Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!
Először is beutaló kell a nőgyógyásztól, hogy meddőségit javasolnak! Igen itt valóban tb tàmogatott minden! A kivizsgálás kb 3-4 hónap lesz! Van amiket megcsináltathatsz a lakhelyeden is nem kell a Bmc- be! Első konzultációra a pároddal menj. Következőleg lesz egy női vizsgálat és sperma vizsgálat! + megkapod a kellő listát , hogy mi kell még. Mivel kb 1-2 hónapon belül kapsz időpontot legelőször addig már időt spórolhatsz ha megcsináltatod a 3. és 21. Napi hormonvizsgálatot a nőgyógyásznál mert ezt mindenképp kérni fogják! + sperma vizsgálatot is kérjetek tőle mert abból is kell 1 a Bmc- sem kívül. Emlővizsgálatot is csináltass ez is kell. Ha ezeket előre megcsináltatod akkor annyival hamarabb fog történni valami!
Sziasztok!
Én még új vagyok itt. Kb 3 éve próbálkozunk a párommal baba ügyben, de eredménytelenül. Kiderült nála hogy kevés fickója van, és azok sem mozognak 😢, így az orvosom a BMCt javasolta.Ma kértem időpontot és 18.ára kaptunk konzultációra...
Mire kell számítanunk első alkalomnál? Tud esetleg valaki segíteni ebben? Előre is köszi
Sziasztok! Szeretnénk bejelentkezni a Centrumba, egy teljes körű kivizsgálásra mindkettőnk számára.2,5éve sajnos sikertelenek a próbálkozások, ezért gondoltunk erre, mert sajnos több nőgyógyász szerint is minden rendben, mégsincs eredmény.. :( Hogyan működik ez pontosan?Mennyi idő múlva kapunk kb időpontot, s mennyi idő egy teljes kivizsgálási folyamat? Valóban tb támogatott mindez? Kivizsgáláshoz is kell a házassági/élletársi szerződés?
Köszönöm a válaszokat! :)
Nekem 26-os hcg re mondta, hogy közép érték, és egy hét múlva lett volna uh. De innen még bármi lehet.
De én elmentem két nap múlva egy magán vérvételre, és a felére esett vissza 😢
Én is úgy olvastam, hogy a 100 körüli a biztosabb. De 20-asból is született már baba.
Lehet lassabban indul be a Hcg,ilyet is olvastam!
Nagyon rossz várakozni tudom, de legyen hited meg bizzàl!
Kitartást kívánok erre az időszakra, nagyon rossz várni, amennyire tudod,tereld el a figyelmed!
Szia Betty!
Ha azt mondta a doki, hogy ez már jó akkor biztosan így van!
De úgyis az uh a döntő, az mikor lesz neked?
Sok sikert 🤞
Sziasztok!
Et+11 nap hcg45? Szerintetek nem kevés ez? Szabados doktor ma azt mondta hogy ennyitől már jó! Maradt a 800mg progeszteron. Nem tudom nem kevés- e ez!:-(
Szia Nóri!
Nekem jó tapasztalataim vannak a BMCben a saját dokimmal (Szűcs dr), a nővérekkel, a recepcióval is, de helyettesítéskor kerültem olyan dokihoz is, akihez biztos nem mennék. Szűcs doktort és Szentiványi doktort nyugodt szívvel ajánlom, mindketten profik és rendesek voltak, bár sok idő nem jut senkire, mert mindig rengetegen várnak, így a lényeget mondják el, de válaszolnak minden kérdésre. Nekünk sikeres volt a beültetés, a 2.ból született a kisfiúnk.
Az ICSI, az ICSI. Belefecskendezik a petesejtbe a spermiumot.
A spermium válogatásra szoktak ilyenkor nagyobb hangsúlyt fektetni.
Pl IMSI spermium válogatás, vagy MACS vagy PICSI.
Én a PICSI nek látom értelmét, de az a BMC be egyelőre nem elérhető.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az ICSI technológiánál fejlettebb módon tudnak- e megtermékenyítést végezni valamelyik intézményben szerintetek? Sperma gondok miatt!
Mi a 3.sikertelennél megkaptuk a kis papírkát, de csak most csináltattam meg. Viszont vannak vizsgálatok, amikkel ki kell várni legalább két hónapot. Pl a hormon labor, vagy AMH.
A stimuláció miatt fals lenne az eredmény.
Szia!
Milyen vizsgálatra gondolsz? Ha lejárt akkor miért kellene megvárni a 3 hónapot?