Aki 20 kilótól szabadulna... (beszélgetés)
most kicsit lépek fél hat után kezdödik a filmem
értem ... az nem jó ha az ember meg van fázva bár azért jó mert sokat pisil és ürül a víz a szerveztből
mgvoltam fázva ittam sok teát meg gyogyszert de mennem kellett tréningre reggel pedig nem akartam
sziasztok én ma nagyon beteg voltam de már jobban vagyok
talán csüt lesz már időm ma meg holnap még utol kell érnem magam a házimunkában 3nap nagyon elcsúszott most nekem és már csak görgetném magam előtt ... szóval ma ezt tornázom aztán holnaptól a Leslie Sansone féle tornát...
rakom őket lelkesen mind ch szegény csak nem mindig van időm másolgatni a naplóba még kb ugyan ennyi kaja van a gépemen
Szia, devilinbed!
Tücke, láttam, hogy feltettél kajákat, olvasód vagyok! :-))))
neked is szép napot... és persze további kellemes fogyit:)
Sziasztok :)
Szép napot, jó fogyit :)
hát ez kivételesen nem direkt fogyás volt hanem idegi alapú... és én képes vagyok ha nagyo ideges vagyok akár 10kg-tól is megszabadulni 1 hét alatt, de most megnyugodtam a tegnapi nap folyamán, apukám jobban van és ez a 3 kg most erőt ad nekem ahoz hogy belekezdjek rendesen... a hétvégére én egyébként még egy utolsó nagy bezabálást terveztem amiből semmi nem jött össze:S szóval majd karácsonykor... de akkor is ch mentesen fogok bekajálni :D ott lesz a jó kis halászlé megeszem én azt kenéyr nélkül is... meg a sült hal meg a sült hús hegyek... a sütikéket is megoldhatom ch mentesen van egynéhány receptem rá
persze de nézd meg pl az atkins a SouthB és a RR 33naposa mind egykaptafa mind a ch elhagyására megy rá .... van 4 nagy csoportja a diétáknak: az egyik a ch mentességre épül, a másik a zsírszegénységre, a másik kettőre nem emlékszem :DDDDDDDDDDDDDD de ha választanom kell én tuti a ch mentes csoportot erősítem és azt is csinálom most is
Figyelj, ez nagyszerű eredmény! Most ár kicsit lassítani kéne. A kevesebb kilóból egyébként is nehezebb leadni. És folyton azt papolják, hogy hetente 1 kg!!!!!!
Nekem eddig mínusz 2,8 kg!!!! :-)))))
Végülis nem rossz a naponta mérlegen ugrálás, mert így látom, hogy előző nap mit rontottam el. Pl. nem ittam eleget vagy nem mozogtam, vagy ettem valamit, amit nem kellett volna. (Most jól megideologizáltam, a szenvedélybetegségemet:-)))))
én is ilyen vagyok ... szóval most elkezdem megint mert ez a 69kg még mindig nem gyere be.. basszus pénteken reggel még 72voltam...
Szerintem a legtöbb ember akkor fogy, ha elhagyja a szénhidrátot. Én biztosan így vagyok.
Nem igazán beszélgettünk a többi vércsoportról. Sokaknak hatásos a 90 napos, én nem vagyok ellene! A vércsoport diétáról általában az az orvosok véleménye, hogy marhaság, mégis, amikor az egyik barátnőm vega lett, és két év múlva elkezdett mindenféle baja lenni, az ORVOS mondta neki, hogy 0-ás vércsoporttal ne legyen vega, szép óvatosan vezesse vissza a húsféléket. Azóta egészséges. Én azon lepődtem meg, hogy orvosok is számontartanak azért ilyen dolgokat. Sok orvos ajánlja pl. magas vérnyomásra a 90 napos diétát.
Nem vészes és az első nap durva csak belőle elhiheted csináltam már egy pászor vagyis elkezdetem csak kedvem nem volt hozzákezdeni... de most hogy idegből lefogytam 3kilót péntek óta szutem megcsinálom rendesen csak a ch -bevitelre is figyelek és lehet hogy az ebédet becserélem vmi atkinses kajára:D még nem tudom...
Vércsoport.. érdekes mert én A-s vagy elviekben azt hiszem nekem nem lehetne ennem húst a fogyásho és mégis akkor fogyok ha zöldséget és húst eszem egybe
sziasztok bocsika de hétvégén nem tudok jönni
Nahát, én most olvastam el, mi is az a tojásdiéta.
Én biztos nem tudnék ennyi tojást magamba tömni. Marad a torna.
A többi vércsoportra mit mond a barátnőd? mit ajánl? ez nagyon érdekes :)
Én valahogy ezt hozom össze nehezen, meg az elegendő vízivást :-(((
Igaz! De én a 90 napossal nem foglalkozom, mert 0-ás vércsoportú vagyok, és a természetgyógyász barinőm azt mondta, eszembe ne jusson.
Korábban kétszer belekezdtem, és mind a 2-szer belebuktam már az elején, mert nem bírok hús nélkül élni 3 napig. Azonkívül elolvastam a Tojáskönyvet (neten fent van), és mivel félek az epekőtől (van a családban), a csak gyümölcs reggeli nekem nem jön be.
Nemsoká lesz :). Rendeltem netről. 33 Euro + a házhozszállitás. Nagyjából megúszom 36 Euroból :). Ma lustácska voltam, még nem tornáztam, de még délután lehet, hogy nekipattanok :).
Szép jó reggelt mindenkinek, jó fogyizást és kitartást nektek :)
torna utána is torna sok sok torna:) nahh jó nem annyi mint a diéta alatt de heti 2-3 alkalommal kell rá időt szakítanilegalább 20 percet
És a 90 napos? Az nem teljesen erről szól...
Valójában minden módszer egyforma, ha jobban megnézzük. Itt van pl. Rob Falgin nevével fémjelzett módszer. Hótt ugyanazon alapul, mint a Dukan v. az Atkins. A szervezet 3-5 nap alatt feléli a szénhidrát tartalékait, és hogy folyamatosan fenntartsa a glukóz szükségletet, a zsírt lebontja. Ezt mondja ez az úriember is.
Ezt mondja Norbi is, Béres Alexandra is. Fogyni csak így lehet.
(És ha lefogytál, szinten kell tartani a súlyt. Na, ez lesz még a nehéz!!!!)
Nem bírom elviselni a hangját :)
További ajánlott fórumok: