infó: ebben a hónapban nem indul stimu, mert nincs műtő. Ma indultunk volna újra a lombikkal, de a fenti ok miatt csak a jövő hónapban. Ha esetleg más is most indult volna, csak azért szólok.
Boldog babásodást mindenkinek! 😘
Szia
Nekem negatív volt a 25ös teszt, ma már 6 és fél hónapos a kislányom 😊
Sziasztok Lányok! Volt olyan akinek negatív volt a teszt vérvétel előtt, mégis pozitív lett a vérvétel eredménye?
Hétfőn kell mennem, nem tudom hogy érdemes e még bíznomk vagy kezdjem elengedni? Köszi 🙁
Szia
Engem ėrdekelt volna a tb åltal finanszírozott alkalmak,köszi a kedvességed hogy megkèrdezted!!!
HAJRÁ
Sikeres babavárást mindenkinek!!
Sziasztok!
Gondoltam elmesélem akit esetleg érdekel: ma megkérdeztem benn és az 5 tb által finanszírozott alkalom sajnos megmaradt továbbra is.:-(
Embrio glut szerettem volna kérni arra viszont az volt a biológus válasza, hogy megszűnt a fizetős lehetőség február 1- el, tehát nem kell külön kérni mert elvileg minden embriót ilyen táptalajba helyeznek mostantól.:-)
Kedves Manzanita,
Nagyon köszönöm a biztató válaszod.
Igen, azt éreztem, hogy nem hangolódtunk rá a Szabados doktora, de még nagyon az elején vagyunk, konkrétan vizsgálatok sem voltak, csak beutaló osztás, úgyhogy van időnk.
Nekem sem egyszerű, alapjaraton süket vagyok 🙂
Nagyon gratulálok Nektek a csöppséghez!
Sziasztok. Ha holnap reggel kéne mennem eredményhirdetésre, de már tudom, hogy nem sikerült, mert megjött, akkor is vesznek vért megnézni a hcg-met? Vagy akkor csak beszélünk az orvossal?
Köszi.
Szia,
Nyugodtan bizz meg Szabadosban :) Viszont kerdezz, kerdezz mindig mindent meg inkabb ketszer, ami nem vilagos, valaszolni fog, nagyon rendes (csak nekem kb hallokeszulek kellett hozza neha, de ez nem csak az o hibaja :D). En hozza jartam bo egy evig, kellett egy kis ido, hogy egymasra hangolodjunk, de abszolut megbiztam benne, o meg jol viselte minden hulyesegemet meg a kerdeseket is. Most eppen a jarokaban alszik a kooperacionk ket, lassan kethonapos eredmenye ;)
Köszönöm a válaszod!
Igen nekem nézték a véralvadási dolgokat és azon minden jó volt:-(
Igazából inkább abban bízom most h a 3. sikerülni fog és jobban mint bármikor előtte. És most kezdek rájönni h ez a hit milyen fontos lehet...
Őszintén, nem hiszem hogy 5 alkalom után még mennék annyira kimerítő ez az egész.
Annamáriaaa üdv a klubban, majd belejössz, itt sok infot megtalálsz amiről az orvos sajnos nem mindig tájékoztat...
1 kalappal és 1 babával mindenkinek itt! ;)
Kedves Anna!
Szabados Bélánál nagyon jó helyen lesztek szerintem nyugodj meg. Nekem más az orvosom de láttam hallottam és tapasztaltam már Szabados doktor Úrról dolgokat és mivel ő a legfiatalabb az intézményben jelenleg úgy veszem észre a leglelkiismeretesebb is. Kicsit furának tűnik mindenkinek de szerintem szimplán csak a természetéből adódóan nagyon szerény visszahúzódó ember. Nem pénzéhes mint a többi orvos itt. Azért is mondta az átjárhatóságit fizetős nélkül. Egyébként nincs különbség közötte! Egyik sem kellemes sajnos. A fizetősre hamarabb bejutsz talán vagy 60.000- ért kb.
Sziasztok!
Nekünk is erre az útra "kellet" lépnünk. Több, mint másfél év próbálkozás után sem kopogtat a gólya. Minden új, semmi sem ismerős, kicsit el vagyunk veszve....
Izgatottan vártam az első alkalmat, habár tudtam, csak konzultáció lesz. Kaptunk egy számot, beutalókat, de egyéb tájékoztatást nem. Szabados doktorhoz kerültünk, kicsit furának érzem őt.
Én már az elején megijedtem attól, hogy az első vizsgálatok között szerepel az atjarhatosagi. A doktor szerint biztos nem akarunk fizetosre menni... Nem tudom ezt miből gondolta, de felvilágosítást sem kaptunk, miben különbözik a tb támogatott atjarhatosagi a fizetőstől. (…?)
Aztán olvasom a többi hozzaszolasotokat a temahoz...olyan természetesen beszéltek róla szinte 🙂 Nekem teljesen kínai.
Normális, hogy egyatalan nem érzem komfortosan magam?
Üdv, Anna
Kedves Jázmin!
Pont erre gondoltam, hogy ha most meg kérem a ragacsot akkor ugyis megtudja a papirokbol es 2 napja pont elmondta hogy felesleges. Attol félek, hogy aztán majd megharagszik mert olyan mintha ezzel semmibe venném amit mondd.
Én nem kérdeztem meg róla Szűcst. Mikor telefonálni kellett én akkor jeleztem, hogy kérek.
Beülti után mikor adta oda a zárót akkor nézte a számlát. Kérdezte, hogy az mi. Hát mondom a ragacs. Erre ő, megy csak a beetetés vele.
Első lombik. 5 tüszőben 3 petesejt lett abból egy termékenyült meg. 38 hetes vagyok :)