Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-) fórum

Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-) (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
390. Szoszi76 (válaszként erre: 389. - 3846b90174)
2010. ápr. 9. 11:57
Vérvétel az volt! Mindent megnéztek a szervezetemben... Minden rendben is volt! Talán kicsit félek is... De inkább aggódom akkor, mikor eljön az ideje! Most a dolog kellemes részére koncentrálunk!
389. 3846b90174 (válaszként erre: 388. - Szoszi76)
2010. ápr. 9. 11:26

Nekünk gyorsan összejön a baba, nem azzal van a gond.

Miért nem akarsz további vizsgálatokat? Az, hogy a családban senkinek nem voltak problémái, nem jelenti azt, hogy Neked ne lennének. Ne legyenek, de nem garancia semmi. Nálunk se voltak problémák se az Én ágamon, se a párom ágán, és mégis...

Én ha visszaforgatnám az időt, még az első terhesség előtt kivizsgáltatnám magamat. Mindenki a saját hibáján tanul, de másokéból is lehet...

Az, hogy megtapogatnak, megnyomogatnak, nem jelenti azt, hogy bent minden rendben van. Vérvétel elengedhetetlen...

388. Szoszi76 (válaszként erre: 387. - 3846b90174)
2010. ápr. 9. 11:09
Jaj Istenem! Nagyon sajnálom! Engem a nőgyógyászom vizsgált meg és a házi orvosom! További vizsgálatokat nem szívesen végzek el! A családban senkinek nem voltak problémái, remélem nekem sem lesznek! Talán az lesz a legjobb neked, ha már nem is akarod olyan görcsösen... hátha így összejön! Én is attól félek, hogy túlságosan akarom és nehogy pont emiatt ne legyen... Egyelőre optimista vagyok, aztán lássuk hogyan tovább! Mikor kell még orvoshoz menj??
387. 3846b90174 (válaszként erre: 386. - Szoszi76)
2010. ápr. 9. 11:02

Igen, két kis angyalt veszítettem el 12. és 11.héten. Igen, ebben bíztam Én is, hogy fiatal vagyok, miért ne jönne össze?! aztán tessék mégse...

milyen vizsgálatokat végeztek el nálad?

amik kellenének minden nőnek mielőtt teherbe esik:

belgyógyászat, trombozisra való hajlam, progeszteron, ösztrogén, prolaktin szint, terheléses inzulin, ultrahang, toxoplasma

de kevés doki van, aki kivizsgál egy nőt terhesség előtt...engem az első vetélés után sem vizsgáltak ki, mondván 1 vetélés nem ok erre, aztán most itt vagyok 2 kisbabát magam mögött hagyva 23 évesen, ex-idegroncsként, mert szerencsére sikerült helyrehoznom magam, de nem bízom már semmiben...az esélytelenek nyugalmával vágok neki a következő babának.

386. Szoszi76 (válaszként erre: 385. - 3846b90174)
2010. ápr. 9. 10:53
Még belegondolni is rossz! Látom írtad, hogy mindkét terhességed... Mindkét babád elment? Vagy rosszul értettem valamit? Bízzál benne, hogy minden rendbe jön! Hisz fiatal vagy és erős a szervezeted... Szorítok nektek! Ki tudja még nálunk is mi lesz? Még soha nem próbálkoztunk, ez lesz az első alkalom... Remélem igaza van a nőgyógyászomnak és egészséges vagyok!
385. 3846b90174 (válaszként erre: 383. - Szoszi76)
2010. ápr. 9. 10:48

Igen, meg vannak is, szóval annyira nem megy Nekünk gördülékenyen a gyerek téma, csak remélni merem, hogy a következő már meg is fog születni. Meg kérdés, hogy mi ez a polyp bennem, kell-e műteni, ha műtenek, azután mikor próbálkozhatunk, aztán megint vérvételek sora. Én már nem vagyok annyira lelkes, várom a babát, de túl sok volt a csalódás és fájdalom.

A rossz volt rossz kifejezés...katasztrófa... :-(

2010. ápr. 9. 10:48
Jó érzés valaki olyannal beszélgetni, aki ugyanabban a cipőben jár mint én!! Hátha minél hamarabb mindketten végig megyünk ezen a szép időszakon... :)
383. Szoszi76 (válaszként erre: 382. - 3846b90174)
2010. ápr. 9. 10:45
Látom neked voltak problémáid :( Biztos rossz lehetett! De ha most már minden a jó úton halad, akkor csak örvendhettek... Én már annyira izgatott vagyok, hogy alig várom a következő mensim, mert tudom, hogy utána próbálkozhatunk... Ez a 3-4 hét olyan hosszúnak tűnik!! :(((
382. 3846b90174 (válaszként erre: 381. - Szoszi76)
2010. ápr. 9. 10:18
Én is most csatlakoztam, mi is így vagyunk vele :-)
2010. ápr. 9. 10:08
Sziasztok! Még lehet csatlakozni? Mi a párommal májusban szeretnénk teherbe esni, mindketten nagyon izgatottak vagyunk...
2010. ápr. 9. 09:36
Sziasztok! Én is május-júniusban szeretnék terhes lenni, volt két missed ab-om, most kivizsgálnak, egy polypot már találtak sajnos, ebben a hónapban v májusban műtenek vele, úgyhogy ezért nem lehet most próbálkozni sem. :( Drukkolok mindenkinek! Szedtek vmi terhesvitamint? Én a két terhességem alatt meg előtt szedtem, de már elegem van a megszokott gépies beveszem a gyógyszert, nem iszom alkoholt (persze ez nem jelenti azt, hogy alkoholista vagyok, meg különben is csak bort iszok néha:-)), nem dohányzom életmódról, sokkal rosszabb így megélni a nem teherbeesést. Csak lazán! :-)
379. vvicus (válaszként erre: 378. - Anett13)
2010. ápr. 7. 21:25

Szia!

Na, ma én havazódtam teljesen be. :-)

Géped teljesen kiadta a lelkét vagy lehet rajta segíteni? És mikor mész szabira? Munka mellett tényleg nem egyszerű a tanulás, főleg ha még család is van mellette. Neked amúgy tanulmányi szerződésed van a munkahelyeddel?

És mi a helyzet a mensivel? Megjött már? Már csak 3 hét, és itt a május! ;-D

Újság nagyon nincs, ma megint fájdogált a hasam, amitől elkánpicsorodtam. De dokim azt mondta, amíg nem huzamos és nincs barnázás, vérzés, nem kell aggódni, természetes hogy kisebb fájdalmakkal jár az, hogy nő a méhem és nyúlnak a szalagok. Meg volt egy kis folyás is, amit furcsállok, de az irodalom szerint a nagyobb mennyiség még rendben van, de honnan tudjam, mi a nagyobb és mi az, ami már nem normális? Persze már ez is elmúlt. És a tüneteim továbbra is keményen megvannak, a hányinger, szédülés, borzasztó fáradtság. Délután úgy aludtam volna, de ma tanítottam.

Jövő szerdán megyek megint dokihoz, alig várom már, de tényleg! :-D Csak teljen gyorsan az idő. Annyira túl akarok már lenni a 12. héten, persze gondolom minden terhes nőci így van vele.

378. anett13
2010. ápr. 7. 13:33

Sziasztok csajok!!!

Gigianyu a görcsöléssel szerintem vigyázz, inkább kérdezd meg a dokit és pihenj sokat!!

Vicus, remélem jól teltek azért az ünnepek, bár látom, hogy nem vagy a helyzet magaslatán. Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de szombaton megadta magát az otthoni gépem, így nem tudtam netezni. Az irodán pillanatnyilag rengeteg a melóm, ugyanakkor már tanulmányi szabin kéne lennem, és még azt sem tudom, hogy fogom csinálni, mivel rengeteg beadandó dolgozatom van, amit ugye nyomtatva kell beadni!!!!! Teljesen szét vagyok csúszva, és elegem van az egészből:-((((

Na most jól kipanaszkodtam magam, most mesélj, hogy mi újság? Mikor mész dokihoz:-))))

377. vvicus (válaszként erre: 376. - Gigianyu)
2010. ápr. 2. 15:54

Én passzolok, én most vagyok először terhes. Neked az előzőnél nem volt ilyen? Miért nem hívod fel a dokid, ha aggódsz?

Nekem az elején görcsölt a hasam, a hét elején szűnt meg, azt mondta a doki, azt éreztem, ahogy nyúlnak a szalagok. De az hascsikarás szerű volt számomra.

2010. ápr. 2. 15:52

sziasztok

lenne 1 kérdésem ,Kedden kéne megjönni de persze nem fog mert addigra 8 hetes terhes leszek .Addig még van 4 nap hogy megjönne.Érezhetek emiatt görcsölgetést??Vagy inkább mástól lehet??

375. vvicus (válaszként erre: 374. - Anett13)
2010. ápr. 2. 15:38

Szia!

Na, én meg aludtam egy jót. Két napja ez a menet: dél körül lefekszem pihenni. MA délelőtt annyira rosszul voltam, hogy rám is fért. Új értelmet nyert nálam a reggeli rosszullét. :-D Komolyan olyan, mint ha valamilyen vírusos betegségben szenvednék, rossz közérzet, ájulásérzés, hányinger, émelygés.

Dolgozz csak, azt muszáj. ;-)

Nem is érzed előjelét a mensinek? Bár, mintha régebben azt írtad volna, hogy Neked különösebb fájdalmak nélkül zajlik le, ugye?

Eredetileg úgy volt, hogy utazunk Kárpátaljára. Rokonok kint élnek. De először az arcom miatt volt kétséges, utána meg a baba miatt. Elmondani még nem szeretném a tágabb családnak, elég ha csak a szülők, tesók tudják. És mivel nem bírom a parfümöt, ott meg még mindig szokás a locsolkodás, és ott aztán töménytelen mennyiségben jönnek, és eléggé tudják erőltetni az alkoholt is, így azt mondtam, most még inkább ne menjünk. Nem hülye a nagynéném, levágná rögtön, hogy mi a helyzet, ha minden reggel haldokolnék a hányingertől, esetleg hánynék, na meg a szédülés. Ma majdnem elájultam, tényleg kis híja volt, így nem akarok utazni. Szóval itthon leszünk, és én valószínűleg folytatom a mormota létet. :-DD

És Ti?

374. anett13 (válaszként erre: 373. - Vvicus)
2010. ápr. 2. 13:02

Szia,

Bocsi, ezen a héten egy kicsit hanyagoltam a hoxát, de annyi dolgom volt, hogy nem volt időm semmirre:-(( Ma is bizottsági anyagokat gyártottam, már nagyon elegem volt!

A mensim még sehol, nem tudom mikor akar megjönni.

Mit csináltok húsvétkor???

373. vvicus (válaszként erre: 372. - Anett13)
2010. ápr. 1. 09:34

Szia! Persze, megértem, hogy nem érsz rá. Te legalább hasznos tagja vagy a társadalomnak. :-D Én nem túlzottan, elég keveset dolgozom mostanában.

Sajnos nem volt szívhang, a doki 5hetesnek saccolja. 0.83cm-es a szikhólyag. 2 hét múlva kell visszamenjek. De azt mondta, hogy az jó jel, hogy szenvedek a tünetektől, hiszen akkor a terhességi hormonom növekszik. Annyit mondott még, hogy ez normális, hogy még nem látszik csak a szikhólyag, és nincs szívhang, főleg azok alapján, amit elmondtam. Tudod, két hete még negatív volt a teszt.

Bővebben írtam a naplómban is a dologról (ez itt a reklám helye :-D). Képzeld, azt mondta, szerinte felesleges szedjem a femibiont, vagy bármilyen terhesvitamint, írt fel bélben felszívódó vas+folsav készítményt, 100db 1700ft. Napi 1-et mondta, hogy elég szedni, de lehet akár 3X1-et is.

Úszást azt mondta, nyugodtan csináljam, írt fel egy olyan kúpot, amit uszoda után tudok használni, és akkor nem lesz semmi bajom, de a babának sem árt.

Nekem is volt olyan régebben, hogy egyik ciklusom 32 napos volt, a következő meg 24 napos, így átlagban tartotta magát a 28 nap. :-) Pont külföldön voltam, és paráztam, hogy csak nem terhes vagyok?

372. anett13 (válaszként erre: 371. - Vvicus)
2010. ápr. 1. 09:27

Szia,

Na mesélj mi volt a dokinál????? Bocsi, hogy most ilyen kevésszer jelentkezem, de ezer a dolog a melóhelyemen, és nincs nagyon időm netezni:-(((((

Nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!

A mensimnek ma kellene megjönnie, de egyenlőre se híre se hamva!!! Azt gondolom, hogy a műtét után 26 napra jött meg, úgyhogy most lehet csúszni fog 1-2 napot!!

371. vvicus (válaszként erre: 370. - Anett13)
2010. márc. 31. 12:31

Szia!

Én is ilyesmire gondoltam, hiszen tegnap eléggé meg lettem "tépázva", és minden egyes rántásnál összerándult a hasizmom is,próbáltam magam elengedni, de nem ment.

Hogy vagy? Már csak egy hónap, és Ti is hozzáfoghattok a bebabásodáshoz...:-D Kábé mikorra várod majd most a mensidet?

Én olyan izgatott vagyok, alig várom már a 4 órát! :-)

370. anett13 (válaszként erre: 369. - Vvicus)
2010. márc. 31. 12:18

Szia,

Hát ezt én még nem hallottam, de az tuti, hogy terhesen is fogok szőrteleníteni!!! Bár valószínűleg a gyantával járó fájdalom nem jó, lehet, hogy méhösszehúzódást idéz elő!! Lehet nagy baromság amit írok, de mással nem tudom összefüggésbe hozni.

369. vvicus (válaszként erre: 368. - Anett13)
2010. márc. 30. 12:42

Jaj, nagyon remélem, hogy lesz, és annyira kíváncsi vagyok! :-D Még sosem hallottam ilyesmit. :-)

Tényleg nem örülnek a nőgyógyászok a gyantáztatásnak? A barátnőm mondta, aki kozmetikus, és most gyantázott le, hogy a terhes nők szokták neki mondani, hogy a dokijuk azt mondta, ne szőrtelenítessenek...:-/ Vajon miért?

368. anett13 (válaszként erre: 366. - Vvicus)
2010. márc. 30. 11:09
Akkor már tuti lesz szívhangja:-))) Hát nagyon kíváncsi leszek!!!!
367. vvicus
2010. márc. 30. 09:45

Megyek fazoníroztatni a kozmetikushoz...:-S

Majd benézek! Addig is puszi. ;-)

366. vvicus (válaszként erre: 365. - Anett13)
2010. márc. 30. 09:21
Te vagy az első a fórumon, aki nem azt kérdezi, én mennyi idős vagyok. :-D Tudod, mindig annyit kérdeznek, mennyi idős vagy most? Hát 24 múltam...:-) A babám vasárnap volt 6 hetes, szóval tegnap beléptünk a 7. hétbe.
365. anett13 (válaszként erre: 364. - Vvicus)
2010. márc. 30. 09:12
Ne izgulj, holnap majd megnézhetitek, és biztos,hogy növekszik:-))) Mennyi idős terhes vagy most??
364. vvicus (válaszként erre: 363. - Anett13)
2010. márc. 30. 09:05

Köszi a bíztatást! Nagyon jól esik! :-D Valóban a fellegekben járok, totál elkerül a rosszkedv, folyamatosan feldobott a kedélyállapotom. :-) És már alig várom a holnapot, hogy megláthassuk a kis Rizsszemünket. :-D

Tényleg, össze kéne már írjam, milyen kérdéseim lesznek a dokimhoz.

A barnázás engem valóban teljesen elkerül, de mivel már nem húzódik annyit a hasam, meg a hányinger is egyre elviselhetőbb, félek, mi van, ha már nem növekszik a pici. De azért nem komoly az aggódásom, úgy értem, nem spilázom túl. Na meg a cicim az nagyon is fáj, a szagok még mindig extra erősek, és szédülgetni is szoktam.

363. anett13 (válaszként erre: 362. - Vvicus)
2010. márc. 30. 09:02

Én is nagyon beleéltem magam, szerintem ez teljesen normális. Nálam egyébként már a kezdet sem volt tökéletes, mert folyamatosan barnáztam, tehát ez nálad nem fog megtörténni!!!! Nekem a legrosszabb időpontban fogant meg a baba, mivel a legdurvább vizsgámra készültem (élettan), és 3 hétig tiszta idegbeteg voltam!!! Most viszont úgy is a vizsgák után állhatunk csak neki, úgyhogy addigra teljes nyugalomban leszek és jöhet a babó!!

Te meg csak járj a fellegekben, élvezd ki minden percét a terhességnek, és ne gondolj rossz dolgokra, mert ugye köztudott, hogy bevonzhatod őket!!!!!!

362. vvicus (válaszként erre: 361. - Anett13)
2010. márc. 30. 08:51

Szia!

De legalább mi tartjuk a frontot. :-D

Mostanában minden nap hatalmasakat sétálok, tegnap tanítani is gyalog mentem, mert nem voltak messze egymástól, akikhez mentem. Nem szeretnék nagyon elpunnyadni, hiszen az sem jó, mert akkor meg hogyan fogom bírni a későbbieket. Viszont a derékfájásom kezd elmúlni és már a hasam sem vészes. De a mellem tegnap este annyira fájt, hogy nem tudtam hová tenni a kezemet, meg nem tudtam, hogy feküdjek, üljek.

Szerinted hülye vagyok, hogy annyira beleélem magam az egészbe? Mostanában azon filózom, hogy sajnos Veled is mi történt, meg olyan sokmindenki másnak is elmegy a babája. De nem tudok nem örülni és tervezgetni. És azt is tudom, hogy normális, hogy aggasztanak a dolgok, de lehet, hogy nem lenne szabad ennyit foglalkozzak az egésszel. Az remélem azért jó jel, hogy vannak terhességi tüneteim.

361. anett13 (válaszként erre: 359. - Vvicus)
2010. márc. 30. 08:41

Szia, Nagy nagy gratula:-)))) Tudtam én, hogy sikerül!!!

Igen én is úgy tudom, hogy a 12. héttől lehet tornázni, mivel az első 3 hónap a legkritikusabb. Ettől függetlenül, ha egy kicsit mozogsz attól nem lesz bajod, de semmi megerőltetés nem ajánlatos, úgyhogy csak óvatosan. Addig talán az úszás a legjobb! Nagyon eltűntek a csajok, úgy látom csak mi tartjuk a frontot:-))))

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook