Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Na,azokról meg ne is beszéljünk!:))
A fenébe!
Pályát tévesztettem:(
A közelben lakó redőnyösnek,WW kombija,az üvegesnek,meg Kia kisteherje:)))
Én meg, hogy megnyerejem a lottó ötöst:-)))
Én is már várom vissza a pénzt a biztosítóból nagyon...
Ne meg az üvegesek, villámcsapásnál meg azok a szerelők, szervízek, ami éppen tönkre megy...
Jujj:(
Már megvetted a télieket is?:)))
A lányok ráugrottak a vásárlás témára :)))
Szerinted?;)
Gyerekrucikat, cipőket, meg szandikat.:) 6 számjegyű volt az összeg.:-/
Akkor már tudom,miért gazdagodnak a redőnyösök:)))
Ez mind az összes szenvedélyed? Azt hittem más is van :-))))))
Pedig jó :) Jókedve lesz tőle az embernek. Legalábbis nekem.
Neeeeeeeem, egész nap vásárolgattam, úgyhogy kiéltem minden szenvedélyemet.:))
Elsőre számomra elég furcsának tűnik ez a stílus :-))
Pannonia Allstars Ska Orchestra. Mindjárt küldök neked egy dalt a küldőben :)) Imádom :)
Ez igen!!
Mutatta a híradó is, hogy egyik nap Szabolcsban volt hatalmas vihar, ott két éve is volt olyan, hogy tojás nagyságú jégverés volt...
Azután volt nálunk is, dny-on, itt is az egész város redőnyt cseréltetett, én is...
Hali!
Nálunk most van legalább szélvihar, úgy hallom. Lellén meg délután esett. Szerencse, hogy nem tegnap, mert szabadtéri Paso koncert volt este és szipi-szuper volt :)))
Volt egy rendezvény felénk. Én végig attól féltem közéjük vág a villám.
De szerencse nem lett semmi baj
Itt du.4-től szakadt..kb.7ig..fél4kor még égetett a nap..
aztán egy kisebb felhő..ahogy beszedtem a ruhákat,bummmm..a kis tornácon már megint elázott minden..még jó,hogy azt is takarítottam..
bár nem panaszkodok,mert lencsiházunk van..én hetente tudok ablakot pucolni..nem probléma..
Felénk is hatalmas vihar volt úgy dél és fél kettő között. Még életemben nem láttam ilyen esőt, pedig már nem ma kezdtem a nézést :-)
Ez aztán termékeny nap volt!:))
További ajánlott fórumok: