Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ajakfeltöltés tapasztalatok fórum

Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)

11548. India1024 (válaszként erre: 11546. - Bunnycu)
2013. júl. 19. 14:23

Szia Bunnycu!

Biztosan szép úgy is, hogy lement a duzzanat. Majd, ha tudsz, tegyél fel képet, mert nagyon kíváncsi vagyok, mekkora változást eredményezett. :)

Én kb. 1 hónapja töltettem először, ezért még csak 1 ml van benne, nekem csak egy nagyon pici változás történt, ezért gondoltam mehet még 1 ml bele. :)

Én sem szeretnék túlzásba esni, de szerintem 2-3 ml még természetes hatást eredményez. :)

11547. bunnycu
2013. júl. 19. 14:05
csináltam ma képeket, nem olyan a szám, mint a töltés napján :-(
11546. bunnycu
2013. júl. 19. 13:52
sziasztok Csajok! háát sajnos már nem olyan fullos, mint a töltés napján, amikor fotóztam... lehet, hogy kell még bele 1ml, bár túlzásokba nem szeretnék esni, de a töltés napja óta sokkal kisebb lett. :-( Én azt gondoltam, hogy a második ml már látványos lesz, de egyenlőre még senki nem vette észre, csak akinek mondtam, hogy mi van a számba... Pedig Wagner Doki már figyelmeztetett, hogy nem kell több, de szerintem még nem látványos a változás...
11545. Caroly (válaszként erre: 11541. - Bunnycu)
2013. júl. 18. 13:40

De jó neked! Én tiszta para vagyok. Tennél fel képet,amilyen legelső szilikonos a töltés előtt volt? Úgy megnézném,mennyivel lett dúsabb ettől a 1,5 ml-től.

Szép lett nagyon. Nem is látszik,hogy be lenne duzzadva.

11544. India1024 (válaszként erre: 11541. - Bunnycu)
2013. júl. 18. 13:06

Azzztaaa, fullos lett nagyon. ;)

Bár első töltés után is szép lett a szád, de ez most kiváló. :)

Összesen hány ml van benne, vagy hányszor voltál töltetni?

11543. Caroly
2013. júl. 18. 12:59

Mármint amit a szilikonról ír. Szinte egyik módszert sem ajánlja,meg a saját zsírt sem,pedig szerintem az aztán tényleg természetes.

Nem tudom mi lenne az a legbiztonságosabb töltő anyag ami legalább 2-3 évig megmaradna újra töltögetés nélkül,de szerintem olyan nincs is.

Tegnap 1-2 hónappal ezelőtti hozzászólásokban olvastam az implantatumró. Asszem permalip. Hát nem tudom. A lánynak nagyon szép lett tényleg,de implantatum az ajkakba? Fura.

11542. Caroly (válaszként erre: 93. - Annamama)
2013. júl. 18. 12:49
Olvasgatok visszafelé,itt látható egy link,meg is néztem. Ezt azért meg fogom kérdezni a dokitól,ha végre eljutott hozzá.
11541. bunnycu
2013. júl. 18. 10:24
sziasztok! tegnap voltam Wagner Dokinál, tetettem bele még egy ml-t eloszlatva alulra, és felülre. tegnap feltöltés után nagyon szép volt, most egy kicsit lement a duzzanat... majd teszek fel töltés uténi képeket...a multkor nem lilult be, most egy picit jobb oldalt, de mondta is a Doki, hogy most jobban vérzett jobb oldalon....
11540. Caroly
2013. júl. 18. 09:58

Sziasztok csajok!

Képzeljetek,tegnap a DM-Ben kinéztem a szájfényt amit a szép "új"számra veszek majd. Tök gáz vagyok :-)

11539. Caroly (válaszként erre: 11498. - Bunnycu)
2013. júl. 17. 11:45
Ja,és nem voltál megelégedve a hyaluronnal? Tényleg teljesen "eltűnt"?
11538. Caroly (válaszként erre: 11498. - Bunnycu)
2013. júl. 17. 11:43

Szia!

Neked mikor telik le a 3 hét? Láttam a képed,de milyen volt előtte?

11537. Caroly
2013. júl. 17. 11:12
Még annyi,hogy tudom,hogy nem lehet teljesen más formájú ajkakat csináltatni,de azért azzal,hogy ide meg oda szúrja,korrigálni gondolom lehet a formát. Hiszen láttam aszimmetrikus ajkakat feltöltéssel korrigálva. Tehát ha én a széleit szeretném vastagítani jobban,azt lehet nem?
11536. Caroly
2013. júl. 17. 10:50
Amúgy mi a helyzet azzal,hogy a szilikonos töltésnél 3-4 hét után alakul ki az eredmény? Nektek is ez idő alatt vastagabb lett,mint az első napokban? (Persze a duzzanatot leszámítva)
11535. Caroly (válaszként erre: 11529. - Jacko86)
2013. júl. 17. 10:47

A F. jó fej? Az jó. Honnan tudod,ismered? Tegnap beírtam a keresőbe,es egy másik fórumon egy lány írta a másiknak,hogy sokan dícsérik,ő is látott már több szájat amit csinált,és szépek.

Pont erre gondoltam tegnap munka közben ( mert egész nap ezen jár az agyam), hogy tényleg vicc,hogy nem tudnak egy normális,megbízható,biztonságos anyagot kifejleszteni,ami ha nem is örökre,de néhány évig megmarad. Amikor szíveket "cserélnek", meg leszakadt végtagokat varrnak vissza,meg állatokat klónoznak (ês ki tudja még miket,amikről nem tudunk), és robotrepülőt csinálnak. Pedig én tuti azt az anyagot választanám.

Ja,tényleg mindegyik másra esküszik. Öt orvos öt különféle anyagot ajánl,a másik nem jó,amit az előző mondott. Pl.egyikük azt írta,francia terméket (Juvederm) elvi okból nem használ. És akkor döntsd el,melyiknek van igaza.

11534. Caroly (válaszként erre: 11527. - Jacko86)
2013. júl. 17. 10:26

De Indiának is a Kr. 1ml-t adott. Meg nekem is azt mondta a doki,hogy 1 ml - t szoktak. Gondolom az maximumnak gondolta. Rémlik,mintha olvastam volna erről,hogy apránként jobb beadni, de én úgy gondoltam,hogy nem 2-3 meg többet egyszerre,hanem 1- et. Mondjuk amit a régebbi hozzászólásokban olvastam,a W. Iis 1 ml- t ad,nem 0,25- öt meg felet.

Pedig arra gondoltam,ha találok sokat,megkérdezem,mit szólna a 1,5 ml-hez,de lehet,hogy akkor inkább nem. Meglátom milye lesz,és később,3-4 hét után (nem tudom mennyit kell várni) inkább még felet vagy 1- et a kell. Úgyis azt mondta,hogy 3-4 hét alatt alakul ki,mennyire lett vastag.

11533. Caroly (válaszként erre: 11524. - Jacko86)
2013. júl. 17. 10:19
Meg tudnád írni,ki az a 4-5 doki? Akár priviben is,mindegy. Uhhh,szilikon olajból is van több féle? Mármint,hogy jó meg nem jó anyag? Én honnan fogom tudni,hogy az orvos akihez megyek majd,a jó anyagot adja nekem?
11532. Caroly (válaszként erre: 11523. - Jacko86)
2013. júl. 17. 10:16
Szia! Erről az anyagról még nem hallottam. Jó,persze azt mondana,hogy meg kell várni,de mi van azzal,hogy csomós meg kemény? Arra már nem mondhatná azt,hogy a gyártó így ígéri. Bár úgyis kitalálnak valami magyarázatot arra is,gondolom.
11531. Caroly (válaszként erre: 11522. - India1024)
2013. júl. 17. 10:12

Szia!

Én is így gondoltam az 1 ml-t,hogy felülre 3/4alulra a többi. Aztán majd meglátom,milyen lesz,mert felül szerintem több kellene,egy kicsivel,mondjuk 1,5 ml,bár ez csak találgatás,mert fogalmam sincs,ettől az 1ml-től milyen lesz majd. A doki azt mondta a telefonban,hogy 1ml, az kb. 1-2 mm vastagságot jelent. Hát.....az nem sok....nem akarok vastag száját,félre ne értse senki,de azért olyat szeretnék,mint a képen. A felső az nagyon vékony,szeretném,ha a szélei is vastagabbak lennének. Bár ezt említettem a dokinak,hogy van képem,erre ő,hogy a szám az ugyan olyan marad mint most,csak vastagabb lesz.

Ja,én is mikor nagyon vastag,feltöltött szájat látok,ki vagyok akadva,higy csinálhat ilyet egy orvos,meg azokat az extra nagy melleket,amik tényleg extrák,képeket láttam olyanokat,hát az eszem megáll.

11530. India1024 (válaszként erre: 11527. - Jacko86)
2013. júl. 16. 17:13

Ja és így van, Amerikában a mai napig töltenek szilikonnal. ;)

A cikket meg majd megnézem. :)

11529. Jacko86 (válaszként erre: 11521. - Caroly)
2013. júl. 16. 17:12
Félszer is jofej:)Amúgy baromi régóta tanulmanyozom màr ezt a töltès tèmàt..hidd el:))Bekepzeltseg nélkül állítom ,hogy sokkal többet tudok a témával kapcsolatban,mint a legtöbb szakmában dolgozó asszisztens pl. De a legtöbb orvosnak is tudok olyan anyagot mondani amiről még nem is hallott..Többször is volt már rá példa ,hogy ott az irodajukban néztek utána ,hogy miről is beszélek.Azt tapasztaltam hogy a legtöbb orvos,csak azt az anyagot preferálja (és ismeri) amivel ő dolgozik.A többivel szemben elutasító.Sajnos" sok éves keresgéléseim után sem találtam a szilikonnál idealisabb (tartós) anyagot.Vicc,de egyszerűen nincs olyan,ami mondjuk 5 evig tart és veszélytelen.Vagy ráfogják,hogy addig tart,közben meg nem is..aztán csak keményedik ,csomósodik stb..
11528. India1024 (válaszként erre: 11527. - Jacko86)
2013. júl. 16. 17:11

Igen, lényegében én is ezt szerettem volna írni. :) Mármint, hogy, ha valaki szépen apránként adagolja a töltéseket,akkor kevésbé hiszem, hogy nagy bajt tudna okozni a szilikon, mint amikor valaki megőrül és azonnal látható eredményt szeretne. Szerintem itt a baj, ha nem mértékltesen csinálja az ember, nem betartva azt a kb. 1 hónapot, amit a következő rátöltésig várni kell, vagy egyszerre akar több ml-t.

Biztosan volt már olyan Orvos, aki pénzért bármit elven, nem tartotta be ezt az 1 hónapot (persze itt a Páciensnek is nyaggatnia kellett, hogy idő letelte előtt töltsön rá)...

Nem tudom, hogy a nagyon rondán elrontott ajkaknál mi lehetett a gond, de én nem akarom elhinni, hogy egy jó Orvos valamit ennyire elrontson...

11527. Jacko86
2013. júl. 16. 16:55
Amerikában a mai napig töltenek szilikonnal a legnevesebb klinikákon.Nézz utána.Vmi Micro droplet technikát alkalmaznak..Asszem azt jelenti,hogy egyszerre csak 0.25 millilitert adnak be mindig szilikonbol,gondolom igy akarnak tutira menni,hogy ne legyen csomosodas.Bár igy vagy 10szer is kell menni mire látható eredmény lesz:) de igy látják jónak..Mondjuk 0,5 millitől többet egyszerre én sem adatnék be.Jobb apránként..
11526. Jacko86 (válaszként erre: 11522. - India1024)
2013. júl. 16. 16:47
Jah..igazad van..felesleges túlaggodni a dolgokat.Bármilyen bevatkozasnal előfordulhat bármilyen gond.Nincs olyan hogy veszélytelen beavatkozás,még hyaluron savval sem!Elég majd akkor gondolkodni,ha bekövetkezik a baj...addig csak felesleges para.úgysem lehet mindent kivédeni.
11525. Jacko86
2013. júl. 16. 16:40
Balajthy...elirtam
11524. Jacko86 (válaszként erre: 11518. - Caroly)
2013. júl. 16. 16:39

Jaj..a Balathyt inkább hagyjuk:)..Tudnék róla dolgokat mesélni..furcsa..maradjunk ennyiben...Pl. Ő erőlteti egyedül az országban szinte mellplasztikanal azt a technikát amikor honaljbol teszik be az implantátumot ..Endoszkopos eljárás..hát nézz utána mennyi elégedetlen páciense van....

Amúgy sztem felesleges ezt a sok rémsztorit olvasni neten!!Figyu...mellplasztikaval kapcsolatban is tudod mennyi rosszat olvastam meg láttam???Elég csak képeket nézegetni,nem csak neten,hanem itt is hoxán,hogy mennyi elrontott cici van.Ha azok alapján döntök,akkor soha nem vágok bele a műtétbe!!Nem igy kell hozzáállni a dolgokhoz!!Foghúzásba is nem egy ember halt már bele a világon!!Akkor ez alapján azt is el lehetne terjeszteni,hogy senki ne huzassa ki a fogát,mert belehal!Ugyanez van a szilikonnal is..biztos volt akinek begyulladt,gond volt vele stb..de ez sztem ilyen 1-2% és ez tényleg pech..valószínű hogy aki ennyire érzékeny az ilyesmire annak bármitől begyulladna.Nem mindegy milyen dokikat hívsz fel,alig van aki szilikonnal tölt.Inkább érdeklődd meg itt lányoktól ,hogy kik azok a dokik akik azzal töltenek és azokat hívd.4-5 névről tudok.Sztem a legtöbb doki nem ért hozzá és azért nem vállalja be.Valahogy mélyebbre kell szúrni asszem,érteni kell a technikáját,plusz nehéz jó anyagot beszerezni,ezt W mondta.

11523. Jacko86 (válaszként erre: 11515. - Caroly)
2013. júl. 16. 16:20
A korábbi az nagyon meg volt duzzadva igen...az nem kifejezés :)A felső ajkam az kb. 4szeresere dagadt:))Azzal nem lehetett utcára menni.Nem W csinálta a felszivodot.Fél éve kellett vna felszivodnia de semmi egyelőre...Minek reklamaljak a dokinál ?Nem ő gyártotta az anyagot.Neki az a dolga,hogy beadja.Ő is azt tudja csak mondani amit a gyártó ígér..Azt mondaná úgyis,hogy várjak még,vagy pedig ki kell vágni.Más opció nem nagyon van..Reménykedem h felszivodik egyszer...Ellanse a neve.Úgy hirdetik,hogy "programozott" ideig marad a szájban..Aha aha persze...kamu mimt ahogy a többi is!
11522. India1024 (válaszként erre: 11517. - Caroly)
2013. júl. 16. 11:34

Nekem 1 ml van benne, én szerettem volna ennyit, Ő többet nem is tölt egyszerre, meg nem is jó az, mert szépen apránként nem lesz gáz vele, nem csomósoik, meg ilyenek...

Alul felül úgy van eloszlatva az 1 ml, hogy 3/4 van felülre betöltve kb. alulra meg a többi. Nem én mondtam Neki, hogy csinálja, hanem rábíztam magam. Nagyon szép lett, arányos a két ajkam. nekem felülre több kellet, mert ott vékonyabb volt a szám.

Nagyon jól eloszlatta, azzal nem volt gond, bár ez akkor ( a duzzadt számtól ) kevésbé látszott. Nagyon szép lett, csak én látom azt az ici pici eltérést, egyébként meg, lehet kicsit vastagabb volt eredetileg is az egyik oldal, ahhoz képest meg jobb lett az eredmény. De még úgy is töltetek rá. :)

Nem írnék ilyeneket, ha megbántam volna, vagy, ha nem lennék elégedett. Nem vagyok ügynök. :))

Megnéztem a cikket is amit írtál, részben igaz lehet, ha valaki olyan helyre ment, pl. Amerikában volt sok ilyen. De azok tényleg olyan helyre mentek...

Vagy nagyon olcsón reklámozták és ez kecsegtető volt...

Vagy például vannak emberek, akik olyan hírtelen akarják megnövelni ajkaikat, gyorsan, hogy fittyet hánynak az előírásoknak és rohannak a plasztikai sebészhez, hogy eszeveszett gyorsan készítsen nekik szájat. Mindig lesz olyan Orvos, aki ezt vállalni fogja jó pénzért...

Ezért kell megválogatni, hova mész. De azok amikről olvasol, ne felejtsd el, hogy a leg extrémebb esetek. Nem láttam én még élőben ilyen szájat, pedig nyitva tartom a szememet és ahogy észrevettem, egyre több Ember tölteti.

Mindig lesznek "beteg" Emberek, akiket elkap a gépszíj, aztán agyon műttetik Magukat. Gondolj csak Geronazzo Máriára, sajnálom, mert valószínű pszichológus kellene Neki, amiért ezt művelte Magával. Az Orvosa pedig szégyellje magát, hogy ezt elvállalta. Az ilyenre azt tudom mondani, hogy egy igazi Frankenstein...

Ez az én véleményem, ettől lehet a Tiéd más, de, ha engem kérdezel, nem kell ezt túl aggódni. :)

11521. Caroly
2013. júl. 16. 11:14

Azt mondta egyébként,hogy egyszerre 1ml-t szoktak adni,többet nem,és 3-4 hét után látszik a teljes eredmény,mert addigra alakul ki a beadott anyag körül......a...már nem tudom mi.....nem nagyon volt ideje beszélni,épp műteni ment. Amúgy hangra szimpi volt. Ja,és,hogy 1 ml-vel kb. 2 mm vastagodás érhető el. Csakhát nekem alul is jó lenne kicsit vastagabb,nem csak felül. Na,majd meglátom,még azt sem tudom,hogy

sikerül egyeztetni az időpont miatt.

11520. Caroly
2013. júl. 16. 10:57

Közben persze olvasgatok,.......,ért ráérek,délután megyek dolgozni. Ezt találtam: Gondolatok a szilikon olajról

Tapasztalataim a szilikon olaj mellékhatásaival kapcsolatosan

- ha ezt bemásoljátok a Google- be, kiadja a cikket. Nem titeket akarlak ezzel idegesíteni,nehogy félre értsétek. Csak keresgetek,olvasgatom,mire számíthatok legrosszabb esetben.

Közben sikerült elérnem Félszerfalvi doktor urat telefonon. Minden oké,csak hát az időpont...nem egyezik.Pont elutazik aznap. Nem tudom,nem akar nekem ez összejönni.

11519. Caroly
2013. júl. 16. 10:07
Hát......öt orvost hívtam fel az imént,abból egyik sem vállal szilikon olajjal töltést. Klassz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook