Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Akármennyire szeretem és vonz, az életvitelem tart vissza.... fórum

Akármennyire szeretem és vonz, az életvitelem tart vissza.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jún. 10. 22:07

Nem késő szerintem, ráadásul egy kapcsolatban nem az a legfontosabb hogy milyen a családod vagy milyen karriered van. Aki szeret az elfogadja a családodat vagy ha te magad se fogadod el akk megérti, támogat tudja mi jó neked karriert meg bármikor építhetsz. :D Nem hiszem hogy nyugdíjkorhatár előtt állsz.

Am sztem inkább te hiszed azt, hogy elvárják hogy flottul működj , ja és ha megismered az embereket rájössz hogy ők is tele vannak hibával, nekik is vannak családi zűrjeik a munkáját meg sokan egybites hülyeként végzik karrier néven csak te kívülről ezt nem látod.

Neked inkább önbizalom kéne. :D

7. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 12:24
Ez a "senki vagyok, semmit nem értem el" mindig valamiféle minősítés, másokhoz hasonlítás. Erről sürgősen szokj le. Azt tedd, ami neked! megfelel, kényelmes és örömmel tölt el. Annyiféle ember van, más dolgok teszik boldoggá. Sőt, ez sem biztos, hogy boldoggá teszik. Csak a TE igényed számít neked.
6. michelle.r (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 11:51

Sose nincs késő. És ez nem egy ezozizi lózung, de tényleg rajtad múlik, hogy változtatsz-e, vagy minden reggel tudomásul veszed, hogy még mindig ugyanabban a xarban tapicskolsz. Az idő így is, úgy is múlik. Ha tanulsz valamit, vagy ha minden nap csak sajnálod magad, hogy mit mulasztottál. Minden nap csak egyetlen százalékot változtass.

A világ olyan gyorsan változik, lehet hogy annak se lenne most sok értelme, amiből 30 éve summa cum laude diplomáztál.

Szóval igyál egy kávét, emeld meg a hátsódat, és gyíííííááááá 😉

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 55Judit)
jún. 9. 22:37
Nincs, de igazából világéletemben a személyes problémáimmal küszködtem (családi, egészségügyi), nem volt idő építgetni magam, örültem hogy élek, hogy túléltem, így hát lecsúsztam a külső életről, a karrierről, de igazából nem is nagyon érdekelt, sose találtam a helyem. Most meg már úgy érzem hogy "késő", hiányoznak az alapok ami a működéshez szükséges. Senki vagyok, senki lettem, és persze voltam. Így viszont közel se kerülhetek másokhoz, nincs arcom hozzá. Mindenki elvárja hogy flottul működjek, én viszont már belefáradtam. Na ebből legyen kiút!
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 21:08
Nincs kőbe vésve hogy a mostani életviteled megváltoztathatatlan.
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 18:30
Változtass az életviteleden !
jún. 9. 18:14
Van ilyen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook