Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Aki kétszer született fórum

Aki kétszer született (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

1 2 3
55. Vavy31
2010. jan. 12. 20:52

Szia!

Ez a mondat mindig legyen előtted:"meg fog gyógyulni"!!!!!

hasonló dolgon estem át én is,de nekem édesanyám volt beteg konkrétan morbus hodgkin,azt mondták max,5 éve van hárta 13 évig éltünk,igaz a végén fájdalmasabban,de éltünk és boldogan mégha szegényen is,de boldogan és tudom mire érted azt,hogy mi az értékelni a pici örömöket.

Vigyázz a kicsi manódra és persze magadra,mert neki te vagy a támasz!!!

54. winny
2010. jan. 12. 19:28

Nagyon szomorú amikor egy gyermekért kell küzdeni.Ti megvívtátok a harcot.

Kérem a jó istent,hogy segítsen az utatokon!

2010. jan. 12. 19:27

Kedves Évi!

Nagyon ritkán szólok hozzá a különböző témájú cikkekhez, de a tied nagyon meghatott.

Ennek többek között az is az oka, hogy hasonló cipőben járunk, mint ti. Igaz kislányomnak nem halálos betegsége van, de azért mi is küzdünk a gyógyulásáért.

Annyira magamra ismertem a cikked elején, amikor azt írtad, hogy úgy gondoljuk, az ami mással megtörténik, az velünk nem történhet meg. De az élet sokszor másként alakul...

Szívből örülök, hogy meggyógyult a kisfiad, sok boldogságot kívánok nektek!

2010. jan. 12. 17:33

Kedves Évi!

Elképeztö történet!

Micsoda erö van benned!Nem mindenki tudná ezt összeomlás nélkül végigcsinálni.

Erös voltál,hittél,és meg is lett érte a jutalom!! Megnéztem,nagyon szép a kisfiad :)

Gratulálok a gyogyuláshoz és "tisztelgek" elötted a kitartásért!Sok sok boldogságot és egészséget kivánok,annyit ami egy életen át kitart :)

2010. jan. 12. 17:23
A Jó Isten áldása kísérje végig egész életeteket!!!
2010. jan. 12. 16:51

Szia.

Az előttem szólok már mindent leírtak,csak csatlakoni tudok hozzájuk Én is.

Nagyon átérzem a történetedet,a kisfiam születésénél Én is átéltem hasonlókat Ő oxigénhiányosan született,újra kellett éleszteni,és semmi jóval nem bíztattak minket az sem volt biztos hogy életben marad.Ha igen:"nem tudni mi lesz belőle" mondták.

Mi is jó orvosok kezébe kerültünk végül.

Ma már 13 éves a fiam.

Nagyon sok erőt és egészséget kívánok Nektek.

2010. jan. 12. 16:27
Minden elismerésem a tietek.Mi csak 25 napot voltunk korházba,de az utolsó elötti pillanatban kerültünk oda.Már jól vagyunk.Puszi.
2010. jan. 12. 15:57
Jó egészséget kívánok nektek!
47. misz
2010. jan. 12. 15:39

Kedves Évi!

Nagyon megható a történeted. Nem állhattam meg könnyek nélkül. És nagyon örülök, hogy Ti győztetek!

Egy ilyen dolog tényleg örökre megváltoztatja az ember gondolkodását, értékrendjét. Igaz nekünk csak fél óra volt, amíg a diagnózisra vártunk. De ez a 30 perc örökre megváltoztatta az életünket. Nem győzök elég hálát adni, hogy a végén nem a halálos diagnózist mondták ki, és meggyógyult a Kislányom.

Ti csodálatos emberek vagytok, és a kisfiad maga a CSODA! Kívánok Nektek sok-sok boldogságot és soha nem múló egészséget!

2010. jan. 12. 15:26
Örülök, hogy meggyógyult a kicsi fiú, tényleg nem lehetett könnyű időszak. Minden jót kívánok nektek! Innentől csak boldog napok kövessék egymást az életetekben. :)
45. Laryan
2010. jan. 12. 15:22

Nagyszerűen leírtad Egypt!

Az első pillanattól végigkövettem sorsotokat és nagyon büszkék lehettek önmagatokra és Barnira.

Tudom mit jelent átértékleni az életet és Te tudod min mentem,megyek át...lehet egy kicsit erőt kellen gyűjtenem az írásodból mert olyan jól leírtad!

A legjobbakat kívánom Nektek!

Puszi!

2010. jan. 12. 14:56
Nagyon megható történet!Minden elképzelhető jót kívánok Nektek! :)
2010. jan. 12. 14:49
Szia!legyetek nagyon büszkék magatokra!!!!!csak,ha arra gondolok,hogy párom kislányát "mi"(én)neveljük,az anyucikája meg vígan él Angliában,évente 1x,2x hazajön,teszi-veszi a szépet,így szereti-úgy szereti és szerencsétlen gyerek őt nevezi anyának????hát az ANYA nem ilyen....hanem....mint TE!!!!!!!!!!NAGYON BOLDOG,EGÉSZSÉGES ÉLETET MINDANNYIÓTOKNAK!!!!!!!!!!,cSILLA
2010. jan. 12. 14:47

DRÁGA EGYIPT!TELJESSEN ÁTÉRZEM A FÁJDALMADAT, A KÜZDÉST, A SZERETETET SORAIDBÓL...HASONLÓ CIPŐBEN JÁRTUNK SAJNOS MI IS...CSak nem ezzel a betegséggel.Kisfiam egy honappal fiatalabb mint a te kincsed.Csak neki a szeme beteg..ÉS mi is küzdünk nap mint nap!!!DE MINDEN JÓ LESZ!!!!!!ÉS SOHA NEM ADOM FEL!!!Én sem.......

Nagyon jó egészséget kivánok kicsi kincsnek!!!Annyira szép!!!!!!!!!!!!

Tegnap este én is irtam egy cikket, remélem megjelenik majd...Puszillak, és követtem sorsotokat!

41. egypt
2010. jan. 12. 14:47

Sziasztok!!

Köszönöm a sok kedves hozzászólást, majd válaszolok is, csak kicsit sűrű nap ez a mai, most értünk haza Pestről kontrollról, este meg én megyek dokihoz, de majd jövök, amint tudok!:)

2010. jan. 12. 14:38
Gratulálok az akaraterőhöz és kitartáshoz, amivel a kisfiatok gyógyulását segítettétek! Sok boldogságot, jó egészséget mindhármotoknak!!!
39. Cyntia
2010. jan. 12. 14:33

Szia Egypt!

Jajj nagyon megható a történetetek! Csak úgy hullottak a könnyeim..

S azt gondolom, teljesen jól látod, hogy ez veletek (sajnos- vagy nem sajnos) meg kellett történjen, vagy azért, hogy változz, vagy még másért is..

Egy biztos: nagyon örülök, hogy jól lett a végkifejlet, és Barnus egy gyönyörű és életvidám pici baba, aki egész életetekben hozzon nektek nagyon sok vidámságot és örömöt, mert Ti mindenképpen megérdemlitek!

Kívánok Nektek egészséget, boldogságot, vidámságot és harmóniát, s azt, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek :D!

2010. jan. 12. 13:58

Elolvasatam én is a cikkedet. Valóban így van, nagyon bátor vagy és erős. Én tudom, mert sokszor találkoztam veletek, amíg kórházban voltatok. És szerintem ez a szeretetenergia, amit Barnus gyógyulásába fektettél, milliószorosan térül meg nap mint nap abban, amit Barnus ad neked és másoknak. :)

Nagyon szeretlek titeket, és annyira örülök én is, hogy minden ilyen jól alakult. Az egész családnak nagy kő esett le a szívéről, és én hiszek benne, hogy Barnus úgymond megtörte a sort (vagy átkot vagy akármit is), ami a családunkban volt, hisz vagy 100 év óta az első fiú, aki megszületett és meg is gyógyult.

Ez nekem és Petinek is nagy erőt ad ahhoz, hogy gyermeket vállaljaunk. :)

2010. jan. 12. 13:53

Kedves Évi!

Csodállak kitartásodért, és nagyon örülök neki, hogy kisfiad meggyógyult! Kívánok nektek sok boldogságot és jó egészséget!

**zebra**

2010. jan. 12. 13:52

Kedves Évi,

szívből örülök,hogy meggyógyult a kisfiad!És előtted le a kalappal!:o)

2010. jan. 12. 13:17

Kedves Évi!

Nagyon megható a történetetek.

A kis szőke herceg pedig egy hős. Volt kitől örökölnie ezt a jellemet, mert te is egy hős vagy, és egy nagyszerű anya!

Kívánok nektek hosszú boldog életet!

34. erababa1111 (válaszként erre: 33. - Erababa1111)
2010. jan. 12. 13:12
Ja! És tündéri Kis Herceg a fiad! :)
2010. jan. 12. 13:12
Csodálatos, hogy ennyi erő és kitartás volt Bennetek! Mondjuk egy anya igazi anyatigrissé válik, ha a gyerekéről van szó, de ez több annál! Minden elismerésem! Jó egészséget, és hosszú, boldogsággal, örömökkel teli életet kívánok Nektek! :)
2010. jan. 12. 13:05
Örülök neki, hogy minden jórafordult! Sok egészséget és boldog, hosszú életet kívánok mindegyikőtöknek!
2010. jan. 12. 12:57
Gratulálok én is és jó egészséget kívánok a kisfiadnak:-)))
2010. jan. 12. 12:57

Szia Évi!

Borzasztobbnál is borzasztobb lehetett amin átmentetek,de a jóisten segitségével kivánok NEKTEK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT!!!

2010. jan. 12. 12:54
Gratulálok Kisfiad gyógyulásához és további csodaszép,boldog életet kívánok Nektek!
28. gabb
2010. jan. 12. 12:48
további jó egészséget Barnusnak!!!!!!
2010. jan. 12. 12:48
Minden elismerésem nektek! Kívánom, hogy mostantól fogva csak pozitív dolgok történjenek az életetekben!
2010. jan. 12. 12:45
Köszi, hogy leírtad, jó egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook