Aggódom a lányomért (beszélgetés)
Mi pedig a kérdéseinkre választ, válaszokat, hogy megértsünk és ne ítélkezzünk.....
Egyébként te ítélted el a saját unokahugodat, a szállásadódat, hogy 2020-ban miért él 2020-as életforma szerint.
Ja. Az a dominós nickem. Néha keverem :-)
Azt hittem, már mindenki tudja.
Valami ilyesmi lehet a háttérben.
Vagy egy troll, aki szórakozik csak itt.
Ezt a FI-nek kellene elmondania.
Én nem vagyok kedves, fogalmam sincs, hogy kell annak lenni:DDD
Konyhapszichológia következik:
FI a lányát úgy nevelte, hogy ne legyen neki konkurencia, igyekszik minél tovább kislány státuszban tartani.
Most az élet úgy hozta, hogy közvetlen közelében van egy konkurens, aki fiatalabb és azebb, mint ő, jobban érdekli a férfiakat, és FI ebbe lassan belebokondul.
Ráadásul fél, hogy a lánya is elkezd lázadni, és ő is konkurens lesz.
Hát ez se egyedi, manapság rengetegen töltenek fel képeket, videókat. Ilyen a világ.
Miben nyilnul meg az "egészségtelenül nagy önbizalma"? Szerinted milyen az egészséges önbizalom?
Kik csorgatják rá a nyálukat? Te látod? Mikor? Miből derül ki, hogy perverzek?
Megint egy halom hülyeségwt, általánosságot hordtál össze.
Ez ugye vicc???
Akkor a magyar fiatalok 99%-át gyűlölöd:D:D:D
De hogy a lakhatásodat biztosítót is ez szerintem rosszabb, mint az, hogy milyen képet és hová tesz bárki.
Köszi az előzőre a választ!
Az, hogy képeket tesz magáról, a lányodnak mi köze hozzá???
Az ebben a korban természetes, hogy mindenről van véleménye. Másrészt szerintem jó is, hogy van.
Miért kéne negédeskedni? Az ember elmondja normálisan a véleményét. Mit értesz kedvességen?
Mert nő vagy!
Csöpögnöd kell!
🤣
Miben nyilvánul meg a nagyon nagy egója és önérzete?
Könyörgöm, írj már valami konkrét példát, ne csak kritizáld.
Ha ő jól érzi magát, miért lenne baj?
Az önérzetes szerinted együtt jár azzal, hogy hideg és távolságtartó? Mondjuk veled én is ilyen lennék, nem vagy szimpatikus. Miért kellene mindenkivel bájologni?
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Édesanyám beteg, aggódom - Tanácsokat szeretnék kérni
- Amiatt aggódom, hogy a fiam felhasználja az elektronikus...
- Első babámat várom és aggódom
- A védőnő magas vérnyomást mér, itthon normális értékeket mérek, az eddigi leleteim rendben vannak. Jogosan aggódom?
- Mit tehetek még az influenzás lányomért?