Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ajakfeltöltés tapasztalatok fórum

Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)

11518. Caroly (válaszként erre: 11516. - India1024)
2013. júl. 16. 09:34

Szia!

Csak most láttam,hogy már írtál a duzzanatról,miközben én is írtam,úgyhogy bocs.

Igen,igazad van,mert a Remake is 80 ezer,és ki tudja meddig tart? A leírtak alapján nagyon szimpatikus a doki,meg az,hogy közben mondja,mit csinál,stb. Ő mondta neked,hogy egy ml legyen?

Tudom,hogy nem akarsz rábeszélni,meg egyikőtök sem. Jó,hogy leírtok mindent. Nagyon valószínű,hogy én is a szilikon olajat választom. Csak akkor tántorodok meg,mikor meglátom egy weboldalon a szilikonnal töltött száj képét,ami évekkel később gyulladt,és csomós,meg daganatot emlegetnek ( a Balajthy plasztikai oldalán pl.)

De bízom benne,hogy azért nem ennyire durva a helyzet,és abban is,hogy a ti orvosaitok,akik jó orvosok,nem adnának be ilyet még saját felelősségre sem.

A Félszerfalvi plasztikai oldalán olvastam,hogy a szilikon olajat sok támadás éri aminek oka lehet a más töltőanyaggyártóknál okozott bevétel kiesés.

Hát ez komoly. Lehet,hogy felhívom,ő vállal-e? Bár írtam neki is emailt,de úgy látszik mindenki most van szabin,mert nem nagyon akarnak válaszolgatni,pedig írja,hogy emailben is lehet érdeklődni.

Csajok,ti tudtok erről a dokiról valamit? Neki sincsenek fent képei.

11517. Caroly (válaszként erre: 11500. - India1024)
2013. júl. 16. 09:19

Szia!

Megint megnéztem a képet,és láttam,hogy 1 ml "eloszlatva" . Eddig azt hittem,felülre tetetted csak az 1 ml- t,de akkor ezek szerint alul- felül. Tényleg látszik szépen,pedig akkor kb. 0,5 ml lehet fent és 0,5 ml lent. Az egyenletlenséget mikor vetted észre? A attól lehet,hogy nem oszlatta el masszírozással alaposan? Vagy ez előfordulhat bármikor? Neked sem lett duzzadt a töltés után?

11516. India1024 (válaszként erre: 11507. - Caroly)
2013. júl. 16. 09:15

Nekem tényleg megért ennyit kifizetnem érte, mert egy jó hírű Orvos és kevésbé féltem az eredménytől. :)

Én telefonon kérdezetem meg a technikákat, illetve, hogy tölt-e szilikon olajjal. De azt hozzáteszem, hogy nem Vele beszéltem, hanem a recepciós Lányokkal, Tőlük is kértem időpontot. Elmentem másnap, egy 5 percet vártam a recepción, aztán felkísért az egyik Lány az emeletre, ott már várt Zsolt, bemutatkoztunk és nem rögtön esett neki a számnak, hanem előbb ismertette Ő is a technikákat. Bár mint írtam, nekem ez nem nagyon kellett, mert tudtam, hogy miért mentem. :)

Nem augusztus 4-én megyek, hanem augusztus 9-én. Igen, az lesz az első időpontja, de úgy gondolom, utána már nem kell Hozzá ilyen sokat várni, mert egy szájfeltöltés kb. 10 perc alatt megvan (de lehet, hogy még sokat is mondtam) tehát, szerintem be tud rakni majd valahova, de csak augusztus 9 után.

Nem mondott semmit a szilikonról, illetve csak annyit, hogy ez egy életre szól. Nem beszélt le róla, csak annyit mondott, szép lesz. :)

Tényleg bízom Benne, meg a munkájában, nem görcsölöm magam,mert teljesen felesleges. Nálunk a Családban van Lány akinek van szilikon a szájában, kb. 8-9 éve, Neki nem is kicsi, de eddig semmi baja nem volt vele. Pedig akkor még nem volt ez ilyen elterjedt.

Nem mozdult el, nem lett torz...stb.

Oké, mi lehet a legrosszabb? Eldeformálódik, akkor is ott van a lehetősége, hogy korrigálják. Csúnya balesetekből adódó sebeket tudnak szerencsére helyrehozni, akkor úgy gondolom, hogy egy ilyen dolgot is helyre lehet, ha tényleg valami baj lenne. De persze, nem hinném, hogy ilyesmi mindenkivel előfordulna. :)

Én nem rábeszélni szeretnélek, csak annyit, hogy ne "félj" a szilikontól, mert teljesen felesleges. :)

Ha mégis tartassz az eredménytől, akkor menj egy jó Orvoshoz, akár fizess érte többet, de akkor kevésbé fogsz félni az eredménytől. :)

Ha egyébként is kiadtál volna a felszívódós anyagra pár havonta annyit,vagy 1,5 évente annyit, akkor ezért "nem sok". Mármint azért, hogy nyugodtabb legyél. Ez az én meglátásom, aztán Te majd eldöntöd. :)

Szurkolok Neked!!:)

A fájalomról még annyit, hogy nem érzel semmit, nekem 4 helyre adott érzéstelenítőt (nem volt extrémebb, mit amit fogásszaton kapsz) ezután kezdte el tölteni. Hozzám folyamatosan beszélt, illetve monta, hogy most mit csinál, mit érezhetek vagy nem.:)

Ezután elkészült a remekmű. :))

Én hazamentem, amíg zsibbadt volt nem ettem, de utána óvatosan bármit. Persze, almába nem haraptam bele vagy ilyesmi.

Én nem jegeltem, de Zsolt tanácsolta, hogy igyak Kalciumot. Nem fájt utána, duzzadtnak duzzadt volt, meg egy picit be is lilult, ami tartott vagy 2 hétig, de persze nem nagyon. De nem volt szembetűnő a lilaság, rákentem egy kis rúzst és ennyi.

Mára már nagyon szép. :)

11515. Caroly (válaszként erre: 11512. - Jacko86)
2013. júl. 16. 09:12

Mivel nincsenek egyáltalán olyan ismerőseim,akik már töltették fel a szájukat,csak itt tudok informálódni. Ezt,hogy a szilikon jobban fáj mint a másik anyag,ezt is itt olvastam egy régebbi hozzászólásban olyan lány írta,akinek volt mindkettő. A duzzanatról a plasztikai weboldalakon is írnak,kivétel nélkül,2-3 napot. És azt is,hogy kb. egy hét után lehet látni a feltöltés eredményét mert addigra biztosan elmúlik a duzzanat,és megnyugszik a töltött terület,a jegelés sokat segít.

Lehet,hogy ez egyéni,kinek mennyire duzzad meg,de én tényleg ilyen brutál duzzanatra gondoltam,azért is tervezem péntek estére,hogy senkivel nem kelljen addig találkoznom,persze a páromon kívül.

Ja,irtad,hogy fel voltál készülve a duzzanatra,mert korábban volt,de most nem. A korábbi az nagyon meg volt duzzadva,és meddig?

11514. Caroly (válaszként erre: 11510. - Jacko86)
2013. júl. 16. 09:04

Szia!

Szép lett az orrod,a kép alapján. Akkor neked csak az alsóban van szilikon,mert a felsőből még várod,hogy " eltűnjön" a felszívódó? Mikor töltetted vele,hogy nem akar felszívódni? A csomókkal nem tud valamit csinálni a doki? Nem mehetsz vissza reklamálni,hogy nem erről volt szó? Nem tudod már,mi az anyag neve? Gondolom másik doki csinálta,nem a W.

Amúgy ez tényleg vicc,mert az egyik valóban ajánlja a Remake-et,a másik ,ég azt írta,túlságosan új termék,és ha majd több én után sem derül ki róla túl sok szövődmény (mint a Dermalive- ről drámák) akkor esetleg használni fogja.

Jó nem?

11513. Jacko86 (válaszként erre: 11509. - Caroly)
2013. júl. 15. 21:22
Jah és a duzzanat sem a töltőanyagtol függ,hanem attól egyrészt hogy milyen technikával tölt a doki,másrészt pedig ,hogy milyen ideget ,eret talál el a szádban..ezt nem tudják előre kiszámítani ők sem.
11512. Jacko86 (válaszként erre: 11509. - Caroly)
2013. júl. 15. 21:18
Jézusom ezt megint honnan hallottad?:))Durva hogy mennyi rémhír terjeng itt..Miért fájna jobban??:)Nekem csak alsó ajkat töltött meg az arcomat és semmi(!!!!!) duzzanat nem volt utána !!!!Pedig fel voltam rá készülve,korábbi tapasztalatok miatt,de. s e m m i!!Mintha nem is töltöttek vna,nem is fájt utána.Enni onnantól lehet,ha elmúlik az érzéstelenito hatása .Ez mindenfajta anyagnál igy van.Szóval töltés után 1 órával kb.azt eszel meg iszol amit akarsz.:))
11511. Caroly (válaszként erre: 11498. - Bunnycu)
2013. júl. 15. 21:12
Szia! Akkor neked kétszer volt hyaluron ha jól olvastam. Nem voltál vele megelégedve? Meddig tartott az első hatása? Mikor kellett a második töltés?
11510. Jacko86 (válaszként erre: 11496. - Caroly)
2013. júl. 15. 21:11
Remake?????Jujj az ilyeneket gyorsan felejtsd el!!Na az tényleg méreg,nem tudom hogy tudja neked nyugodt szívvel ajánlani...Olyan szinten brutál "ismeretlen" eredetű szintetikus anyagok ezek ...van még pár ilyen (Radiesse,Artecoll,Outline stb stb.),Ezekről viszont hallottam,hogy tényleg magas a szövődmények aránya!Nem véletlen,hogy mindig megjelenik a piacon vmi ehhez hasonló új anyag,beharangozzák hogy mennyire jó ,aztán eltelik 3-4 év és nyomuk vész..megszűnnek,vagy betiltják ...vajon miért?Én a remake-ről is olvastam már olyat,hogy tiltott.Sztem ilyeneket biztos ne tetess!!Akkor inkább hyaluron..tényleg !Ez a 1,5 év kecsegtető ezeknél,de kamu!!Én is épp egy hasonló anyaggal bajlodom továbbra is a számban..valahogy nem akar felszivodni..(erre is 1.5 évet ígértek ) és Csomós ,kemény,nagyon szar!!
11509. Caroly
2013. júl. 15. 21:08

Nagyon fáj egyébként? Azt hallottam, hogy a szilikon jobban fáj mint a többi. Meg, hogy 2-3 napig tilos rágni, csak pépes étel. Ez komoly? Tejbegríz szívószállal? Hm, nem gond, szeretem :-)

Első nap nagyon csúnya ugye? Felejtsem el az aznap esti programom? És másnap? Nektek mikor ment le a duzzanat? Állítólag a jegelés segít.

11508. Caroly (válaszként erre: 11505. - Jacko86)
2013. júl. 15. 21:05
Hát igen, én is erre gondoltam. Mármint hogy nem adnák be.
11507. Caroly (válaszként erre: 11503. - India1024)
2013. júl. 15. 21:02

90.000 Ft. Hm. Hát jól megkéri az árát. Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a szilikon olaj jóval olcsóbb mint a felszívódó anyagok. 50-60 ezer körül olvastam, és ebbe a munka díj is benne van ( eddig a plasztikai sebészet weboldalakat amiket nézegettem az ár mindig tartalmazta a munkadíjat is.)

Ti honnan tudtátok, hogy az orvos akit választottatok, tölt szilikon olajjal?

Szabin van a Kr. dr? Akkor ezért Bem válaszol az emailre,amit pár napja írtam. Azt tudod, hogy meddig? Remélem nem aug.4- ig, mikor te mész. Én aug. 02-án tudok menni, utána csak 3 hét múlva ( munka miatt) de az túl sok, az aug.2-őt is alig tudom kivárni. Mit mondott a szilikonról nagyjából?

11506. e58e847666 (válaszként erre: 11505. - Jacko86)
2013. júl. 15. 21:01
Van még valami igazi is rajtad? :)
11505. Jacko86 (válaszként erre: 11501. - Caroly)
2013. júl. 15. 20:57
Én is írtam beleegyező nyilatkozatot,de ezt minden beavatkozás előtt kell(kellene) írni.Mellplasztika és orrplasztika előtt is irattak velem.Ez rutin.Minden "tartós" beavatkozasnal,ez nem jelent semmit.Kérdeztem a dokit,hogy mennyire biztonságos az anyag,igen.És még az egyik nővért is kérdeztem ..azt mondta ,hogy nem szokott vele probléma lenni.MAx.olyan volt eddig hogy vki túlzásba vitte (10ml kb.) és utána kivetetett belőle mégis mert soknak találta ,ennyi..ezek a felelőtlen csajok..Nem szokott vele probléma lenni...Wagner nem ma kezdte azért a szakmát...Tapasztalt azért 1-2 dolgot már életében finoman szólva...Sztem kb.20 éve dolgozik szilikonnal..ha probléma lenne vele,hidd el nem használná!..És a többi doki sem...ilyen miatt veszélyeztetné szted bármelyik is a praxisát..?!...
11504. Caroly (válaszként erre: 11502. - Bridzs85)
2013. júl. 15. 20:54
És mi volt a felszívódó anyag ami először volt neked? Azt másik orvos csinálta? Neked is az első néhány hét alatt " eltűnt" java része?
11503. India1024 (válaszként erre: 11501. - Caroly)
2013. júl. 15. 18:40

Szia!

Én nem idegesítettem magam olyan kérdésekkel, hogy mi lesz majd. Az majd akkor lesz. :)

Kockázata minden beavatkozásnak van, én ennek tudatában vállalkoztam erre.

Nem féltem, mert egy jó Orvoshoz mentem, gondoltam, ettől majd kevesebb lesz a rizikó. Ha belegondolsz, egy ilyen neves Orvos miért rontaná el a renoméját azzal, hogy szilikonnal tölt, ha az akkora kockázattal járna...

Igen, árakat nem találsz az oldalon. Én felhívtam Őket, recepciós Lányokkal beszéltem, Tőlük kértem időpontot. Aztán kaptam is, már másnapra, ( bár most többet kell várni, mert nyaralni ment Zsolt) elmentem és mondtam, mit szeretnék. Nem kérdeztem egyik anyagról sem, mert tudtam, hogy végleges megoldást szeretnék. Ő azért elmondta, mi milyen, de nem esett szó arról, hogy a szilikon milyen veszélyes lenne. Nem próbált lebeszélni, vagy megmásítani a döntésemet. Én pedig azóta sem bántam meg, hogy Nála töltettem, valamint, hogy a végleges megoldást választottam. Ő elsőre ajánlani szokta a felszívódó anyagot, de csak azért, hogy azok a Páciensek, akik nehezen döntenek, ne hozzanak meg egy életre szóló döntést úgy, hogy hezitálnak. Nekem nem ajánlott, mert tudatosan mentem és látta az elhatározásom. :)

Ja, az ár, 90.000 ft., de ebben benne van a munkadíj is. Nekem megérte, mert nagyon szép lett és ami a személyét illeti, nagyon kedves, nagyon figyelmes, igazi Úriember. :)

Örülök, hogy Őt választottam. :)

11502. Bridzs85 (válaszként erre: 11501. - Caroly)
2013. júl. 15. 18:33
Mikor én mentem W-hez, mondta, hogy biztos vagyok e benne, mert csak szikével stb lehet eltávolítani, ha gáz van. Első alkalommal aláírattak velem egy beleegyező nyilatkozatot is, miszerint saját felelősségemre tetetem be a sziliolajat...
11501. Caroly
2013. júl. 15. 17:03

Sziasztok megnéztem a képeiteket és mindenkinek szép szája van. Hát engem sem vonz a gondolat, hogy évente töltögessem a szám, de félek a szilikon sokat emlegetett szövődményeitől. Nem tudom pontosan miért és mikor tiltották be, de anyagiaknál azért kicsit több kellett hozzá szerintem. Talán néhány nőnél valóban okozott csúnya szövődményeket és talán jobban felfújták a kellenténél... nem tudom. De ha tényleg olyan borzasztó lenne, nem hinném, hogy olyan neves dokik mint a W. és a Kr. és mások használnák. Csajok nektek mondott erről a dokitok valamit? Nem kérdeztétek töltés előtt? Csak nem úgy adták be, hogy na, tessék. mehetsz mert már jön a következő páciens. Gondolom ti is érdeklődtetek a veszélyeiről a dokinál. Ugyeeee?

India 1024, a Kr. mennyiért tölt? Oda figyel mit szeretnél, nem türelmetlen? Nincsenek a honlapján képek, árak, semmi.

11500. India1024 (válaszként erre: 11497. - Caroly)
2013. júl. 15. 13:36

Hát én sajnos nem tudom, hogy a hyaluronsavból mennyit kéne rátölteni, de azt igen, hogy a szilikonból 1 ml is látszik, bár azt csak az veszi észre, akit beavattál.:)

Nekem más nem vette észre a változást. Nem is arra megyek rá, hanem, hogy teltebb legyen. Mármint, ha valaki rámnéz, csak azt lássa, hogy valami jobb és ne azt, hogy túlzásba estem. :)

Bár azért még szeretnék belerakatni, de nekem nem kell már túl sok, talán még 1-2 ml (így együtt lenne 2-3 ml az ajkaimban) az azért még belefér, annál szerintem már látványos a változás.

Én is tettem fel képet, bár lehet elég pici, egy amolyan előtte-utána kép, majd nézd meg. Nekem egyenlőre csak 1 ml szilikon olaj van benne. Nem tudom rendesen megítélni, de szerintem Neked is kb olyan vékony a felső ajkad, mint amilyen nekem volt. Ha megnézed majd a képet, az "utána" képen látszik a változás és jelenleg is ugyan ilyen maradt a szám. :)

Nekem egyébként Dr. Krasznai Zsolt töltötte a számat, nagyon szimpatikus és én megbízom Benne. :)

11499. bunnycu
2013. júl. 15. 13:23
ha elérem a kívánt normális méretet, akkor le fogok állni a töltögetéssel, semmit nem szabad túlzásba vinni...
11498. bunnycu
2013. júl. 15. 13:22
Nekem három hete töltötte Wagner Doki szilikonalajjal, és nagyon elégedett vagyok, már a háromnegyed ml is látszik a felső ajkamban... de még szeretnék egy ml-t eloszlatva... nem gyulladt be, és nem tűnt el, és bízom benne, hogy pár év mulva sem lesz problámám vele.... egyébként a hya-tól nekem is két kicsi dudor maradt, ahol bement a tű, egy év után.... az gondolom, hogy a hegesedés miatt maradt ott, kétszeri töltés után...
11497. Caroly
2013. júl. 15. 08:51
Ja,az még eszembe jutott,hogy olvastam itt a fórumon,higy szilikon olajból több kell mint hyaluronsavból? Mondjuk ha nekem hyaluronból 1,5 ml kellene,akkor szilikonból ez mennyi?
11496. Caroly
2013. júl. 15. 08:24

Köszönöm lányok,hogy írtatok!

Sok pénzem? Hát az nincs. :-)

Ezzel arra gondolsz,hogy többször kellene pótolni? Mondjuk ha évente egyszer rá kellene tölteni 1-2 ml-t mert mondjuk annyi idő alatt szívódna fel az nem olyan vészes. Csak attól félek,hogy az első alkalom után pár héttel nem fog látszani semmi,mert sok ilyet olvastam.

A szilikon olaj egyáltalán nem "tűnik el" az első feltöltés után sem? Szóval egy hónap után is olyan marad mint beadáskor? Az általános duzzanat lappadását leszámítva persze. Láttátok a képeimet? Szerintetek mennyi kellene? Öt Dokival vagyok levelezésben. Kelemen dr.nem vállalja. Azt írta,idővel nagyon csúnya és súlyos szövődményeket okoz,amit csak kivágni lehet. Meg,hogy nem tiltott,de nem is engedélyezett. Ő a Remake-et ajánlja,1,5 évig tart,és kb.1,5 ml kell szerinte. Ez mondjuk jól hangzik. Említettem neki a csomókat. Ő 15 év alatt 1x látta,az is csak borsnyi volt,ês egy mozdulattal megszüntette.

Ti melyik orvosnál voltatok? És mennyi a szilikon olaj /ml? A W- hez nem akarok menni,nekem nagyon nem szimpi,persze tudom,higy sokan hozzá jártok,és biztos rendes,de nekem valahogy nem. Szóval még van három doki akinek a válaszára várok,vállalja -e? De tényleg nem tudom,mit csináljak,ez olyan xar.

11495. India1024 (válaszként erre: 11493. - Caroly)
2013. júl. 14. 19:24

Szia!

Nekem is szilikon olaj van a számban, igaz még csak 1 ml, (augusztusban megyek, szintén 1ml töltetni) de nagyon elégedett vagyok vele.

Én nem gondolkodtam soha a hyaluronsavas megoldáson, mert, minden beavatkozásnak van kockázata, tehát így is, úgy is járhatnék rosszul. Már gyerekkorom óta tudtam, hogy egyszer feltöltetem és nagyon örültem, hogy sikerült elhatároznom döntésemet. Ezért is tudtam a szilikon mellett letenni a voksomat, mert tudtam, hogy nem fogom megbánni később sem. :)

Már lentebb írtam, hogy az egyik oldal nekem a töltés után 1-2 héttel picit vastagabb lett, most lejjebb ment a duzzanat és az a pici eltérés még kisebb lett, valamint megyek majd (aug 9-én) töltetni, aztán majd megemlítem az eltérést, 100%, hogy szépen ki korrigálja majd. Meg rakok majd fel előtte-utána képet, aztán megtudod nézni, hogy milyen lett és talán segít majd eloszlatni a kételyeidet a szilikonnal kapcsolatban. :)

11494. Jacko86 (válaszként erre: 11492. - Caroly)
2013. júl. 14. 18:57
Szia! Ezt neked kell eldönteni,hogy melyiket vallalod be:)Ha nagyon sok pénzed van és parás vagy,akkor hyaluron:)Annyit tudok segíteni én személy szerint,hogy ugyanezen mentem keresztül évekkel ezelőtt mint te.Semikepp sem akartam szilikont,az ijesztgetesek miatt.Kizártnak tartottam,hogy valaha is azt tetessek magamban..aztán tessék :)Mostmár nem is akarok mást ,csak azt:))Ezzel persze nem befolyásolni akarlak..Nehéz igy a döntés valóban ,hogy minden orvos mást mond..ezért nem igazán érdekel itt fórumon amikor valaki a hiper szuper orvos ismerősére hivatkozva elkezd okoskodni...mert mindegyik a saját érdekeit "tapasztalatait" tarja szem előtt.Az a legjobb ha tapasztalatokat kérdezel csajoktol.Én személy szerint azért döntöttem végül a szilikon mellett,mert akikkel beszéltem személyesen is és neten és az van nekik,mind elégedettek vele,van aki már 8-10 éve..több ilyen is van.Csomósodas,hegesedes téma..:Ezt nem lehet előre tudni,hogy kinek lesz és bármilyen anyagnál előfordulhat..nem kell ebből nagy ügyet csinálni ,benne van a pakliban..ezek általában nem észrevehető csomók ,mert "mélyen" vannak,kívülről abszolút nem látszik ,csak ha erősebben piszkálod a nyelveddel,vagy a kezeddel kitapogatod és elég kicsik is..nem ilyen horror dologra kell gondolni:) Remelem sikerül jó döntést hoznod majd,sok sikert:)
11493. Caroly
2013. júl. 14. 18:03

Sziasztok!

Találtam valamit,talán érdekel titeket,olvastam,hogy néhányan a még fel nem szívódott hyaluronsav miatt nem tudnak szilikon olajat tölteni a szájukba. Talán érdemes lenne a dokinál erre rákérdezni:

"A hyaluronsav például azért is jó, mert biztonságosabb. Van ellenszere, egy enzim, amit ha az esetleges torzulásnál, gyulladásnál adnak be, akkor felgyorsítja a felszívódást"

11492. Caroly
2013. júl. 14. 15:53

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Évek óta szeretném feltölteni a szám,de nem mertem,annyi rosszat olvastam,egyrészt a fórumokon,másrészt ahány orvost kérdeztem, annyi féle választ kaptam.

De most elhatároztam magam,jövő hónapban megcsináltatom,ha addig találok orvost,akire szívesen rábízott magam. Nézegettem a plasztikai sebészek honlapjait,öt orvosnak írtam emailt,és mi történt megint? Most is öt eltérő választ kaptam. Az egyik hosszas levélben "felvilágosított" , hogy rosszul vagyok tájékoztatva,ugyanis olyan nincs,hogy ampulla,mert a töltő anyag eleve tűvel elátott fecskendőben kerül forgalomba,szó szerint: "AMPULLÁBAN nem hoznak forgalomba legális injekciós töltőanyagot ( a tiltott és szörnyűséges szilikon ampullában van)".

A másik orvos egy ampullának adta meg az árát. Ja,azt is kérdeztem,ha nekem mondjuk egy és fél vagy háromnegyed kellene,akkor el lehet- e tenni a következő töltésig a maradék ampullát? Gondolom,már kitaláljátok,hogy az egyik szerint 3-4 hétig igen, a másik szerint tilos még egy óra múlva is.

Szóval,így hogy találok orvost???

A másik a töltő anyag. Felszívódot akartam,mert félek a sok rossz következménytől amiket hallottam,és nem azért,mert később meggondolom magam,és nem akarom az anyagot a számba többé. Sőt,kifejezetten nem tetszik,higy miután kiadtam 60-100 ezer Ft-ot,2-3 hónap múlva mehetek újra,mert eltűnt,felszívódott,"leült" tudom is én mit csinált az anyag. Most olvastam tőletek,hogy többen a szilikon olajat választottátok,volt,aki azért,mert a felszívódó anyagról vannak kellemetlen tapasztalatai. Hegesedés,csomósodás? Micsodaaaa? Erről egyik orvos sem beszélt,írt,ezt csak a tartós anyagoknál szokták emlegetni! Tényleg hegesedik és csomósodik a hyaluronsav is? Hát,erre már muszáj írnom nektek,nem csak olvasni benneteket,mert ez teljesen megváltoztatja az eddigi terveimet,és megfogadva az egyik orvos tanácsát,legjobb a páciensektől szerzett tapasztalatok,vélemények alapján orvost választani. Eddig Dr.Balajthy és Dr.Csuha volt szimpatikus,de ők csak hyaluronsavat használnak. De lehet,hogy én már nem is azt akarok. Tudom,hogy hosszúra nyúlt az első levél,de ezeket muszáj volt megírnom. Kérlek segítsetek orvost választani és dönteni,hyaluronsav vagy szilikon olaj? És milyen mértékű a csomósodás a szilikon olajtól? A szilikon nem "ül" lejjebb a szövegekben,mint a hyaluronsav,hogy ujra kell tölteni,hogy a második már hosszabban tartson?

Teszek fel képet a számról,főleg a felső nagyon vékony. Én sem akarok nagy sem kacsa szájat,csakis természeteset,de arról is teszek fel,amilyet szeretnék. Szerintetek mennyi ml kellene alulra és mennyi felülre? Tényleg nem lehet egyszerre alul- felül,mert enni sem fogok tudni az első pár napban akkor?

11491. Jacko86
2013. júl. 12. 20:10
Csajok!Volt valaki a napokban Wagnernél?Hétfőn akarok menni és totál nem elérhető a kontur klinika..legalábbis ma..Elakarom csípni őket ,mert legközelebb csak szeptemberben lesznek már:(
11490. Jacko86 (válaszként erre: 11488. - N1l3z)
2013. júl. 12. 20:09
Én annyit tudok a permalipről,hogy sokan panaszkodnak rá,hogy "kemény" idegen érzés a szájban..Engem nem is ez zavar,hanem a videó amit láttam róla,hogy hogyan csinálják:)Sztem nagyon durva..iszonyat "szétverik" a szájat...és a vàgàs amit kètoldalon is csinálnak..hát nekem tuti heg maradna utána...Szerintem" durva" megoldás..de vannak itt permalipesek ,reméljük írnak majd;)
11489. India1024
2013. júl. 11. 12:12

Én sem szerettem volna vitázni és nem is szeretnék, de, ha valaki szidja a szilikonos megoldást, pláne, akinek soha nem volt, úgy érzem, megvédem magamat, Magunkat, szilikonosokat. :)

Ha jól emlékszem, ezt a "vitát" sem mi indítottuk...

Nincs harag, de az tény, hogy mindenki maga dönti el, hogy melyik alternatívát választja.

Én azoknak próbálok segíteni, akiknek kétségei vannak a szilikonos megoldást illetően, mert nekem az van.

Nem járatom le a felszívódós anyagot, mert nem ismerem, tehát én csak a szilikon hatásairól tudok írni, ha valakit érdekel. :)

Szép napot mindenkinek! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook