Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szerintem menj, és helyben meg is várod, kapsz progi pótlást, mert az szerintem kell.
Drukkolok 🍀🍀🍀🍀
Sziasztok! BÚÉK mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha a hétvégére várt menzesz elmaradása után 4-5 nappal a tesztjeim halvány pozitívat mutatnak, akkor odamehetek a bmc recepciójához reggel, hogy kérjek hcg-s vérvételi papírt? vagy holnap csak telefonon beszéljem meg a dokimmal és menjek pénteken?
Persze holnap reggel is tesztelek és ha továbbra is pozitív lesz, akkor mennem kellene.
Köszönöm :) Neked is egy kalappal ;)
És Boldog Új Babás évet kívánok én is Mindenkinek!
Sok sikert neked/nektek!
Sikerülni fog!!!✨🤞
BUÉK minden lombikos, babára váró sorstársnak!
Én kb. jan.13
Valahogy én is így állok hozzá...de muszáj bízni, elképzelni és hinni.talán ez a legnehezebb, legalábbis nekem.
háziorvostól, ez a legegyszerűbb. Lehet, hogy értetlenkedni fog, meg nem akarja először megírni a beutalót, de én "erőszakoskodtam", hogy felhívtam a labort, és azt mondták hogy háziorvos is adhat, külön kell mindkét félnek.
Aztán így megírta.
Ritti, Te mikor indulsz? Én hónap közepén ha minden jól megy.
AJanka:én nem tudok részleteket a felújításról.
Sziasztok, ez mindenkit érint:
"Novák Katalin: ingyenessé válik a meddőség kezelése
Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.
Novák Katalin közölte: szintén ingyenes lesz a meddőségi vizsgálat a nők és a férfiak számára is 2020. július elsejétől. A területen eltörlik a teljesítmény-volumen korlátot, azaz "a jövőben nem lehetnek várólisták a meddőségkezelésben" - írja az MTI.
Magyarországon mintegy 150 ezer pár küzd meddőségi problémákkal, ők szeretnének gyermeket, gyermekeket, de valamilyen okból nem tud természetes úton gyermekük foganni - ismertette az államtitkár"
Legyen így 🙏
Köszönöm a választ!
És beutalót honnan szereztetek erre a vizsgálatra,azt megkérdezhetem?
Szia.
Voltatok megbeszélésen? Mikor tudtok kezdeni?
Mi Zalaegerszegen csináltattunk tb alapon, és ott pl kizárólag párban csinálják.
Azzal magyarázta a dr nő, hogy ha az egyik kromoszóma egyik része férjnél hibás, de nálam jó, akkor nem öröklödik. Viszont ha ugyan az hibás mind a kettőnknél, akkor öröklődik, és akkor szükséges az embriók vizsgálata, de csak arra a kromoszóma hibára szűrve.
Legalábbis ha jól emlékszem ezzel indokolta.
Most az immunologiára is mennünk kell, és azt is csak párban csinálják.
Szia!
Még annyi jutott az eszembe,hogy olvastam azt is,hogy a kariotipizálást mind két fél végeztesse el...
Te is és a párod is voltatok?
Szia! A karotipizálást az Istenhegyi Géndiagnosztikában tudod megcsináltatni.
Én biztos ami biztos alapon, az infertilitás panel III.-at csináltattam meg.
Az NK-t a ciklus 18-24. napja között kell nézetni és előtte nem lehetsz beteg 1 hónapig.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy az immunológiai vizsgálatnál a Syn laborban 3 panelt is találtam,ezek közül melyiket szokták megcsináltatni? A trombózis panel az világos azt megtaláltam,illetve az Nk vizsgálatot is láttam de azt nem tudom,hogy az is az imunológiához tartozik-e?? Egy sikertelen inszemen vagyok túl,nem szeretnék lombikozni a vizsgálatok elött...
És a kariotipus sem tiszta nem találtam ilyet és azt írták,hogy ezt mind a kettőnknél kéne nézni...
Nagyon várom a válaszokat!!!