Akármennyire szeretem és vonz, az életvitelem tart vissza.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem késő szerintem, ráadásul egy kapcsolatban nem az a legfontosabb hogy milyen a családod vagy milyen karriered van. Aki szeret az elfogadja a családodat vagy ha te magad se fogadod el akk megérti, támogat tudja mi jó neked karriert meg bármikor építhetsz. :D Nem hiszem hogy nyugdíjkorhatár előtt állsz.
Am sztem inkább te hiszed azt, hogy elvárják hogy flottul működj , ja és ha megismered az embereket rájössz hogy ők is tele vannak hibával, nekik is vannak családi zűrjeik a munkáját meg sokan egybites hülyeként végzik karrier néven csak te kívülről ezt nem látod.
Neked inkább önbizalom kéne. :D
Sose nincs késő. És ez nem egy ezozizi lózung, de tényleg rajtad múlik, hogy változtatsz-e, vagy minden reggel tudomásul veszed, hogy még mindig ugyanabban a xarban tapicskolsz. Az idő így is, úgy is múlik. Ha tanulsz valamit, vagy ha minden nap csak sajnálod magad, hogy mit mulasztottál. Minden nap csak egyetlen százalékot változtass.
A világ olyan gyorsan változik, lehet hogy annak se lenne most sok értelme, amiből 30 éve summa cum laude diplomáztál.
Szóval igyál egy kávét, emeld meg a hátsódat, és gyíííííááááá 😉
További ajánlott fórumok:
- 2012. szeptember 1- 2013. február fogyjunk együtt akármennyit!
- Szeretem kicsit visszatartani a nagy WC-zést. Olyan jó érzés.
- Mit jelent az ha valakinek az életvitele alkalmatlan a gyerekneveléshez?
- Óvoda választásakor mennyire veszik komolyan a lakcímet? Ellenőrizhetik-e, hogy életvitelszerűen ott lakunk-e?
- Telephelyként bejelentett lakás, de életvitelszerűen laknak benne, ez nem illegális?
- Szeretem visszanézni a régi televíziós vetélkedőket!80'...