Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Aki kétszer született fórum

Aki kétszer született (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

1 2 3
2010. jan. 12. 12:30
Barni története adta az utolsó lökést, hogy jelentkezzek csontvelő donornak. Hátha segíthetek valakinek én is.
24. Szamó
2010. jan. 12. 12:13

Szia Évi!

Én is azok között vagyok, akik végig izgultak értetek! Olvastam nap,mint nap a naplódat, vártam a híreket! Akkor biztattalak, most viszont gratulálok!!!!!

Gratulálok a kis "harcoshoz", aki megszenvedett azért, hogy ugyanúgy élhessen, mint a társai!

És gratulálok nektek, hogy ilyen erősek tudtatok lenni!

További csodaszép, egészséges életet kívánok nektek!!!!

2010. jan. 12. 12:10
én is olvasom régota a naplot,sok boldogságot, és hosszu egészséges életet kivánok.
2010. jan. 12. 12:09

Szia Évi,

Nagyon ritka szülő,aki a bajban így áll a betegséghez-élethez-gyógyuláshoz. Amikor bármilyen előérzeted is van/volt egy egészséges újszülött fogadásásra készülsz kilenc hónapon át. Az első sokk mindig a legnagyobb és közvetlenül abban a hormonháborúban kell ezzel az anyának szembesülni.Ha a probléma is megérkezik kis jövevénnyel együtt, ahhoz kell a nagy erő, türelem. Ha itt a probléma kezdődik a kivizsgálás, hosszú és rögös útja. Minkét oldal nehéz, talán nem is jó egyszerre mindent a szülőkre zúdítani, persze nem tudhatjuk ki milyen lelkületű, mi az elfogadható, azonnal elmondani minden bíztató és elkeserítő eredményt, vagy várni a teljes bizonyosságig és akkor tájékoztatni. Az a cél,hogy a baba akármilyen beteg,vagy pici is meggyógyuljon és teljes életet tudjon élni. Addig az út nehéz, sokat váltotat rajtunk, én mindkét oldalt megtapsztaltam. Feltettem a kérdést miért pont mi? Nincs válasz, voltak a bajok, a tünetek, a beavatkozások,amiről Te olyan szépen természetesen írtál,az elmúlt húsz évben kevés ilyen anyával hozott össze sors. Sajnos, mert csak tanulhatunk Tőletek.

Szeretném, ha tovább folytatnád a történeteteket.

2010. jan. 12. 11:58
:( vs :) :) :)
2010. jan. 12. 11:48

Szia Évi!

Ismertem Barni történetét, de így egyben...hú, megkönnyeztem!

Soha nem voltál/voltatok sajnálatra méltók, sőt!

Hihetetlen milyen erővel és tartással csináltad ezt végig!

19. titta
2010. jan. 12. 11:39
Csodálatos Édesanya vagy! Gyönyörű gyermekkel!
2010. jan. 12. 11:27
Gratulálok a kisfiadhoz, gyönyörű! Örülök, hogy boldog vége lett a történetnek! :)
2010. jan. 12. 11:15

Imádlak Évi tudod!

Csodálatos az írásod,és még mindig tudsz meglepetést okozni:)))))

ölelés gyönyörűnek is természetesen!!!!

2010. jan. 12. 10:43

Nagyon örülök,hogy megismerhettelek Titeket és,hogy mindig próbálsz lelket verni belém ha szomorú vagyok.

Barniról a véleményem nem változott nagyon erős és gyönyörű kisfiú!

Sok-sok boldog évet kívánok még Nektek és Neked is erőt mert az esküvőjén illik ám hajnalig ropni majd :-)

2010. jan. 12. 10:40
Te vagy az újabb példa, hogy az anyai szív, az anyai szeretet mi mindenre képes. Ha te feladtad volna, valószínűleg az események is máshogy alakulnak. Szeretettel gratulálok és sok erőt, egészséget kívánok nektek! A legjobbakat!
2010. jan. 12. 10:37

Hú, nem is tudom, mit írjak neked, amit nem hallottál már ezerszer...

Gratula nektek ehhez az erőhöz és a győzelemhez!

A kisfiadnak pedig hosszú, egészséges és boldog életet kívánok!!!

13. frutty (válaszként erre: 2. - Lipiani)
2010. jan. 12. 10:35
csatlakozom az elöttem szólóhoz.
12. Fibs
2010. jan. 12. 10:34

Gratulálok a kitartásodhoz, erődhöz és minden jót, egészséget kívánok nektek!

Én teljességgel felnézek rád, egy erős , igazi anyuka vagy!

2010. jan. 12. 10:30
Gratulálok neked, hogy ennyi erőd és kitartásod volt, és végigtudtad ez csinálni! Az ilyen emberekre érdemes felnézni! Nem tudom ha én kerülnék ilyen helyzetbe nekem lenne- e ennyi erőm, hogy végig csináljam! Egyébként gyönyörű szép a kisfiad!:) Kívánok nektek nagyon hosszú, boldog egészséges életet, és minden jót!
10. Anyagi
2010. jan. 12. 10:30

Nagyon erős vagy!

Kívánom, hogy soha többé ne legyen szükséged arra, hogy ezt újra bizonyítsd!!!

Mennyiben más a kisfiad élete, mint a többi gyereké? Kap valamilyen kilökődés gátlót? Meddig kell szednie? Milyen az immunrendszere? Mire kell vigyáznotok?

Nagyon édes kisbaba! Jó ránézni!

2010. jan. 12. 10:27
Az ember tényleg minden apró kis dologból nagy ügyet csinál,pedig mi nem is tudjuk,mi az az igazi szenvedés!Gratulálok az erőtökhöz és a kitartásotokhoz és hosszú,egészsében gazdag életet kívánok az egész családnak!
2010. jan. 12. 10:22

Drága Évi!

Annyira meghatódtam,a cikken....én kívánok nektek nyugodt,boldog hosszú életet!

Barninak meg legalább 100 évet!:)

2010. jan. 12. 10:16
Minden jót kívánok nektek!
2010. jan. 12. 10:14

Nagyon kemény dolgokon mentetek keresztül. Igazán meghatódtam. Én nem is tudom hogyan érezném magam, ha akár hasonló helyzetbe is kerülnénk.

Nagyon jó egészséget, rengeteg örömteli percet és még sokszor 10 évet kívánok a kisfiadnak!

2010. jan. 12. 10:13

Kedves Évi,

Bár olvastam/olvasom a naplódat, s nagyjából tudtam mindezt..de így összegezve az egész történet megint sírásra késztetett. De nem sajnálatból, csak meghatottságból és boldogságból. Örülök Nektek:)

Sok puszit küldünk!

Melinda

2010. jan. 12. 10:13

Szia!

Könnyfakasztó, szép történet! Gratulálok a kitartásodhoz, az erődhöz ami segített Téged ebben a nehéz időkben! Egy anya nagyon sokat kibír, ha a gyerekéről van szó! És gratulálok ehhez a gyönyörű, kék szemű herceghez, aki ennyire élni akart, és csodálatos módom meggyógyult!

Kívánom, hogy mindig ilyen egészséges maradjon, és tökéletessen széppé tegye szülei életét! :-))

2010. jan. 12. 10:12
Nagyon meghatott a történtetek, jó egészséget és minden jót kívánok!
2010. jan. 12. 10:05

Drága Évi!

Szeretnék Én lenni az első hozzászóló!Nagyon sok egészséget kívánok Barninak legalább 100 évig!!!!!!!

Puszillak Titeket!!!♥♥♥

2010. jan. 12. 10:03
"Nézz hosszasan egy gyerekarcra, és látni fogod: ha van sors, hát nagyon hamar elkezdődik."/Ancsel Éva/

Mindenki azt hiszi, hogy tragédiák csak mással történhetnek. Olvassuk az újságot, hallgatjuk a híreket, és borzongunk, szörnyülködünk, sajnálkozunk, miközben úrrá lesz rajtunk némi szégyenérzettel keveredő megkönnyebbülés, hogy de jó, hogy ez nem velünk történt. Én is így voltam ezzel, éltem a kis nyugodt életemet, ami egyszer csak rémálommá változott, és mire észbe kaptam, én voltam a tragikus hősnő, aki tévében, rádióban szerepel, és én voltam az, akin mások sajnálkoznak...

A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook