Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a permalippel kapcsolatban van bármi negatívum amit hallottatok esetleg? Mostanában ezzel szimpatizálok, hiszen kiszedhető, és tartós is, asszimetrikus se nagyon lehet, szóval nemis értem maximum 1-2 esetet olvastam itt pár év alatt. Csak az ára ami miatt nem terjedt el annyira? meglep,mert a hyaluron pl nagyon drága sztem,főleg hogy úgyis mindenki rátöltöget még, pár töltés és kijön a permalip ára. vagy vajon mi az ami még problémás lehet vele?
Csajok, szerintem nem érdemes azon vitázni, hogy a szilikon vagy a felszívódó a jobb. Mindenki, aki elhatározza, hogy feltölteti az ajkát, saját maga el tudja dönteni a rizikók mérlegelése után, hogy melyiket szeretné.
Tény, hogy a szilikonnal sok baja volt nagyon sok embernek, és a legtöbb plasztikai sebész azt mondja, hogy az egy testidegen, egy ipari anyag, ami nem alkalmas az emberi szervezetbe való beültetésre, mert csak idő kérdése, hogy mikor okoz problémát. Ráadásul az "olcsó húsnak híg a leve" a plasztikai sebészetnél a leginkább igaz, elég csak a PiP implantátumosokra gondolni. De aki ezt akarja betetetni, az úgyis megmagyarázza másoknak és saját magának is, hogy ez a jó, mert a felszívódó csak "lehúzás".
A felszívódóval kapcsolatban is mondják, hogy csomósodik meg hegesedik stb. de aki azt akarja választani, az úgyis megmagyarázza, hogy miért amellett döntött. Nyilván minden módszer mellett és ellen is szólnak érvek.
De legalább mi ne ugorjunk egymásnak, mikor ugyanazon megyünk keresztül: ki formásabb, ki teltebb, de mindenki szebb ajkat szeretne. A tapasztalatokat osszuk meg és támogassuk egymást ahelyett, hogy vitázunk. Szerintem ebben a témakörben úgysem lehet egymást meggyőzni, ha már valaki hozott egy döntést, úgyhogy ne is törekedjünk erre, főleg ne utólag.
Nyiván pénz van benne nem vagyok hülye és bele gondolok! Nekem családtag az orvos és joban hiszek neki annak amit elmond és tapasztal. Persze ,h egy olyan aki fogalkozik ezzel nem fogja azt mondani ,h ne mert csomó bajod lehet miatta.
Itt a fórumon is sok lánynak volt baja a szilikonnal.
Ha valaki azt érzi jónak és nem fél tőle akkor saját döntése mindenkinek magának kell meghoznia.
Hát ez nagyon durva....
Igen, én is hallottam, hogy amíg benne van valamiféle anyag, ami ráadásul nem azonos azzal, amit majd rátöltenek, akkor addíg amíg fel nem szívódott teljesen, nem tölthetnek rá. Akkor most várnod kell majd... :(
Nem akarom elhinni, hogy a hegektől érzed csomósnak a szád, én inkább az anyagra gondolok. Már hallottam mástól is, hogy becsomósodott a felszívódos anyag a szájában...
De igen, az ultrahang pontot tehet az ügy végére. :)
Nagyon szurkolok majd Neked!!! :)
Utána olvastam egyébként, hogy bármely anyag okozhat aszimetriát, szóval erről a rizikórol beszéltem.
Ha bármit találok majd a Te eseteddel kapcsolatban is, akkor majd megírom. :)
Szeretnék csatlakozni Jackohoz!
Én nem tudok és ezáltal nem is akarok véleményt mondani a felszívódós anyagokról, mert én soha nem próbálkoztam vele és határoztam, nem is fogok, ugyanis a szilikon olaj mellett döntöttem. Ezért, nem szeretnék véleményt mondani a felszvódós anyagokról, mert nem értek hozzá...
Ellenben Jackonak, Akinek a felszívódó anyaggal kapcsolatban van már tapasztalata, elhiszem, amit ír, valmint hallgtok Rá, ha Ő már "megégette" Magát, ennek a technikának köszönhetően...
Egyetlen oka van, amiért a szilikont nem szeretik az Orvosok, az pedig nem más, mint azok az Emberek, akik nem tudnak vagy nem mernek végleges döntést hozni, ezért egy olyan megoldást választanak, hogy később ne bánhassák meg.
Én már nagyon fiatalon tudtam, hogy szeretném feltöltetni az ajkaimat, ezért mertem belevágni ebbe a végleges megoldásba. Pedig nekem pici eltérés lett a szám vastagságát illetően, ezzel együtt nem az Orvost hibáztatom és még csak meg sem bántam, sőt nem is csináltam volna másként. :)
Hiszem, hogy vannak alternatívák, ha valami nem is úgy alakul majd, ahogyan szerettem volna. ;)
De mint írtam, majd töltök fel képet, egy előtte-utána képet, aztán majd Te is megnézheted, hogy miképpen alakult a korrigálás.
Szerintem jó lesz, ha pedig mégsem, akkor sincs baj, mert általában az Emberek arca nem tökéletesen szimmetrikus, akkor meg ez is belefér. ;)
Szia Jacko! :)
Nem aggódom és nem is bántam meg, bár azt elfelejtettem még írni, hogy az egyik oldal felül, egy picit vastagabb, de tényleg úgy gondolom, hogy rátöltéssel lehet orvosolni ezt a problémát. Az ilyen beavatkozások sajnos nincsenek rizikó nélkül, de ez már csak ilyen. :)
De tényleg úgy gondolom, hogy egy jó plasztikai sebész, mindent meg tud oldani.
Ezt írom Neked is, hogy szerintem ne aggódj a szád miatt, biztosan lesz valamilyen megoldás!;)
Nekem Krasznai Doktor Úr készítette, nagyon szimpatikus, jó orvos.
A töltőanyagok esetében, (leginkább a szilikon esetében) meg úgy gondolom, hogy , mindegy, hogy milyen Orvos készíti, mert ez nem csak rajta múlik, hanem azon is, hogy az anyag, hogyan "épül" majd be a szájba.
Amikor kijöttem Tőle a rendelőből, tökéletes volt, csak később, amikor lelohadt vettem észre, hogy van egy minimális eltérés, a két oldal vastagsága között. Félreértés ne töténjen, nem zavaró!!! :)
De már van időpontom, aug. 9-re, egy újabb töltésre (1 ml) valamint a korrigálásra. :)
Akkor majd készítek egy szemből előtte-utána fotót is, hogy, hogyan is sikerült a korrekció. ;)
Te is szilikont szeretnél rakatni most a felső ajkaidba? Szerintem is jobb a szilikon, ez legalább csak egy egyszeri "stressz", hogy milyen lesz a szád a töltések után, aztán már csak a kisebb korrekciók maradnak. Meg hát, ahogy írtad Te is, a felszívódos anyagok betöltésének is van rizikója, a hegesedés....
De már ahogyan írtam, nincs beavatkozás, kockázat nélkül, ennyit meg igazán ki lehet bírni... :)
Szép napot Neked! :)
Sziasztok!
Már régóta olvasgattam a fórumot, sok segítséget kaptam az oldalon a tapasztalataitokkal... :)
Én most voltam (1 és 1/2 hete) ajakfeltöltésen, a szilikon olaj mellett döntöttem, mert van a Családban olyan, akinek szintén ezzel az anyaggal lett töltve a szája, Neki szép lett és ezért nem tartottam tőle. :)
Nekem is szép lett, bár az egyik tű helyén (ahol be lett töltve) egy picit becsomósodott, illetve "megült" az anyag. Nem aggódom, mert úgy gondolom, hogy, ha rátöltetek még, márpedig rászeretnék, akkor azzal lehet még korrigálni. Volt valakinek valami hasonló tapasztalata?
Sziasztok lányok ! :) Egy ideje olvasgatlak már titeket, múlt hét pénteken pedig felhívtam Wágner dokit és ma fel is lett töltve az ajkam :) 1ml szilikonolaj lett elolsztva, felül 2/3ad, alul a maradék.
Sokat fog még 'összeesni' holnapig?:( annyira tetszik így :)
Ti jegeltétek még otthon egyébként?
Sziasztok!
Biztos irtatok róla,de nincs kedvem végig olvasni:)))). Mit ajánlatok melyik feltoltest? Illetve mennyibe kerül?drasztikus változást nem szeretnek....koszi
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?