A windows-om állandóan frissít, frissíteni akar. Muszáj ilyenkor elfogadni? (tudásbázis)
Nos, ez bizony elég nagy probléma számomra, de majd csak megoldom valahogy.
Köszi a segítséget.
Nem baj, ha valami kérdésem van, ismét felteszem?
Sajnos, amit letöltöttem, az csak simán Kerio személyi tűzfal, a tetejébe egy 30 napos próbaverzió:(
A K.Int.Sec-t nem is találtam. Találtam viszont olyat, hogy Comodo Int. Sec., ha a Kerio lejár, az megfelelő lesz szerinted? Mondjuk az AVG-vel.
Van humor érzékem, de ez pont nem humornak számít. Szívesen segítek, ha tudok.
Ha a Kerio tartalmaz tűzfalat, vagyis a neve Kerio Inretnet Security, akkor az AVG-vel ütni fogják egymást. Együtt nem fog működni. A tudásuk szinte ugyan az. Mivel mindkettőnél létezik olyan változat, amelyik a tűzfalat is tartalmazza.
Jaaaajj, azt hittem van humorérzéked.... Hát azok a szavak, amiket én nem ismerek, illetve nem mondanak semmit:)
Köszönöm a jó tanácsaidat, hogy segítesz eligazodni ezek között a programok között. Örülök, hogy a Kerioval legalább beletrafáltam:)
Az Avastot meg lecserélem AVG-re.
Légyszíves és ne használjál csúnya szavakat!:)))
Nem értek én ezekhez a dolgokhoz... Egyébként Avastot töltöttem le. A tűzfalam meg Kerio Személyi Tűzfal...
Akkor majd mást keresek. Vagy nem is teszek fel magamnak. A párom gépén is van, majd ott írok:) Legalább nálam nem foglalja a helyet:)
Viszont ma reggel, mikor bekapcsoltam a gépet, kint volt egy kis tábla, hogy a rendszer le fog állni, és számolt visszafelé és nem lehetett kikapcsolni. Vártam, lejárt az ideje és látszólag nem történt semmi. Utána viszont egyetlen program sem indult. Megnézettem a vírusirtóval, nem talált semmit... A gépet sem lehetett kikapcsolni, csak a főkapcsolóval... Mit ne mondjak, nem örülök ennek:(
Ijedtemben visszakapcsoltam az automatikus frissítéseket... Szerinted?
Abból is több féle verzió létezik. A szoftverbázisban lehet azt is találni.
Ha DVD írásra van szükség, akkor a verziószám ne legyen 6-osnál kisebb. Viszont mivel Nero gondod volt, ha jól emlékszem, akkor ismét fel fog ugyan az a gond lépni.
Köszönöm, sikerült találnom, letöltöttem, kint is a jele és ha rámutatok jelzi, hogy be van kapcsolva.
Még egy Nero burning kellene, egy régebbi,de azt csak angol nyelvűt találtam. Azért azt szeretném, mert azt ismerem már.
Igen, található tűzfal a neten. Több féle van. Eldönteni nem fogom, hogy melyiket szeretnéd. Van Free verziós és fizetős is. Van amelyik a Magyar nyelvet is ismeri.
Ezen az oldalon van néhány.
onnan ki lehet törölni
ilyen kevés helyed van, akkor szelektálva kellene telepíteni, feltéve ha nem karod használni a base, draw stb
biztosan van tűzfalad is, csak nincs bekapcsolva, de ezt "szóvá teszi" a gép :)
Még az 5. hsz-ra is kérnék választ...:)
és külön tűzfalam nincs:( Azt is tudok a netről telepíteni?
Aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan itt a segítség:)
Még egy, amit nem tudok: letöltöttem pl. az Office-t. A dokumentumok közé mentette. Felinstalláltam, most bent van a progik között. Akkor a dokuk közül kitörölhetem? Attól a program marad?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Samsung Galaxy Mini telefonom állandóan kiírja "Hiba történt a szerverrel való érintkezéskor!" amikor frissítenék, mi lehet a gond?