Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-) (beszélgetés)
poz teszt képe a mappámba van :):):)
Gratulálok! :-)
Görcs esetén nem magnéziumot szoktak javasolni? Konkrétan nem tudom, eddig még nem jutottam el.
Szia:) Nagy gratula!!!!!
Ha rám hallgatsz, MagneB6 és sok-sok pihenés és nem idegeskedés!!!:)
Szia, nagyon örülök:-))))) Látod csak összejött!!! Szerintem próbálj meg pihenni, viszont, ha a görcsök erősődnek, akkor azonnal a kórházba!!!!!!
most csináltam este és nem telt el 5 perc sem kijött a két csik!!!!
sziasztok KÉT ERŐS CSIKOS TESZTEM VAN!!!!!!!
annyira boldog vagyok!!!!!!Köszi a sok drukkot.
De van egy kis gondom ma nagyon sokat idegeskedtem és most görcsölgetek és megint pecsételek.Mit csináljak bemenjek kórházba vagy ha lefekszek megnyugszok elmulik????
Szorgoskodjatok csak!!!!! Remélem, hogy összejön!! Legalább lesz min izgulnunk:-)))
Semmi baj, én is csak jövök-megyek:)
Próbálunk szorgoskodni:)
Szia,
Most vettem észre,hogy írtál:-)) Hát erről megint lecsúsztam!!! Remélem szorgosak vagytok a napokban!!!!
Szia! hát a leirtak alapján lehetséges! :)A hányinger szerintem mindenkinél más.A cicid nem érzékeny?Nekem is volt a terhességnél kicsi fehér folyásom.Én is cigizek és amikor terhes lettem én se kivántam ugy a cigit.Én azt mondom hogy várj, 20 án már szerintem csinálhatsz tesztet.Én azt csináltam tavaly hogy nagyon érzékeny volt a cicim dec 17-re vártam hogy jöjjön meg de nem jött én aznap már csináltam tesztet és ki is mutata.
Én is megyek, "eszméletlenül" kába vagyok. Pihenek egy kicsit.
Akkor majd később! :-)
Szerencsére nekem is rendszeres, ugyanúgy, mint neked, úgyhogy már csak annyi dolgunk van, hogy meggyógyuljunk, és utána kezdhetjük a dolgot. Egyébként is tavasszal az ember kedve is sokkal jobb, hátha ez hatással lesz a "projektre". Most mennem kell mert vége a munkaidőmnek, és megyek a mamához az Esztiért. Délután, kora este valószínű még leszek. Addig is puszi, és gyógyulj:-))
Egyet értek! Én is ennyit akarok megtenni a sikeres fogantatásért! Nekem nagyon rendszeres a menstruációm, 28 napos, és a 14, napon van pé-m, én leginkább a nyákból veszem észre, mert nekem nem kifejezetten egy oldalon fáj a hasam, hanem inkább ég az egész.
És mint már mondtam, mi végülis ráérünk, csak már szeretném elkezdeni a próbálkozást. Iskolai félév felénél valahogy nem szeretnék szülni, nem hiszem, hogy mennének a vizsgák. :-D
Szia:)
Na végre valahol összefutunk:))
Ja még azt akartam írni, hogy legalább a kaja felszabadítja a boldogsághormonokat:)))9
A vitamin mellett max. megpróbálok egészségesen enni, már amennyire sikerül. Mást nem tervezek. A peteérésemet én mindig megérzem, úgyhogy semmi ilyenre nem fogok költeni. Egyébként ennek utána olvastam, és a vélemények alapján nem a legjobbak ezek az ún. ovulációs tesztek. Megpróbálom a természetre bízni a dolgot, nem akarok rajta görcsölni!!! Persze ez nem azt jelenti,hogy nem is fogok:-))
Találtam homeopátiás szert a könyvemben a bajomra, hozatok a férjemmel! Ha hatni fog, akkor akár már 1-2 nap alatt is, szóval kíváncsi vagyok.
:-D A hideg és a meleg belobbantja a fájdalmat, de sajnos nálam még étvágytalanság mellékhatás sosem jelentekezett, éppen ezen panaszkodtam tegnap a férjemnek... :-P
Nem emlékszem már, miről beszéltünk, te a vitaminoon kívül mivel fogsz még készülni? És már a kezdetektől tervezed, hogy názed majd valamivel, mikor van peteérésed?
Bízzunk benne, hogy minél hamarabb elmúlik. Enni azért tudsz?
Ú,basszus. Hát igen, még az a szerencse, hogy amit én kaptam, az kábé 300ft volt. Viszont most neten utánanézek a homeopátiás szereknek, mert van egy könyvem, találtam is benne valamit arcidegzsábára, de olyan szert meg nem találok a Boiron szerinti besorolásban.
Hát igen, szedem tovább a vitamint, van benne sok B vitamin, az is állítólag jót tesz az idegeknek. Lehet, a vitamin nélkül még rosszabb lenne.
Még semmit, de a pesti doki az 12. hétig az elevitet favorizálja, azt mondta, hogy az a legjobb, utána már szedhetek természetes alapanyagú terhesvitamint. Úgy gondoltam, hogy a jövő héten elkezdem, de majd még meglátom. Viszont ha most nem is áprilistól biztosan szedni fogom. Szerintem is szedjed tovább, ártani nem fog. Na igen a gyógyszer áraktól már én is a plafonon vagyok. Az Eszti beteg lett, de mivel 2 hete szedett antibiotikumot, most nem írt fel a doktornő, csak a bioparox orrspray-t (ez is antibiotikumos), ami egymagába 2200 Ft volt, + sptrepsils, aerius stb.... Már nagyon unom, hogy minden ennyire drága!!
Hát ezt így én sem tudom, én pont vizsgaidőszakban lettem terhes, úgyhogy nem is volt időm ezzel foglalkozni. Valószínűleg azért jött össze:-))) A melleim nekem is feszültek, hányingerem nem volt, de 5 percenként jártam pisilni.
Arcidegzsába. Semmit nem okoz, egyszerűen csak pokoli fájdalmas dolog, és mivel anti-epileptikummal kezelik, a gyógyszer szedése közben tilos a teherbeesés. Pedig mi majd a jövé héttől akartuk elkezdeni a próbálkozást, 14-én jön meg, és majd ha elmúlt. Ez most tuti tolódik.
Elkezdtél már valamilyen terhesvitamint szedni?
Én elbizonytalanodtam, van-e értelme továbbszednem a femibiont, de végül úgy voltam vele, hogy akár már 3 hónappal a tervezett terhesség előtt is ajánlatos szedni, és legalább valami egészséges tablettát is vegyek már be. Szóval szedem tovább lelkiismeretesen, lassan elfogy az első levél. Csak olyan drága ez is. De jónak találom, nincsen semmilyen mellékhatása, amire nővérem és sógornőm más vitaminnál panaszkodott.
köszi!
Neked milyen betegséged van? Ne haragudj még nem olvastam vissza
köszi!!!! írok majd mindenképpen :)
A melleim is feszülnek, de mensi előtt is szoktak.
A beágyazódástól lehetett a nagy fáradtság???? mert erre gondoltam, de nem tudom, hogy ez lehet-e tünet...
Hát, próbáltam már régen más dologra az akupunktúrát, nem jött be. De egyértelműen, ha terhes leszek, és előjön, valami ilyenhez fogok fordulni, de mivel tűiszonyom van (tudod, ezt már írtam :-)), és az akupunktúra drága dolog, most ez halasztós. Nővérem orvosbarátnője homeopata orvos, nővérem azt mondta, beszél vele, és kipróbálom azt is. Az nem is drága, mellékhatása sincsen (mondjuk nekem pl. mensis görcsnél hatása se volt...), és semmilyen fóbiámat sem hozza elő. Lelki eredetű dolgoknál már bejött, pl. alvásnál, enyhe depressziónál, aztán lehet, hogy ezeknél azért, mert a placebó hatása érvényesült, hát nem tudom.
Én nagyon szurkolok neked!!! Olyan jó, mikor így lehet izgulni:-))) Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre:-)))
További ajánlott fórumok: