Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-) (beszélgetés)
Ó hát akkor ti szépültök:-) Meg pontban 6.30-ra itt volt a kaja, meg a vendég is:-)) Mindenki jóllakott, most meg megy a munkamegbeszélés úgyhogy van egy kis időm irogatni!
Hát én még életemben nem örültem neki ennyire. Nekem egyébként pénteken jött meg, alig valami, na de szombat-vasárnap dőlt belőlem. (Bocs, de másképp nem tudtam kifejezni). Úgyhogy szerintem készülj, gondolom ez a tisztulási folyamat része:-)) Viszont hétfőn meg ma már alig volt valami. Te fogsz szedni valami vitamint?
Pont itt a fodrász!Eriknek kezd emberi külseje lenni:D
Te?Meg volt a vacsi?
Ne is mondd, annyira boldog voltam, hogy megjött, hogy elsírtam magam. Persze nincs annyi, amennyi szokott, inkább elég kevés, de gondolom ez ilyenkor normális.
Majd átcsábítom a többieket is ide:-)) Látod reggel még izgultál, hogy mikor jön meg, most már legalább megnyugodhatsz:-))) Májusig pedig rendezzük a gondolatokat és indulhat a babaprojekt.
Na ennek örülök, akkor végre lesz kivel megbeszélni az aktuális dolgokat, ha esetleg egyszerre is sikeredne a baba. Eddig azon izgultam, hogy minden rendben legyen és megjöjjön, most hogy ma megjött, már kicsit nyugodtabb vagyok. Azért is kerestem egy most már aktuális fórumot. :)
:))Remélem egyszerre is sikerül:D
Hello csajszi,
Csak fordítottam, remélem nem baj:-)))
Szia Adri, ezt a fórumot is én indítottam:-)))) Majd ötvözzük a kettőt, úgyis egyszerre kezdhetünk el próbálkozni:-)))
Hát!Régóta próbálkozunk a babával és most kiderült,hogy el vannak záródva a petevezetékeim.:(
Erre kaptam a pred.-t.Ma Anettel írtunk egy pesti dokinak,ő javasolta ezt az ülőfürdőt!És már ma elkezdtem volna:D
Ti is szeretnétek Babót?
Sziasztok!Febr.6-án műszeres befejezésem volt. Az orvos azt mondta, hogy 3 hónap múlva próbálkozhatunk újra. 2 hete úgy érzem minden nap, mintha meg akarna jönni. Nem görcsölés formájában, de ugyanaz az érzés a hasamnál és a derekamnál, csak nagyon enyhe. Lassan az 5. hetemhez közeledek és már kétségbe voltam esve, hogy nem jön meg. De ma végre megjött. Most már nyugodt vagyok ebből a szempontból. A műtét után 1 héttel voltam vizsgálaton, ott azt mondta az orvos, hogy minden rendben. Még házaséletet is engedélyezte, persze mi nem voltunk együtt a műtét óta, mert még csak most jött meg, meg hát várunk még 1-2 hetet, biztos ami biztos. Szerintetek májusban próbálkozhatunk újra?
Sziasztok csajok,
Az Edinának el van záródva a petevezetéke, de a jobb még menthető és steroidot kapott rá ez a prednisolon, de egy másik doki mondta, hogy a sárvári termálkristály fürdő jót tesz! Majd én fordítok:-)) Az már tök jó lenne,ha áprilisban próbálkozhatnátok. Én azt sem bánnám, ha 1 hónappal előttünk járnál, te lennél az informátor:-)))
Húha...:-D És rágugliztál már, szép magyar szóval élve? Amúgy fogalmam nincs, mire való, de a prednisolont sem tudom.
Szia!Sárvári termál kristály fürdősót.Ezt ajánlotta ma egy doki a prednisolon helyett.
Szia. Mit akarsz ilyen nagyon venni?
szia,voltam persze!DE holnap bemegyek a lenti rossmannba is,hátha ott még van!:)
Jajj, de jó lenne! Remélem, azért áprilisban belevághatunk a témába! :-) Ma kifejezetten erősen éreztem, hogy vasárnap meg fog jönni. Utálom ezt az érzést, és azt is, hogy már ennyivel előre jelez a testem.
Hallod, azt nem is tudom, mennyi ideig fog tartani, még leszednek erről a hülye gyógyszerről, mert abban biztos vagyok, hogy egyik napról a másikra nem hagyhatom abba.
Dolgozol még?
Hát egyáltalán nem irigyellek:-(( Én szerencsésnek mondhatom magam 2 tömött fogam van, és el sem tudom képzelni, hogy milyen a gyökérkezelés, de az biztos, hogy tud fájni. Reménykedjünk benne, hogy a gyógyszer is nemsokára hatni fog, és már csak a babával kell foglalkozni:-))
Helló csajszi:-))) Olyan nincs, majd keresünk együtt!!! Voltál a DM-ben és a Rosmann-ban is?
Holnap is mennem kell. Ahhoz képest, hogy gyökérkezelt fogról van szó, volt fájdalom, és be is pánikoltam, mert szólt az orvos, hogy emeljem fel a jobb kezem, ha fájni fog. Ma a gyökértömést csinálta meg, holnap a fogtömést. És persze mindenhová vinni kell, autót vezetnem tilos, nem is bírnék, még az anyósülésen is csak becsukott szemmel utaztam, annyira szédülök.
Ennyire nem értek a terhességhez, egyszer volt egy nagyon halvány pozitív tesztem. Akkor elmentem nőgyógyászhoz, de SZTK-ba, akkor még nem magánhoz jártam, annyit mondott, ebből még bármi lehet. Aztán egy-két nap múlva volt egy baromi erős és fájdalmas vérzésem. Ennyi az én "terhes" történetem.
Szia Anett!Regisztráltam,hogy tudjunk dumálni.Képzeld el,hogy nem lehet már kapni ezt a kristályt.:(Voltam még a gyógyszertárban is és ott néztek utána.
Látom szerencsésen túlélted a fogászatot:-)) nagyon rossz volt? Sajnálom gigianyut, de nekem a doki konkrétan megmondta, hogy ilyen hcg szint nem terhességet jelent:-((
Szerintem azért már valamit látnia kellett volna az UH-n is, na meg a negatív vérkép. Egyet értek Anettal, talán valami hormongond...
Szerintem itt a hcg szint jelentős, ugyanis az akkor is terhességet mutat, ha esetleg méhen kívüli, de ez alapján az eredmény alapján nem vagy terhes!! Úgy sajnálom, hogy ezt kell írnom, jobban örültem volna, ha gratulálhatnék:-(( Lehet, hogy valami hormonprobléma van a háttérben. hormonvizsgálatot nem kért a doki?
húúú ha jól emlékszek multhéten hétfőn.Megvastagodott méhnyálkahártyát látott.
Akkor végülis egy hónapja késik, és kb. 8 hetes terhességről lenne szó, ugye? Mikor voltál UH-on?
További ajánlott fórumok: