Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ajakfeltöltés tapasztalatok fórum

Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)

11488. n1l3z
2013. júl. 11. 01:00

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a permalippel kapcsolatban van bármi negatívum amit hallottatok esetleg? Mostanában ezzel szimpatizálok, hiszen kiszedhető, és tartós is, asszimetrikus se nagyon lehet, szóval nemis értem maximum 1-2 esetet olvastam itt pár év alatt. Csak az ára ami miatt nem terjedt el annyira? meglep,mert a hyaluron pl nagyon drága sztem,főleg hogy úgyis mindenki rátöltöget még, pár töltés és kijön a permalip ára. vagy vajon mi az ami még problémás lehet vele?

11487. bambi27
2013. júl. 10. 10:20
Sziasztok valaki tudna nekem budapeste olcso de jo orvost ??szeretnm feltöltetni a szám illetve szeretnék feltenni egy intim kérdést kérlek irjatok üzit köszönöm
11486. Jacko86 (válaszként erre: 11485. - KisKedvenc)
2013. júl. 9. 21:06
Senki nem vitázik itt.Elmondjuk a véleményünket.Érdekes amúgy ,hogy te írod ,hogy mindenki azt csináltat magának amit akar,miközben a kommented fele a szilikon szapulásáról szól.Na pont ebből szokott néha elegünk lenni nekünk ,"szilikonosoknak" és elmondjuk a mi tapasztalatainkat.A PIP Implantatumosokat meg szintén ne hibáztasd "olcsó húsnak híg a leve" szöveggel,mert ők kemény összeget fizettek azért, nem tudhatták előre ezt az egészet,mint ahogy az orvosok is át lettek verve..Na mindegy..ebbe se menjünk bele bővebben.A lényeg,hogy nem túl jó érzés mindig hallgatni itt a fórumon ,hogy ilyen meg olyan szar a szilikon,mert a végén még belénk is beszélitek a hülyeséget.Akkor én meg a felszívódó anyag ellen indítok hadjáratot...:) Szakértő kezekben,egyik anyaggal sincs gond,ezzel le is zárom a "vitát":)
11485. KisKedvenc
2013. júl. 9. 17:35

Csajok, szerintem nem érdemes azon vitázni, hogy a szilikon vagy a felszívódó a jobb. Mindenki, aki elhatározza, hogy feltölteti az ajkát, saját maga el tudja dönteni a rizikók mérlegelése után, hogy melyiket szeretné.

Tény, hogy a szilikonnal sok baja volt nagyon sok embernek, és a legtöbb plasztikai sebész azt mondja, hogy az egy testidegen, egy ipari anyag, ami nem alkalmas az emberi szervezetbe való beültetésre, mert csak idő kérdése, hogy mikor okoz problémát. Ráadásul az "olcsó húsnak híg a leve" a plasztikai sebészetnél a leginkább igaz, elég csak a PiP implantátumosokra gondolni. De aki ezt akarja betetetni, az úgyis megmagyarázza másoknak és saját magának is, hogy ez a jó, mert a felszívódó csak "lehúzás".

A felszívódóval kapcsolatban is mondják, hogy csomósodik meg hegesedik stb. de aki azt akarja választani, az úgyis megmagyarázza, hogy miért amellett döntött. Nyilván minden módszer mellett és ellen is szólnak érvek.

De legalább mi ne ugorjunk egymásnak, mikor ugyanazon megyünk keresztül: ki formásabb, ki teltebb, de mindenki szebb ajkat szeretne. A tapasztalatokat osszuk meg és támogassuk egymást ahelyett, hogy vitázunk. Szerintem ebben a témakörben úgysem lehet egymást meggyőzni, ha már valaki hozott egy döntést, úgyhogy ne is törekedjünk erre, főleg ne utólag.

11484. Matyuskababa (válaszként erre: 11477. - Jacko86)
2013. júl. 9. 09:32

Nyiván pénz van benne nem vagyok hülye és bele gondolok! Nekem családtag az orvos és joban hiszek neki annak amit elmond és tapasztal. Persze ,h egy olyan aki fogalkozik ezzel nem fogja azt mondani ,h ne mert csomó bajod lehet miatta.

Itt a fórumon is sok lánynak volt baja a szilikonnal.

Ha valaki azt érzi jónak és nem fél tőle akkor saját döntése mindenkinek magának kell meghoznia.

11483. Jacko86 (válaszként erre: 11482. - Carriechoo)
2013. júl. 9. 00:07
Én napoztam vele 1 hét utan,nem lett bajom:)De elvileg jobb kerülni 1-2 hétig én igy tudom..vagy kend be vmi 50 faktoros napkrémmel ha megis napoznál:)
11482. carriechoo
2013. júl. 8. 22:11
Lányok ! Múlt hét szerdán voltam szilikonolajos ajakfeltöltésen, holnap napozhatok/szolizhatok már vajon? :)
11481. Jacko86
2013. júl. 8. 15:57
Amúgy tényleg igaz,hogy a döntésképtelen,bizonytalan emberek miatt is terjedtek/terjednek el ezek az átmeneti megoldások.(na meg a pénz miatt..)Én is annyi rinyaló nőt lattam már klinikákon,aki panaszkodik hogy ezzel meg azzal az eredménnyel sem elégedett,közben meg tök szépen csinálta meg a doki.Nem egy helyen jártam már, meg elég sokmindent tapasztaltam plasztikával kapcsolatban,úgyhogy azért jelentek ki ilyen magabiztosan dolgokat,mert van rálátásom.Amúgy meg kár itt meggyőzni másokat,mindenki tapasztalja ki a dolgokat a saját bőrén ,pénzén..Az biztos,hogy megtanultam már,hogy az átmeneti eredményt ígérő beavatkozások semmit nem érnek ,mint ahogy a "túl szép hogy igaz legyen" ajánlatok se.Pl.Nincs műtét nélküli zsirleszivas!!:) Ilyen,hogy "Zsirfagyasztàs" Meg ultrahangos ,kavitációs "helyi"zsirbontàs..:))Vicc az egèsz:)) Zsírt csak kemény diétával vagy műtéti zsírleszívással lehet csak eltüntetni.Csodák nincsenek
11480. Jacko86 (válaszként erre: 11479. - India1024)
2013. júl. 8. 15:44
Jah igen, az asszimetriarol nem is beszélve..az egyik oldal sokkal nagyobb mint a másik..de ameddig nem szivodik fel ,még csak korrigálni sem lehet.Az asszimetria engem sem zavar,mert nekem csak a telt száj számít.Szerintem inkább legyen kicsit asszimetrikus mint cérna vékony.Akiknek igazán dús ajkuk van,mert a természet megajándékozta őket azzal,azoknak is szoktam nézni,hogy még nekik sem teljesen egyforma mindenütt.Amúgy korrigaltatni kell neked is addig ameddig nem lesz tök egyforma.Elsőre egyik sem lesz tökéletes,még másodjára se sokszor..:)
11479. India1024 (válaszként erre: 11475. - Jacko86)
2013. júl. 8. 12:07

Hát ez nagyon durva....

Igen, én is hallottam, hogy amíg benne van valamiféle anyag, ami ráadásul nem azonos azzal, amit majd rátöltenek, akkor addíg amíg fel nem szívódott teljesen, nem tölthetnek rá. Akkor most várnod kell majd... :(

Nem akarom elhinni, hogy a hegektől érzed csomósnak a szád, én inkább az anyagra gondolok. Már hallottam mástól is, hogy becsomósodott a felszívódos anyag a szájában...

De igen, az ultrahang pontot tehet az ügy végére. :)

Nagyon szurkolok majd Neked!!! :)

Utána olvastam egyébként, hogy bármely anyag okozhat aszimetriát, szóval erről a rizikórol beszéltem.

Ha bármit találok majd a Te eseteddel kapcsolatban is, akkor majd megírom. :)

11478. India1024
2013. júl. 8. 11:44

Szeretnék csatlakozni Jackohoz!

Én nem tudok és ezáltal nem is akarok véleményt mondani a felszívódós anyagokról, mert én soha nem próbálkoztam vele és határoztam, nem is fogok, ugyanis a szilikon olaj mellett döntöttem. Ezért, nem szeretnék véleményt mondani a felszvódós anyagokról, mert nem értek hozzá...

Ellenben Jackonak, Akinek a felszívódó anyaggal kapcsolatban van már tapasztalata, elhiszem, amit ír, valmint hallgtok Rá, ha Ő már "megégette" Magát, ennek a technikának köszönhetően...

Egyetlen oka van, amiért a szilikont nem szeretik az Orvosok, az pedig nem más, mint azok az Emberek, akik nem tudnak vagy nem mernek végleges döntést hozni, ezért egy olyan megoldást választanak, hogy később ne bánhassák meg.

Én már nagyon fiatalon tudtam, hogy szeretném feltöltetni az ajkaimat, ezért mertem belevágni ebbe a végleges megoldásba. Pedig nekem pici eltérés lett a szám vastagságát illetően, ezzel együtt nem az Orvost hibáztatom és még csak meg sem bántam, sőt nem is csináltam volna másként. :)

Hiszem, hogy vannak alternatívák, ha valami nem is úgy alakul majd, ahogyan szerettem volna. ;)

De mint írtam, majd töltök fel képet, egy előtte-utána képet, aztán majd Te is megnézheted, hogy miképpen alakult a korrigálás.

Szerintem jó lesz, ha pedig mégsem, akkor sincs baj, mert általában az Emberek arca nem tökéletesen szimmetrikus, akkor meg ez is belefér. ;)

11477. Jacko86
2013. júl. 8. 09:45
Vándorol ?:))Hova?Amit betöltenek az ott is marad.Az egyik orvos akkorát röhögött ezen a "vándorol az anyag" mondaton:)))) Azert ítèli el a legtobb orvos,mert ezt egyszer kell megcsinàltatni es nem tud vele évente 100ezrekkel lehúzni..Gondolj már bele,hogy mi pénz van ezekbe a töltögetésekbe,szerinted erről lemondana bármelyik is?Érdekes,hogy nekem pont a felszïvódó csomósodott be,de brutàl mòdon.Amúgy meg a reklamációk miatt sem meri bevállalni a legtöbb orvos sztem...Tudod mennyi határozatlan nő van?Aki fél év után már meg is bánja hogy töltetett magába vmit és utána hisztizik,hogy neki már ez nem kell és majd az orvost hibáztatná a saját döntése miatt.Na az ilyeneknek tökéletes a felszívódó.
2013. júl. 8. 09:20
Hát nem tudom ,h melyik doki mint mondd de nem véletlen szerintem ,h a legtöbb elítéli a szilikont és csak sutyian töltenek kb. Csomósodik vándorol stb. legalábbis az én orvosom ezt mondta és lehet benne valami ha már ajakfeltöltést oktat a többi orvosnak. De egyéni felelősség ez is nyilván...
11475. Jacko86 (válaszként erre: 11472. - India1024)
2013. júl. 7. 22:54
JAh és igen,szilikont szeretnék a felső ajkamba is nagyooon már,de ameddig nem derül ki,hogy benne van-e még a felszivódó addig nem lehet..Érdekes ,mert már fél éve kellett vna felszivodnia és nem igazán akar..doki kitapogatta és szerinte még benne van..de az is lehet,hogy csak nagyon heges..fogalmunk sincs..ezért mondta hogy menjek el ultrahangra,hogy nézzük meg mi a helyzet vele,mert ha pici is van ott az előző anyagból ,akkor addig nem tölt rá szilikon,mert begyulladhat igy a két anyag együttesen..Szóval fa**a...Jól bekavart ez a hülye felszivodo...Ultrahang is gondolom lesz vagy 5-10ezer körül.De muszáj lesz megnézetni előbb utobb:( Addig is töltetek az alsó ajkamba,meg még az arcomba:)(ráncba) Neked is szép napot!
11474. Jacko86 (válaszként erre: 11471. - Beu23)
2013. júl. 7. 22:44
Köszönöm szépen,aranyos vagy:) Mindenképpen vágj bele,ha igazán vágysz rá ,felbecsülhetetlen az "élmény" amit nyújtanak az új cicik:))
11473. Jacko86 (válaszként erre: 11472. - India1024)
2013. júl. 7. 22:42
Igen ,én is úgy vagyok vele,abszolút nem bántam meg..Annyira "ijesztgetik" az embereket ezzel a szilikon "VÉGLEGES" megoldás,nagyon gondold meg bla bla..Igazából ez sem végleges,egy pici vagassal bármikor eltuntetheto:)Sőt a dokim azt mondta,hogy egyszer egy nőnek szilikont kellett kiszedni az arcából(túlzásba vitte a nő) és úgy tudta kiszedni,hogy vágni sem kellett az arcát,hanem tűvel oldotta meg a dolgot csak..magyarázta hogyan,de bonyolult nekem:) Szóval ha gond is lenne,mint ahogy itt egyesek ijesztgetnek,az is megoldható !És igazad van,minden rizikoval jár,a legkisebb beavatkozás is.Én továbbra is azt mondom,hogyha ilyen "nagynevű" és jó hírű dokik is alkalmazzák ezt mint a tied is,akkor azért olyan rossz csak nem lehet!!!
11472. India1024 (válaszként erre: 11469. - Jacko86)
2013. júl. 7. 20:10

Szia Jacko! :)

Nem aggódom és nem is bántam meg, bár azt elfelejtettem még írni, hogy az egyik oldal felül, egy picit vastagabb, de tényleg úgy gondolom, hogy rátöltéssel lehet orvosolni ezt a problémát. Az ilyen beavatkozások sajnos nincsenek rizikó nélkül, de ez már csak ilyen. :)

De tényleg úgy gondolom, hogy egy jó plasztikai sebész, mindent meg tud oldani.

Ezt írom Neked is, hogy szerintem ne aggódj a szád miatt, biztosan lesz valamilyen megoldás!;)

Nekem Krasznai Doktor Úr készítette, nagyon szimpatikus, jó orvos.

A töltőanyagok esetében, (leginkább a szilikon esetében) meg úgy gondolom, hogy , mindegy, hogy milyen Orvos készíti, mert ez nem csak rajta múlik, hanem azon is, hogy az anyag, hogyan "épül" majd be a szájba.

Amikor kijöttem Tőle a rendelőből, tökéletes volt, csak később, amikor lelohadt vettem észre, hogy van egy minimális eltérés, a két oldal vastagsága között. Félreértés ne töténjen, nem zavaró!!! :)

De már van időpontom, aug. 9-re, egy újabb töltésre (1 ml) valamint a korrigálásra. :)

Akkor majd készítek egy szemből előtte-utána fotót is, hogy, hogyan is sikerült a korrekció. ;)

Te is szilikont szeretnél rakatni most a felső ajkaidba? Szerintem is jobb a szilikon, ez legalább csak egy egyszeri "stressz", hogy milyen lesz a szád a töltések után, aztán már csak a kisebb korrekciók maradnak. Meg hát, ahogy írtad Te is, a felszívódos anyagok betöltésének is van rizikója, a hegesedés....

De már ahogyan írtam, nincs beavatkozás, kockázat nélkül, ennyit meg igazán ki lehet bírni... :)

Szép napot Neked! :)

11471. Beu23 (válaszként erre: 11470. - Jacko86)
2013. júl. 7. 17:22
hú basszus tök jók a melleid :DD én csak szülés után csináltathatom meg :D
11470. Jacko86 (válaszként erre: 11468. - India1024)
2013. júl. 6. 22:33
Sztem jol tetted te is,hogy a szilikon mellett döntöttél..gondolj bele,a felszivodo anyaggal évente agyon szurkaljak a szádat és belül már tiszta kemény heges lesz.LEhet hogy én is igy jártam a felső ajkammal..mert ott felszivodo van SAJNOS!És tiszta csomó az egész..Meg is kell majd ultrahangozni,hogy az még vajon a töltőanyag maradéka,vagy heges.Ez rejtély.Szerencsére kívülről semmi nem látszik a csomokbol,csak tapogatva lehet érezni..de félek,hogy heges az egész a vastag tű miatt:S
11469. Jacko86 (válaszként erre: 11468. - India1024)
2013. júl. 6. 22:28
Igen:)En eddig csak az alsó ajkamba és az arcomba töltettem szilikont..Arcomban nem is érzem ,hogy benne van,számban én is két oldalt érzek egy pici csomót,ahol benyomta a tűt...ez kb.majdnem minden töltőanyag után így van,én nem foglalkozom ezzel...Majd rátoltetek úgyis én is,vagy hallottam olyat is,hogy tűvel "Atszurja" valahogy.. kinèl voltàl ?
11468. India1024
2013. júl. 6. 11:07

Sziasztok!

Már régóta olvasgattam a fórumot, sok segítséget kaptam az oldalon a tapasztalataitokkal... :)

Én most voltam (1 és 1/2 hete) ajakfeltöltésen, a szilikon olaj mellett döntöttem, mert van a Családban olyan, akinek szintén ezzel az anyaggal lett töltve a szája, Neki szép lett és ezért nem tartottam tőle. :)

Nekem is szép lett, bár az egyik tű helyén (ahol be lett töltve) egy picit becsomósodott, illetve "megült" az anyag. Nem aggódom, mert úgy gondolom, hogy, ha rátöltetek még, márpedig rászeretnék, akkor azzal lehet még korrigálni. Volt valakinek valami hasonló tapasztalata?

11467. bunnycu (válaszként erre: 11466. - Carriechoo)
2013. júl. 4. 09:48
szia! én nem jegeltem, már nem is fájt estére...
11466. carriechoo
2013. júl. 3. 22:09

Sziasztok lányok ! :) Egy ideje olvasgatlak már titeket, múlt hét pénteken pedig felhívtam Wágner dokit és ma fel is lett töltve az ajkam :) 1ml szilikonolaj lett elolsztva, felül 2/3ad, alul a maradék.

Sokat fog még 'összeesni' holnapig?:( annyira tetszik így :)

Ti jegeltétek még otthon egyébként?

11465. Bridzs85 (válaszként erre: 11463. - Jilly)
2013. júl. 3. 12:59
ÉN is ősszel megyek, de most már eloszlatok 1 ml-t alul felül szerintem. :) Majd teszel fel képet?
11464. dorka12345
2013. júl. 2. 20:47

Sziasztok!

Biztos irtatok róla,de nincs kedvem végig olvasni:)))). Mit ajánlatok melyik feltoltest? Illetve mennyibe kerül?drasztikus változást nem szeretnek....koszi

11463. Jilly (válaszként erre: 11461. - Bunnycu)
2013. júl. 2. 20:21
Én is igy voltam vele:) igazabol mar honlap mennek megint:)
11462. dorka018
2013. júl. 2. 16:24
Sziasztok! Valaki töltetett már szájat Dr Tóth andrásnál az r-conturba?? hétfőre van időpontom, most kezdek félni..
11461. bunnycu
2013. júl. 2. 12:50
már nagyon várom, hogy leteljen a három hét, és töltetek még egy ml-t :-)
11460. Jilly (válaszként erre: 11459. - Bunnycu)
2013. júl. 2. 07:30
Nem kell masszirozni
11459. bunnycu
2013. júl. 1. 11:07
ok, akkor én sem masszírozom, ha nem kell...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook