Akik 2009. nov-dec.-ben szeretnének teherbe esni (beszélgetés)
Brygey??? Mi a helyzet nálad?
És a többiek merre járnak?
Látom, mikor jövök Ti mentek :S
Épphogy elolvastam a beszélgetést, hogy be tudjak kapcsolódni. No, de sebaj majd legközelebb!!
Mano nagyon-nagyon-nagyon szorítok Neked a pozitív teszthez!!!!!!!!!!
Mia a kisfiadnak jobbulást, remélem hamar meggyógyul. Te meg szerintem tesztelj 1 hét múlva, mert az a folyás gyanús lehet.
Puszi
Nem könnyítik meg a helyzetet mások se a sok kérdezősködéssel... :(
Azért tarts ki!
Talán már hamarosan...
Nekem most mennem kell, majd még este megpróbálok jönni.
Puszi! :)
Igen, előre mindig olyan okos az ember... Most még én is vigyorgok, mert még reménykedhetek, de aztán, ha nem sikerül, tuti én is nagyon szomorú leszek... Nehéz dolgok ezek.
Még jó, hogy nők vagyunk, és mindent kibírunk! :)
Csak mondjuk még egy kis türelmességet kaphattunk volna a teremtőtől... :))))
Tiszta szívemből kívánom, hogy minél előbb sikerüljön, most már nagyon megérdemelnéd...
Amúgy annyiban irigyellek, hogy neked legalább már van egy gyereked, én titkon mindig attól rettegtem, hogy nem lehet majd gyerekem, és akkor megőrülök.
Persze ezt a gondolatot nagyon gyorsan elhessegetem magamtól...
Ha negatív lesz a teszt, és megjön a mensim, akkor sem keseredek el, elég kiváltságos lennék, ha elsőre összejönne.
Csak hát ezek a fránya női megérzések... Sosem tudhatni, hogy igazak-e, vagy csalókák...
Van egy tesztem, ami nem a legérzékenyebb, de lehet munka után megpróbálok beszerezni egy jobbat. Holnap reggel mindenképpen tesztelek, mert már nagyon kivi vagyok.
Továbbra is úgy vagyok vele, hogy azt érzem, immár 2 hete, hogy nem vagyok egyedül...
Remélem nem lesz nagy pofáraesés...
Nincs mit! :)
Az a jó a pusziban, hogy kifogyhatatlan... Mindig és minden mennyiségben rendelkezésre áll... :)))
Szegényke. Kisgyerekként én is mindig karácsonyra lettem beteg... Nem valami jó érzés.
Sok-sok gyógypuszit küldök!
Érdekes... És nem érzel semmi különöset?
Igen, holnap tesztelek egyet, aztán meglátjuk...
Szia, na végre, már kezdtem nagyon magányosnak érezni magam... :)
Izgulok. Ma eléggé bedurrantak a melleim, meg reggel görcsölgettem is picit. Már csak egy napot kell kibírnom, és kiderül, aminek ki kell derülnie... :)
Na és nálad mi a helyzet? Még mindig fájnak a melleid?
További ajánlott fórumok:
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-)
- Akik augusztus körül szeretnének teherbe esni, beszélgessünk!
- PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni