Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia,
Hogy érted,hogy utolsó indításra? Hogy hogy a hónapban már nem kezdenek?
1 fagyasztott embriónk van.
Mi van olyan esetben ha nem “ ébred “ fel ?
Sziasztok! Nem vagyok orvos, nem tudom szakszavakkal leírni, hogy miért fontos a sok folyadékbevitel és a fehérje, de mivel nekem egy olyan durva hiperstimulációm volt, ami igen ritka, leírom én mit tudtam meg😊
Tehát mikor stimulálnak és sok tüsződ lesz, majd ezeket leszívják a szervezeted hirtelen rengeteg folyadékot veszít, ezzel együtt távozik a fehérje is. Ezt a szervezet krízishelyzetnek fogja fel és mindenhonnan szívja el a vizet a testedből. Ez nagyon sok gondot okoz. Nekem nulla lett a feherjeszintem, alig tudtak vért venni, mert olyan sűrű lett a vérem és sorolhatnám. És igen nem vettem komolyan se az ivàst se a fehérjét. Tanulság: stimu elejétől minimum 3 liter víz és fehérje shake napi 1.
Ja és még leírni is szörnyű, de nekem akkor napi 8-10 liter vizet kellett meginni. Remélem segítettem valakinek😊
Szia,
igen, van. Arra Clexane-t kaptam.
Sziasztok,
beültetés után (2. naposokat kaptam vissza) még másnak is - a leszívástól számítva - 4 napig kell/ett medrol 16 mg-ot és 2 x 1 almowill-duo-t szednie? Illetve aspirin protectet mikortól és mennyit érdemes szedni (a doki nem javasolta)?
Én is terhes voltam, ráadásul ikrekkel. Mondta az orvos, h súlyosbodhat, de nem lett gond, elmúlt szépen. Hányingerrel én sem bírtam fehérjét enni, próbálkoztam egy darabig, de nem ment. Vizet annyit ittam, amennyi jólesett, mert amikor elkezdtem masszívan sokat inni, egy éjszaka 5x kellett kimennem pisilni, és az nem volt túl pihentető :D
Én csak annyit akartam mondani, hogy ez a masszív folyadék és fehérjebevitel nem igazán van bizonyítva, h használ (legalábbis én egy szakcikket sem találtam hozzá), szóval ha valakinek nem megy, akkor nem muszáj erőltetni, inkább egyen jóízűen egy pogácsát. :)
A 6. oldalon írják, h 2-3 liter folyadék fogyasztása javasolt. Illetve az enyhe hiperstimu 100%.
Erre még rátesz az is ha sikerül a terhesség akkor jobban előjön/ súlyosbodik ez is.
Szerintem nem véletlenül mondják és írják rá a papírra.
Nekem semmi tünetem nem volt. Mégis 9 hetesen is hatalmasak voltak a petefészkeim, teli cisztákkal. Nem győztem akkor is a fehérjét nyomatni. Izgalmas volt húsundorral...
Persze mindenki maga dönti el mit fogad meg és mit nem.
Ebben nem is írják, hogy két liternél többet kéne, és a fehérjékről se esik szó...
Persze lehet, hogy valakinek segítenek ezek, de igzaából csak elterjedt néphit, szóval ha nem megy, ne erőltesd! Nekem is volt hiperstimum, nem hiszem, hogy bármi is segített, spontán rendbejött kb 6-8 hét alatt.
Köszi, igen olvastam! Napi 2 litert tudok meginni( nagyon rossz ivó vagyok😏), plusz 4dl protein shake, túró és sajt.
2 liternél többet képtelen vagyok meginni😥 De próbálkozom és köszi!
Köszönöm szépen!
Akkor valószínű az a cél hogy jó sok tüsződ legyen, minél több sejt termékenyül meg annál nagyobb az esély a sikerre, nálunk is így volt!Viszont lenne egy tanácsom, már most kezdj el sok vizet inni, min. 3 litert! Az orvos csak leszívás után szokta mondani de én már stimuláció alatt sokat ittam, hogy addigra már megszokjam! Így is lett egy kis túlstimum és 5-6 litert kellett inni! Dokim azt mondta, valószínűleg ezért nem lett súlyosabb a helyzet mert már előtte ennyit ittam és nyomtam a fehérjét! Ha sok a tüsződ ezzel segíthetsz magadon!
Gratulálok a sikerhez!🙏
Én 40 éves leszek idén, nálam minden ok, jók az eredményeim (AMH is),nálunk a párommal van a gond. Szerintem a korom miatt kaptam ezt a dózist.
Zeke doki az orvosunk.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy járt-e valaki úgy mint én,hogy stimuláció után nem lett végül inszemináció és eggyüttlétet tanácsoltak?
Elvileg túl nagy tüszők lettek 24,21... és már késő😕
Ma voltam a Szűcsnél mert nem volt a Szentiványi...
Előre is köszönöm...