A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Romantikus vígjáték. Az a tuti. Nem kell gondokodni, különösebben nem dolgozza meg a lelket. Kikapcsolódni tökéletes.
Nekem egyébként a Közelebb olyan még, ami durván megdolgozza a lelkemet.
Neked az van??
Nekem már tetszik, nagyon szép, csak azt az átkozott Service packot nem tudom letölteni, pedig az "köll" hozzá....
Van pár ilyen csöpögős film, az biztos... Fel sem lehetne sorolni...
én mégis, az ilyen, romantikus filmeket imádom... Na és persze azért megnézem a thrillereket, és a krimiket is...
Sziasztok!
ÉN még olvasgatok vissza, és még egy letöltéssel bajlódom a gépemen, a windows7-hez kell a service pack1-es, és azt nem tudom letölteni, mindig vissza dobja a gép...
Ezzel nem boldogulok...
Meg rengeteg elvesztett adatot kell vissza szereznem, és böngésznem, letölteni, stb...
Poldika, azért küldtem a jelet, mert olyan érzékeny pasi vagy...
Nem baj, az ember vállalja fel az érzéseit...
EGy csöpögős film engem is meg tud ríkatni, és horrort én sem tudnék nézni, de még nappal sem, nem bírom a véres jeleneteket, sem az erőszakot, olyan filmeket sem bírok nézni, ahol valakit agyon vernek... Jujjjj!!
Viszont a szellemjárás sorozatot végig kellett néznem az ID Discoveryn, bár azt a nagy lámpa mellett néztem végig... :DD
Mondtam én. :-))
De az a legszörnyűbb, hogy lehet sem tudnám végignézni száraz szemekkel :-((
Ki fogsz nevetni ha leírom.
Híd a terabíthia földjére.
Örülök, hogy így gondoljátok. Mert mikor velem ezt történt baromira zavart.
Mondjuk lehet az is közrejátszott, hogy éjszakás után néztem ezt a filmet és olyankor valamivel nyűgösebb vagyok. Illetve nem arra készültem amit aztán ott láttam.
Mert nem is vagyok az:-)))))
Aki meggondolja magát, hogy megnézzen-e éjszaka egyedül egy horoor filmet a munkába, vagy képes elérzékenyülni, ha egy olyan filmet lát. :-)))