ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
A regi Mav epuletben csinaljak a magasfoldszinten a kombinaltat. Fontos, hogy aznap vegyenek vert, amikor az uh is keszul. 10-11oranal kesobbre ne kerd az uh-t, hogy. Szszas eseten is leerj a vervetelre delig. (Az uh a a masodik eneleten lesz).
Ultrahangra 2 de inkabb 3 hettel korabban be kell helentkezni! Ne lepodj meg ha 10-15szor kell oket hivnod mire elersz valakit.
A kombinaltra a csekk 10500 ft lesz. Erdemes elotte par nappal azert kulon elmenni vagy ha a paroddal mesz, akkor ot el tudod kuldeni esetleg befizetni a kozeli postara aznap is .
rendelő alatt a Róbert Károly krt-i telephelyet érted? bocsi az értetlenkedésért, de nem világos. :)
a doki fel sem ajánlotta, el sem magyarázta, hogy van-e erre lehetőség, csak annyit mondott hogy a 12-13 héten menjek el genetikai uh-ra, én pedig ahogy olvasgatok, egyre inkább biztos vagyok benne, hogy kombinált szűrést szeretnék.
priviben elküldöm a nevét.:)
Lehet kombinaltat csinaltatni, a menete a kovetkezo: kersz egy csekket a magasfoldszinti vervetelnel a MAV-ban (10-11ft azt hiszem),befizeted es aznap, amikor tulvagy a genetikai uh-on, lemesz es leveszik a vert, delig lehet menni. Azert erdemes mar befizetett csekkel erkezni, hogy ne kelljen egy plusz kort menni a postara. Par nap alatt van eredmeny.
En vegul a vervetel reszt az Istenhegyin csinaltattam, mert ugyanannyiba kerult, de ott meg aznap van eredmeny. Ha Tidrenczel csinalja az uh-t, azt elfogadjak az Istenhegyin is.
Sziasztok, 2 kérdésem lenne, remélem tud valaki segíteni.
12 hetesen kombinált tesztet is csinálnak a MÁV-ban (Dózsa Gy. úton) vagy csak genetikai uh-ot? Ha igen, akkor mi a menete és mennyibe kerül? Jogosult vagyok, már jártam is náluk koraterhességi uh-on, ez lenne a következő.
A másik, hogy akihez eddig jártam a Honvédba terhesgondozásra nem igazán szimpatikus, de most megint kaptam hozzá időpontot, ha túl vagyok a 12hetes uh-on. Ha váltani szeretnék, akkor csak simán lemondom az időpontot és kérek másik dokihoz? nem fognak akadékoskodni?
nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
Szia
fizetsz neki? vagy fogsz fizetni? mennyit? mikorra vagy kiírva?
Sziasztok
valaki Kása dokit ismeri?
Szia!
Kell a 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kiv.
Harsanyi doki nem jutott az eszembe.
Viszont amikor en voltam, akkor egy szoke haju no is ultrahangozott Tidrenczel doki felugyeletevel a genetikan. Olyan 40es lehetett, nem friss diplomas. Ezert gondoltam, hogy esetleg mar harman vannak.
Nekem Tidrenczel Zsolt csinalta, de tobben is vannak (2 vagy 3 genetikus orvos van azt hiszem)
Elore be kell jelentkezni a genetikai uh-ra. 2 de inkabb 3 hettel az esedekesseg elott erdemes telefonalni, foleg, hogy neha napokba telik elerni oket.
Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy most kik csinálják a genetikai ultrahangot, és ki mikor rendel?
Sziasztok!
Júniusra várom a harmadik kislányomat, az első kettőt is a MÁVban szültem Tidrenczel dr-nál. (2006,2009). Az lenne a kérdésem, hogy valóban nem kell már friss házassági anyakönyvi kivonat? A védőnő szerint lehet bármikori, de én ezt furcsállom, mert a nagyoknál frisset kellett kérni.
Előre is köszönöm a választ.
Nekem nincs szemelyes tapasztalatom illetve csak a masik oldalrol (eü-s vagyok).. Mindenkinek lehet rossz napja.
Persze ez nem magyarazat barmire, de elofordul, hogy egy orvos faradtabb, morcosabb.
En elso gyerkocnel nem maganredelesre hartam, de mindig ugyanannak a dokinak az "sztk"s rendelesere mentem.
Elvileg megismerhetett volna, emlekezhetett volna (es sokszor igy is volt) de ettol fuggetlenul mindig ugy kezdtem, hogy :
"jo napot kivanok, xy vagyk es a doktor urhoz jarok terhesgondozasra". Igy elkerultuk a kellemetlen "mi a panasza?"-"semmi, terhes vagyok" kört:)
Ha lakcim alapjan nem tartozol oda, akkor csak maganrendeles utjan fog menni .
Az elso gyerkocom Balint Koppanynal szultem, most pedig Spanik dokihoz jarok. Mindket dokit joszivvel ajanlom!:)