Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Naaaaaa, lehet szilikont? És akkor ránctalan maradsz? Vagy mi?
Örülök, hogy sikerült.
Majd tehetnél fel képet. Ha gondolod.
Nekem is tetszik. Nyomattam még oda egy ici-picit ahol hiányzik. Most már tényleg szabályos.
Ha nem annak látszik, az tényleg csak a fénykép műve, és a kis hegemé ott alul. Az a kis piszok a felelős érte :-). Úgyhogy nem stresszelem magam tovább.
Annyi csak, hogy még én is szeretnék bele. Alulra is és felülre is, csak még várok, hogy újult erővel tudjam tálalni a férjemnek.
De a tiéd... Szívesen megnézném az arcoddal együtt. Csak hogy milyen arányaiban az orrodhoz, a szemedhez.
Durván jól néz ki a szád. Ezzel a mályvás-rózsaszínes rúzzsal kikenve apám....
Beuval egyetértek, én sem rakatnék bele többet a helyedben.
Ettől félek, hogy nehogy ne lássam mennyi az elég, és mindig úgy gondolja, hogy kell még bele, kell még bele, mert a végén elrontom a szépet.
Nagyon, nagyon jól néz ki. :-)
Jól tetted, hogy megosztottad, örülök hogy örülsz :-)
De nem úgy volt, hogy megUH-zott és azt mondta, hogy még nem szívódott fel az előző és addig nem tölt rá?
Vagy már fel is szívódott? Most volt nemrég.
Igen azt tudom,hogy saját felelősség,de nekem már aznap,amikor töltötte ilyen volt,de azt hittem,hogy ez majd elmúlik,ez csak a kezdeti egyenletlenség.
Viszont azt is látom a számon,hogy nem is a legszélétől lett tölve,hanem beljebb vastagodik hirtelen.Ez sem az én hibám vagy a szervezetem reakciója az olajra..Remélem kezd vele valamit...... Holnap telefonálok és ha nem lesz bent kedden,szerdán reggel megyek
Az a baj ezzel a dologgal szerintem, hogy sajnos magunknak akartuk a szilikonolajat ugye tudván a kockázatait stb.
Lehet, ha visszamész Wagnerhez azt mondja, hogy ez benne van a pakliban,mi akartuk, mi töltettük stb.
Én mikor előszőr voltam nála velem aláíratott egy beleegyező papírt, hogy saját felelősségemre csinálja csak meg. Sok sikert Neked, remélem valamit sikerül kitalálni, megoldani.
hát vagy rakass bele ahol hiányzik de ez is para, ezek után a fene merné...vagy vetesd ki az egészt :S az a baj ezzel a perelés dologgal hogy honnan tudod bizonyítani, hogy ő rakta be stb...biztos ki van ez találva.
nagyon kiváncsi vagyok a végére majd írj, hogy mi volt
Nem,nem egyszerre 4*voltam nála összesen.
Azért visszamegyek hozzá,hogy csináljon vele valamit.Szerdán kívül még mikor van bent vagy hol tudom elérni őt? Mert kedden lenne jó inkább.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?