Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Aki kétszer született újra fórum

Aki kétszer született újra (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Aki kétszer született újra

2010. okt. 5. 20:58
Én is estem még a 90-es években történt,de azóta nem igazán iszok szeszt:)
15. Barbi0164 (válaszként erre: 14. - Lady Blakeney)
2010. aug. 14. 07:43
Szia én még csak most olvastam amit a feleségedről írtál balesetet..Nagyon sajnálom!Én is fogok ehhez hasonlót írni egy nagyon kedves barátomról,szinte olyan volt mint a testvérem!!!De sajnos most el kell mennem...De ígérem vissza fogok jönni mert szeretném neked leírni a barátom balesetét de sajnos ő már nincs kösztünk..:(
2010. aug. 3. 22:23
Nekem nincs jogosítványom, és nem is lesz soha. Én nem merek vezetni. Az az igazság, hogy bármennyire is vigyáz valaki és óvatos az utakon, ha a másik sofőr nem ilyen. Nagyon könnyen megvan a baj. Legtöbbször a vétlen vezető "issza meg a levét" a dolognak, mint nálunk is.
13. ice kuszi (válaszként erre: 12. - Kiscsibe79)
2010. aug. 3. 14:19
Nálam is ugyanez a helyzet! Amióta a férjemnek balesete volt, egyszerűen a gyomrom is görcsbe rándul a vezetés gondolatára! Nála jobb sofőrt nem ismerek, nyugodt, több százezer km van a háta mögött, és ha vele ez történt, velem mi lenne hasonló helyzetben?
2010. aug. 2. 21:30

Hat éve van jogosítványom, azóta nem vezetek. Egyszerűen begörcsöltem. Túl sok ilyen és ehhez hasonló dolgot látok, hallok, már nem merek a volán mögé ülni. Viszont ha a férjemmel megyünk valahova, nálunk is az az első, hogy kötjük be a biztonsági övet.

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok!

2010. júl. 25. 20:09

Nekem ma délben, a fiam szenvedett balasetet. Szerencsére megúszta zúzódásokkal, de a kocsi jobb oldala nagyon csúnyán összetört.

Két hete vette az autót, egy opel vectrát, még csak az első részletet fizette ki a banknak.

Délben indult el itthonról dolgozni, és 10 perc sem telt el, és telefonált, hogy menjünk, mert balesete volt.

Egy mellékúton, ami nagyon keskeny, szembejött vele a busz a kanyarban, és leszorította őt az útról.

Félrekapta a kormány, lement a füves bokros részre, ott megcsúszott, megpördült, és a túloldalon nekicsapódott a jobboldalával egy fának, majd háttal becsapódott a bokrok közé. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a fa aminek nekicsapódott, nem volt túl vastag törzsű és ahogy szétroncsolódott a fa,és csúszott rajta az autó,lelassította annyira a kocsit, hogy nem a mögötte levő kb két méter átmérőjű hatalmas fának ment neki, mert akkor lehet, hogy nem a saját lábán száll ki.

Az apjával azonnal kocsiba ültünk és mentünk utána. Láttuk, hogy onnan nem messze áll egy busz a végállomáson, benne ült a buszsofőr.

Megálltunk, kérdezi tőle a férjem, hogy ön jött a busszal abból az irányból, és nem látott a kanyarban egy ezüst színű opelt?

De,-mondja -, láttam, hogy jött, még az utasok is szóltak.

De akkor vajon miért nem állt meg,kérdem én?

Rá nem vonatkoznak a szabályok? Ez nem cserbenhagyás??

Szerencsére a rendőrök nagyon rendesek voltak, le a kalappal előttük.

Kihívták a mentőt, vizsgálják meg a fiamat, a mentősök nem találtak komoly bajt, de a biztonság kedvéért bevitték a kórházba megröntgenezni.

Szerencsére megúszta zúzódásokkal. Az egyik keze és lába, meg a mellkasa zúzódott, ahogy az őv megfogta. Szerencsére be volt kapcsolva.

A kocsinak kitört a jobb első kereke, úgyhogy trélerrel hozattuk haza.

Mikor hazaértünk, akkor omlottam össze, és sírtam, ahogy belegondoltam, hogy mi történhetett volna, ha ...

Szóval ez a mai nap elég szerencsétlenül telt el.

De hálát adok az égnek, hogy a fiamnak nem lett komoly baja.

10. 7eed05a2a6 (válaszként erre: 8. - Ice kuszi)
2010. júl. 24. 20:18

nekem a fiam ütötte el egy rendőr ! 11.éve

9.hónap coma 13.újraélesztés de él és itt van velem !

2010. júl. 24. 19:51

Hála istennek él a férjed.

Az orvosi ellátásról meg inkáb nem írnék:(((

8. ice kuszi (válaszként erre: 1. - Lady Blakeney)
2010. júl. 24. 15:42

Az én férjemnek 3 autóbalesete volt 6 éven belül! Már szinte kezdek hozzászokni, hogy 3 évente történik vele valami... Neki a második volt nagyon súlyos, az autónk apró darabokra szakadt, aki látta azt mondta, ebből biztos nem szállt ki senki élve. Ő meg karcolásokkal megúszta! Ez anyagilag padlóra küldött minket, de persze nekem is az a legfontosabb, hogy ÉL!!!

Miért van az, hogy vannak emberek, akik szinte "vonzzák" a baleseteket? Erre keresem a választ, már egy fórumot is indítottam ezzel kapcsolatban, ha valaki tudja, írja meg!

2010. júl. 24. 15:41

Köszönjük a jókívánságokat.

Sajnos most már nincs mivel közlekedni, se motor se autó.

2010. júl. 24. 13:07

Anno 1979-ben nekem is a biztonsági öv mentette meg az életem, és az orvosi "nemtörődömségnek" köszönhettem több hónap táppénzt.

Novemberben egy ködös estén, egy kanyarban az olajfolton úgy elszálltunk, mint a "győzelmi zászló". A szélvédő szétrobbant, szétvágta az arcom, az öv összenyomta a tüdőmet, a bokám eltört.

A mentő nem volt, mivel itt nincs mentőorvos és csak az ügyeletes doki hívhatta volna ki, de ő nem volt elérhető. Kb 6-700 métert gyalogoltam a kórházhoz (még szerencse, hogy közel volt). Az arcomra a mentőládában található törésrögzítésére szolgáló kendőt szorítva, és a többiek által támogatva.

Az arcom tizenhét öltéssel varták össze. A kórházi ügyeletes orvos értesítette a rendőröket (valami oknál fogva rögtön elő is kerültek, mikor mi hívtuk akkor nem). Fájdalomcsillapítóval "feltuningolva", összevarrva bevittek a kórterembe. Az addigra előkerült rendőr valami "ordenáré" módon elkezdett üvölteni: HOGYHA BEKAPCSOLTA VOLNA BIZTONSÁGI ÖVET NEM SÉRÜL MEG! Mérgemben a "kincstári" hálóinget széttépve megmutattam neki az öv nyomát. (Három hét kellett mire elmúlt a kék folt.)

A bokatörésemet 5 nap múlva vették figyelembe. Addigra a járkálástól elmozdult a törött csont, de az 5 nap alatt elkezdett összeforrni, újra kellett törni.

A hab a tortán: akkor éjszaka mi voltunk a harmadik kocsi aki akkor ott elszállt, de még kettőt meg vártak utánnunk mire az olajfoltot leszórták homokkal.

5. Bucóka20 (válaszként erre: 4. - 1f90b5384f)
2010. júl. 24. 11:15

Nekem ugyan ez a történetem,csak én anyukámmal voltam...a Stop tábla bent volt a bozótba,a jelzőlámpa akkor még nem működött (pedig ahogy utólagosan kiderült,nem mi voltunk az elsők akik ott baleseteztek)...én nem voltam bekötve (hiba volt) jött jobbról a busz és csatt.:-S


Viszont minket se tartottak bent a kórházba,úgy h nekem a homlokom a 3x-ára volt dagadva,mert megfejeltem a műszerfalat....


Azóta 3métert nem megyek biztonsági öv nélkül...Valaki már csak a hibájából tanul.


Motorozásnál meg a bukósisak elengedhetetlen ..nem is kellene kérdésesnek lennie,hogy feltegye-e az illető vagy sem.A cikkírónak a férjének nagy szerencséje volt,ezentúl balesetmentes közlekedést kívánok.:-)

2010. júl. 24. 10:32

Sziasztok!


Nekem is volt egy hasonló szörnyű élményem. 2005. november 21. Ezt a dátumot soha nem fogom elfelejteni...

A volt párommal este kilenc óra felé az egyik barátjától mentünk hazafelé.. Soha nem kapcsoltam be a biztonsági övet, mert buta voltam. De akkor mikor beszálltam a kocsiba, valahogy... automatikusan érte nyúltam, hogy bekapcsoljam. Ez mentette meg az életem...

Persze a volt párom meg volt győződve róla, hogy minek, de azért ő is bekapcsolta a sajátját.

Egy kereszteződésbe, ahol a drága nem állt meg ( azt hitte övé az elsőbbség, mert, hogy fő út ) 70-nel akart átszáguldani. Én már láttam, hogy jön egy BKV busz az én oldalam felől... de kiabálni sem volt időm, hogy: VIGYÁZZZZ!!! már csatt!!! Bár csak egy pár másodperc alatt történt az egész... de óráknak tűnt! Belül tudtam, hogy ezt nem úszhatom meg, vége!!! És becsuktam a szemem. Éreztem hogy ütközünk, hallottam, hogy törik az autó!

Aztán csend lett!

Láttam hogy autók állnak félre, és szaladnak a kocsihoz, a volt párom kiszállt a kocsiból, megkérdezte jól vagyok e. S azt éreztem igen! Istenem élek!!! És meg van kezem lábam. Aztán egy lány segített kimászni a kocsiból, mert elkezdett füstölni az eleje. Kezem, lábam remegett. Aztán jöttek a rendőrök, mentők. A rendőr közölte velem, hogy nagyon nagy szerencsénk volt,,, két hete ugyan így ketten maradtak itt! :-O

Végül egy tüdőzúzódással és kisebb rándulásokkal, de megúsztuk!

2010. júl. 24. 10:17
hú hát tényleg nagy szerencséje volt és vele van az őrangyala!Sok boldogságot a továbbiakban is!!!És most már balesetmenteset!
2010. júl. 24. 10:14
hát ezeket még olvasni is szörnyű! örülök hogy azért mind a két eset jól végződött!
2010. júl. 24. 10:08
Milyen apróságokon múlik néha egy ember élete. Egy bukósisak felrakása, egy biztonsági öv bekapcsolása. Pedig mennyien nem szeretik ezeket a dolgokat. Én az utóbbi években két alkalommal is szembesültem azzal, hogy majdnem elveszítettem a páromat. Csak ezen apróságoknak köszönhetem, hogy még mindig velem van.

Ugrás a teljes cikkre: Aki kétszer született újra

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook