Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ajakfeltöltés tapasztalatok fórum

Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)

11428. bunnycu (válaszként erre: 11427. - Bunnycu)
2013. jún. 12. 11:43
Bocsánat, de elírtam a Dr Úr nevét. Dr.Félszerfalvi János :-)
11427. bunnycu
2013. jún. 12. 11:22

Üdvözlök Mindenkit!

Szeretném feltöltetni a számat szilikonolajjal, de nem tudom eldönteni, hogy melyik Dokihoz menjek Dr Wágner, és Fészerfalvi Doktor Úron gondolkodom....Akinek szilikonnal van töltve a szája, kit ajánlana nekem?

11426. KisKedvenc (válaszként erre: 11425. - Pipikebaba)
2013. jún. 10. 12:58

Köszi szépen, bár még ez nem a végleges, mert holnap megyek vissza átmasszíroztatni, meg ha a doki szerint is természetes marad, akkor a maradék 0,3 ml-t is beletöltetem, mert én úgy látom, felülre nem ártana, mert amíg be volt dagadva kicsit, addig jobban tetszett, olyanra szeretném visszatöltetni.

Nem, amúgy oldalról sem csőrös, egyáltalán nem látni, hogy feltöltötték - és még azok az ismerőseim is ezt mondják, akikről tudom, hogy őszinték, és mindig megmondják a véleményüket.

Elvileg 18 hónapig marad benne és csak utána kezd fokozatosan felszívódni. Juvéderm Volbella a neve, és teljesen új anyag, amit itthon még csak Dr. Pataki Gergely tölt, bár az ára elég borsos, 100e/ml körül.

Szerintem egy konzultációt megér amúgy - én abban maradtam vele, hogy PermaLipet nem merek egyelőre (azt mondta, nem is mindenkinek javasolja), meg nem is állok úgy anyagilag, inkább nézzük meg előtte, hogy milyen teltre tudná megcsinálni, és akkor a felszívódási idő alatt meg összegyűjtöm a PermaLip árát, ha tetszik.

Most már utólag azt mondom, hogy biztosan berakatom a PermaLipet, mert sokkal, de sokkal jobban érzem így magam, és többen mondták is, hogy sokkal szebb lett az arcom.

11425. pipikebaba (válaszként erre: 11419. - KisKedvenc)
2013. jún. 8. 01:57

Visszaolvastam, tényleg nagyon jó lett! Nagyon nagy a változás de az bőven a természetesen belül. Írd meg légyszi (akár priviben) ki a sebész, ügyes keze van. Sztem azon múlt, hogy ilyen természetes lett.

Oldalról sem csőrös ugye?

Megkérdezhetem mennyibe került 1 ml és ez az anyag meddig marad benne, mi a neve? Nekem már -ha lesz- biztos volt a permalip de a képeid és a beszámolód hatására ezt is körbejárom:-))).

11424. KisKedvenc (válaszként erre: 11420. - 39c583b442)
2013. jún. 7. 19:15
Hogy vagy? Minden rendben?
11423. KisKedvenc (válaszként erre: 11421. - 39c583b442)
2013. jún. 6. 11:39

11-én, jövő kedden. Ma reggel voltam a fogorvosomnál, és ő -mint a számban járatos személy :)- azonnal mondta, mielőtt még megszólaltam vna, h milyen jó, h feltöltettem az ajkam és nagyon jól sikerült, és ő már akarta javasolni korábban is, de hát a pénztárcámban nem akart turkálni, így nem tette.

Meg azt is mondta, h ne töltessek már rá semennyit, mert mm-re pontosan így arányos az arcomhoz, és nagyon szép lett szerinte. Úgy örültem, mégiscsak esztétikai szakember :)

11422. KisKedvenc (válaszként erre: 11420. - 39c583b442)
2013. jún. 6. 11:36

Nahát, micsoda nap! :) Nem csodálom mondjuk, hogy ezek után nem kértél új időpontot hozzá, én sem kértem volna.

Az viszont mókás, h 7 éve voltam konzultáción Matanusnál, de mellplasztikával kapcsolatban, szóval más téma, viszont akkor még nem beszélt valami jól magyarul, inkább csak törte, így elég nehézkesen értettük meg egymást, ezért végül mást választottam, de amúgy emberként szimpatikus, kedves volt.

A csomókra nem hívta fel előre a figyelmed? Vagy nem kell visszamenni masszíroztatni? Ha az anyag nevét tudod, akkor utánanézhetsz neten, hátha vannak külföldi tapasztalatok pl.

De ne izgulj, biztosan nem lesz gond! Ha tudsz, majd tegyél fel fotót, olyan kíváncsi vagyok! Meg írd meg, mit szóltak az ismerősök! :)

11421. 39c583b442 (válaszként erre: 11419. - KisKedvenc)
2013. jún. 6. 11:12
Ne aggódj, emiatt van ott még az a megmaradt ampulla.. :) Nem lesz gond, szép lesz és olyan marad, amilyennek szeretnéd, ez tuti. Mikor mész vissza?
11420. 39c583b442
2013. jún. 6. 11:09

Sziasztok!

Túl vagyok rajta.. Bár nem úgy alakult a tegnapi nap, ahogy terveztem. Ugyanis délután képzeljétek, Dr. Kárász akihez mondtam volna, az asszisztense hívott,hogy lemondja, mert nincs a doktorúr... :( Ad másik időpontot,én meg mondtam, hogy a doktor Úr eléggé hiteltelen lett így nekem, és nem kérek hozzá időpontot. Na, akkor kiakadtam, hogy én is vidékről emiatt mentem fel, és teljesen véletlenül egy ismerős által, egy lány pont az ő plasztikai sebészéhez ment, és felhívta, mehetek e én is. Hát mehettem. Sőt, meg is csinálta, ott. ez valami Bio valami zselé, amivel csinálta, állítólag ez tartós. Ismeri valaki? Eléggé be van duzzadva még, de szerintem szép lesz. Viszont vannak benne lent fent csomók.. Ez természetes? Aggódom. Amúgy Dr. Awil Matanusnál voltam. Jó fej doki. Csajok segítsetek!!!!

11419. KisKedvenc
2013. jún. 5. 16:14

Én mára egy kicsit szomorúbb lettem, mert úgy látom, mintha kezdene "elveszni" az a szép kontúros háromszög, amilyen felül volt - persze tudom, hogy alakulgat még, de most kezd olyan formátlan lenni, mint amilyen eredetileg volt :S

Mondjuk gondolom ezért van 2 hét elteltével a korrekció, és bízom benne, hogy meg tudják csinálni úgy, hogy ugyanolyan legyen :(

11418. KisKedvenc (válaszként erre: 11417. - 39c583b442)
2013. jún. 5. 10:35

Nagyon szorítok, és ha tudsz, majd tegyél fel képeket, kíváncsi vagyok! :)

Biztosan nagyon szép leszel, és sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben utána, nekem elhiheted ;)

11417. 39c583b442 (válaszként erre: 11414. - KisKedvenc)
2013. jún. 4. 20:51
Köszönöm neked a jó tippeket. Ha van még, oszd meg velem.. :) holnap este megpróbálok utána írni, hogy mi volt. Szoríts! :) pusz, jó pihit
11416. KisKedvenc (válaszként erre: 11415. - Bambi27)
2013. jún. 4. 14:56

Szia!

Egy picit olvass vissza, pár bejegyzéssel ezelőtt pont erről írtam. :)

11415. bambi27
2013. jún. 4. 14:03

Sziasztok csajszik szeretnék ajakfeltöltést nekem széles a szám de nem ilyen párnás teltebbet szeretnék de ha felszivódóssal csinaltatom lehet 3 honap és nem lessz már benne semmi van tartósabb szerintetek??szilikon kizarva!!

Illetve kivel csináltassam meg budapesten most lessz 4 hét mulva az esküvőm addigra szeretném Sziasztok puszi

11414. KisKedvenc (válaszként erre: 11413. - 39c583b442)
2013. jún. 4. 10:17

Bennem is ez az egy félelem volt, mondtam is neki előtte, hogy csak mű ne legyen...azt mondta, hogy akinek olyan, az olyanra kéri, de ők is utálják csinálni, mert látják, hogy ronda, és minden plasztikai sebész a szépségre törekszik, így nehéz olyat "alkotni", ami elcsúnyítja az embert - még akkor is, ha az a lány azt hiszi, hogy így lesz szép.

Szóval nyugi, biztosan a természetességre törekszik a Te dokid is, és nagyon szép leszel utána! :)

Azt a hibát ne kövesd el, amit én, hogy mikor még kész sincs, akkor megnézed...legalább is én akkor majdnem elájultam, mert nagyon kacsásan nézett ki, iszonyúan be volt dagadva és az egész olyan irreális volt az arcomon. De fél óra után már szép volt, akkor azt gondoltam bárcsak ne néztem volna meg közben, és már csak a szép végeredményt láttam volna. :)

Nekem annyit mondtak a kollégák (férfiak), hogy olyan mosolygósabb az arcom, de betudták annak, hogy kialudtam magam a hétvégén. :) Ma voltam fodrásznál (ő nő) és annyit mondott, hogy olyan kipihentnek látszom, meg valahogy szebb vagyok, mint máskor. :) De konkrétan a számat nem szúrta ki senki, legalább is nem mondták, pedig kívülről is látszik a sarkában, hogy lila. Ha esetleg Neked is lila lesz majd helyenként, akkor sztm mondd azt, hogy fogorvosnál voltál, és arra kellett a szabi, ami tök hihető, mert senki nem szeret zsibbadt szájjal dolgozni menni ;)

11413. 39c583b442 (válaszként erre: 11412. - KisKedvenc)
2013. jún. 3. 18:51
Nagyon.. félek, mert nem akarok műt, nagyon feltünőt, csak természeteset, szépet, mint neked is van. Remélem jó lesz. Szerda este csinálja a doki, csütörtökre tudtam szabit kérni, így aznap nem megyek sehová, kérdés, hogy péntekre milyen lesz, mert nem akarom, hogy megtudják lássák az emberek. Neked ismerősök észrevették?
11412. KisKedvenc (válaszként erre: 11409. - 39c583b442)
2013. jún. 3. 13:38
Izgulsz már nagyon a szerda miatt? :)
11411. KisKedvenc (válaszként erre: 11409. - 39c583b442)
2013. jún. 3. 13:35

Igaziból már aznap hazafelé sem néztek az emberek, pedig 200 km-re lakom, úgyhogy 3-4 óra volt hazáig az út, de nem láttam fura pillantásokat, meg tényleg annyira azért nem dagadt fel vagy lilult be, hogy feltűnő legyen.

Szombat délelőtt voltunk vásárolni, és akkor sem néztek furán, pedig beszéltem pár idegennel, úgyhogy sztm nem lehetett észrevenni, vagy jól titkolták. :)

Érzésre még mindig fura amúgy, mert van 1-2 mozdulat, amikor érzem, h olyan más. Nem rossz vagy fájdalmas, de azért érezni, hogy van ott valami - persze még érzékeny a forró meg nagyon hideg kajákra is, szóval az ettől is lehet. De az olyan hülye mozdulatoknál, mint amikor vmi nagyon meleg kerül a szádba, és kinyitod, hogy hűljön, de nem akarod, h kiessen a kaja, ezért úgy "ráfeszítesz", akkor érezni, hogy nem úgy mozog teljesen, mint eddig. Igaz még nagyon friss és bal oldalon fent-lent be van dagadva, úgyhogy igazán 1-2 hét múlva fog sztm kiderülni, hogy mi változott érzésre.

Ja, meg nagyon ki van száradva, pedig kenem folyamatosan, de semennyi Labello nem elég neki. :)

Viszont beszéd, mosoly stb. közben amúgy teljesen elfelejtem, az ugyanolyan érzés, mint eddig - inkább csak az evésnél meg az amúgy is kicsit kitekert hülye mozdulatoknál jön elő az érzés, h más.

11410. KisKedvenc (válaszként erre: 11408. - 497f240420)
2013. jún. 3. 13:26

De aranyos vagy, köszönöm szépen. :) Amivel töltötték, a Juvéderm Volbella amúgy egy teljesen új anyag, és az az egyik nagy előnye, h valami speciális térhálós kémiai kötés vagy mi miatt jóval kevesebbel lehet látványosabb eredményt elérni, szóval másféle hyaluronos anyagból a doki szerint kellett vna legalább 1,5 ml.

A 0,3 ml sorsáról még nem döntöttem, és sztm ez csak ott fog kiderülni a rendelőben. Csinált előtte fotót teljes arcról és szájról is, és mondta, h csinál majd utána is, aztán megnézhetem azon is, h mennyit változott, és szeretnék-e még...ja meg felül még van fogszabályzó, az is kinyomja kicsit, de a héten leveszik, így 2 hét múlva a kontrollon még amiatt is kellhet korrigálni, bár azt mondta, h a töltésnél belekalkulálta. Meglátjuk :)

De annyira jó, teljesen más embernek érzem így magam, olyan szép lett az egész arcom tőle, sokkal szexibb, nőiesebb, imádom :)

11409. 39c583b442 (válaszként erre: 11405. - KisKedvenc)
2013. jún. 3. 11:01

Szia!

Szép a szácskád, jól sikerült. :)

Akkor már lehet emberek közé menni, nem gáz.. Örülök neki. Már nem fáj? MIndent úgyanúgy tudsz csinálni?

11408. 497f240420 (válaszként erre: 11400. - KisKedvenc)
2013. jún. 3. 10:51

Szia!

Nagyon-nagyon szép lett.

Hihetetlen, hogy 0,7 ml-től ekkora változás lett.

(de azért még beletölteted azt a 0,3ml-t is nem?)

Mondom, nekem 1ml ami csak fentre ment, nem is látszott.

Úgy látom, hogy ha felszívódóssal töltenek sokkal nagyobb a változás kevéstől is.

11407. KisKedvenc (válaszként erre: 11406. - Beu23)
2013. jún. 3. 10:23

Köszi szépen :) Felül az enyémnek sem volt amúgy kontúrja, meg sztm a formája is elég semmilyen volt, olyan kis csík, de így, hogy felül a kis háromszöget (valami Cupido-ívet vagy mit mondott a doki) is töltötte, már nagyon tetszik, teljesen más így :)

Ma jöttem először emberek közé, és még mindig elég lila alul, de egyelőre nem szóltak semmit a kollégáim, bár mind férfi, úgyhogy nem is tudom, miért gondoltam, hogy majd észreveszik :)

11406. Beu23 (válaszként erre: 11405. - KisKedvenc)
2013. jún. 2. 20:40
tényleg nagyon szép lett, bár a te szád formája alapbol szép voltam enyémnek nem volt kontúrja :) grat :)
11405. KisKedvenc (válaszként erre: 11401. - 39c583b442)
2013. jún. 2. 12:43

Tettem fel mai kepet is, es eleg fura, mert kicsit tobb helyen lilult be a szuras helye, mint tegnap, viszont szerencsere nem faj. Sos etelekre kicsit erzekeny, meg ki is van szaradva, ugyhogy kenem labelloval folyamatosan.

Ugy latom, hogy az egyik oldalon meg kicsit duzzadt, ugyhogy jegelem tovabb, meg figyelem a valtozasokat.

11404. KisKedvenc (válaszként erre: 11403. - Tündérke_1)
2013. jún. 2. 12:38

Szia! Nekem meg csak ket napja toltottek, viszont epp ezert alaposan atbeszeltem a temat a sebeszemmel meg elotte, rakerdeztem minden lehetosegre.

Azt mondta, hogy jelenleg 6-fele hyaluronsavat hasznalnak ajaktoltesre, es mivel kb. ugyanolyan munkadijjal dolgoznak a sebeszek, ezert a ml-enkenti arbol lehet kovetkeztetni az anyag tartossagara: kb. 50 es 100 ezer kozott mozog az ar, es 3-18 honap kozott a tartossaga.

Vegleges (20-30 eves) megoldasnak a permalip implantatumot javasolja, ami allitolag beteve ugyanugy nez ki, mint a hyaluronnal toltott, puha es termeszetes, es 160-180 ezer ft az ara ajkankent.

Illetve van meg a szilikonolajos megoldas, ami szinten injekciozassal kerul a helyere, es 40 ezer ft korul van 1 ml, viszont nem szivodik fel - de a sok mellekhatas miatt ezt szerinte betiltottak mar itthon is. Viszont itt a forumon tobb olyan lany van, akinek ezzel toltottek, ugyhogy megiscsak van olyan orvos, aki hasznalja, ugyhogy fura, mert ha tenyleg be lenne tiltva, nem hiszem, hogy barmelyik orvos kockaztatna.

A mellekhatasokrol pedig mindenki maskepp nyilatkozik, sztm erdemes visszaolvasnod itt a forumon sok oldalt, mert tobben is irtak rola, es ugy talan konnyebb eldonteni, melyik Neked a legjobb megoldas.

2013. jún. 1. 22:37
Nektek milyen hamar ment ki a hyaluronsav hatása? Nekem most 3 hónapos a szám, de már nem látszik benne semmi. :-( Tudtok ajánlani valamit, ami tartósabb?
11402. KisKedvenc (válaszként erre: 11401. - 39c583b442)
2013. jún. 1. 08:46

Koszi szepen, nagyon orulok, h sztd is termeszetesnek latszik, mert azt semmikepp nem akartam, h mu hatasa legyen. :)

Ma reggelre bedagadt egy kicsit, meg a bal oldalon fent-lent megjelent 1-1 beverzes. Most erzesre amugy eleg fura, mert mintha ejjel ugy bemerevedett vna, most termeszetellenesebb beszed es mosoly kozben, mint tegnap volt. Jegelem meg bizom benne, h puhul, illetve reggel az embernek a sajat ajka is kicsit duzzattabb, lehet delutanra jobb lesz.

Eleg erzekeny, pl inni fura volt, mert kicsit messzebbnek ereztem a poharat a szamtol, mint korabban :))

11401. 39c583b442 (válaszként erre: 11400. - KisKedvenc)
2013. máj. 31. 21:34
Csudaszép lett!!!!!!!!!!! Komolyan jó! azért tetszik, mert természetes, nem mű.. Gratulálok! ügyes vagy! :) tegyél még fel holnapi fotókat is, hogy mizujs.. De jóó neked. :) szóval nem fájt nagyon? neked nincs is bedagadva, tök szép ilyen hamar a szurik után is. Remélem az enyém is így lesz. :) várom a holnapi fotókat,és helyeztjelenést!!
11400. KisKedvenc
2013. máj. 31. 19:26

Erzestelenito kremet kaptam, nem injekciot, de eleg is volt igy. A konnyem kicsordult kozben, pedig konkretan nem fajt, csak olyan alattomos kellemetlen erzes volt, ismeretlen.

Nagyon sokat szurt (ugy 30-ig szamoltam kb 10 perc alatt), akkor lehettunk a felenel, nagyon alapos volt. Kozben megnezhettem tobbszor, de a vegere mar annyira sok helyen verzett, h semmit nem lattam. :) meg elegge bedagadt, de 1 ora alatt mar le is ment, ugy latom.

Eloszor mikor felultetett megnezni, az ugrott be, h uristen mit tettem, elronditom az arcom, mu es kacsa, de aztan vege lett, jegeltek es par perc utan sokat termeszetesedett. 1,5 oraja lett kesz, de ugy latom msr csak minimalisan dagadt. Erzesre fura, mert szeles mosolynal huzodik, meg a bor mintha feszulne, erzekeny.

Holnap meg helyzetjelentek uj fotokkal :)

11399. KisKedvenc
2013. máj. 31. 19:19

Kesz is vagyok, tettem fel uj fotot, sztm magyon szep lett. Egesz mas igy az arcom , nagyon tetszik! :)

Vegul 0,7 ml ment bele, 0,6 felulre es 0,1 alulra. A maradek 0,3-at odaadtak, es 2 het mulva ha megyek kontrollra es szeretnem, meg betolti. Mar most latom, h sznem, mert sztm tokeletes lett, es ha kicsit meg lejjebb megy (allitolag nem fog), akkor ugyanilyenre toltse vissza. :)

Szerintetek? De oszinten, ha nem tetszik azt is irjatok meg legyszi :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook