A terhesség korai jelei és a terhesség maga:) (beszélgetés)
én is izgulok érted! úgy örülök h megtudom mi van veled mielőtt elindulunk!
és holnap 8ra jövök kivételesen! itt fogok sikítozni örömömben! :)
mindegy úgyis utcsó napom lesz ezen a munkahelyen
Kutyát sétáltattunk meg fagyiztunk, jól elfáradtam:)
jaj ne izgulj lesz ott baba!!!meg két csik is!!
hát igen, azért az megint más.
Azt már előtte is szedhetsz nyugodtan.Sogornőm mielőtt eltervezték a babát előtte 3 hónapig szedte a magne b6-ot, én rögtön elkezdtem a pozi teszt után, másnap rohantam is a gyógyszertárba.Sokat segít nekem pl. még stresszoldásban is, sokkal nyugodtabb vagyok. :D
na végre!:) pont itt gondolkoztam h hová tűnhettél
Foxy máris hiányzol:)De tényleg hátha már 3-an jöttök haza, nálam is így volt, hogy mikor visszajöttünk a nyaralásból, utána héten már a nem várt ideje volt.
Csajok izgulok!
hát ha nem lesz panaszod nem hiszem hogy azt fogja mondani.nekem biztos elkell mennem hamarabb majd egyszer ha sikerül mert a pajzsmirigy miatt.
Remélem már látszódni fog, de most dilemmába vagyok, mert mennék előbb, de apa is akar jönni, ső meg még soká jön haza.Bár ha nincs panasz, végülis mindegy. :D
én ugy ennék mert olyan éhes vagyok vagyis ugy érzem de hogy itt elöttem a kaja alig birom magamba tömni.lehet még magne b6 ot nekem is szednem kellene??
Azt meg akarom várni, 6. hét előtt nem megyek el hozzá, de több lesz belőle, mert párom is jönni szeretne, és ő meg 26-a körül jön haza.Akkor már majdnem 8 hetesek leszünk. :D
Ha nincs semmi panaszom, akkor nem megyek előbb, bár most úgyis megkérdezem a dokit, ő mit javasol?Mert, ha szerinte ajánlatos,akkor bizony elmegyek előbb apa nélkül, aztán ő majd legközelebb jön velem. :DDD
hát izguljatok is! :) hátha az segít!
te meg nemsokára látod a babódat?
Na akkor szorítunk mi is nagyon! :DD
Izgulhatunk veled! :DDD
jaj olyan jo neked.mikor mész a dokihoz már lehet szivhang is lesz??
huuuu.de jo nektek.most fog majd össze jönni mert lefoglaod magad!!!
köszi szépen! hátha 3an jönnénk haza :)))
vasárnap fogunk megérkezni, és köv hétvégén már tesztelhetek
No majd figyeled az ovu tesztet!Azért fog most összejönni!Kellemes időtöltést nektek!Pihizzetek sokat, kapcsolódj ki, amennyire csak tudsz, megérdemled! :DDD
úgy van, h Pestre lagziba szombaton, és onnan pedig a reptérre mert 3ra ott kell lennünk, 5kor indul a repcsi a Holt-tengerhez, először Jordániába, aztán Izraelbe megyünk, összesen két hétre
Nekem is hányingerem volt egész nap, de most kb. 5 napja egyre ritkábban érzem magam rosszul, néha görcsölget a pocim, ami gondolom természetes, meg felpuffad, egyre többen kérdezik is, hogy csak nem-e!?Én próbálok most még kitérni a válaszok elől, bár állítólag második gyerkőcnél hamarabb látszik.Mondjuk elég vékonyka vagyok, Lizinél is látszott már 8 hetesen a dolog. :DDD
köszi! veszek még indulás előtt
ok! bepakolom az ovutesztet!
mi mindig nézzük a pé-t UH-gal, most nem fogjuk tudni mert elutazunk
örülj neki:DDD
én biztos fogok.elég az legalább nem vagy rosszul.én ha eszek mindig elkap a hányinger már reggel is meg most is.
akkor jo.mult héten egy kicsit én biztos felnyomtam az e vitamin készletemet.
Az, hogy nincs tüneted, az nem gond.Nekem is alig van.Amit tuti, hogy hatalmas lett a cicim, új melltartót kellett vennem, remélem egyenlőre nem duzzadt tovább, majd csak szülés után a tejcsitől. :D
Helyes, jól szeded. :D
Kértem engedélyt a naplód olvasásásra. :D
én ezen a héten még csak egyszer vettem be ugyhogy ma veszek majd be egyet meg vasárnap.
hát én jol adok engedélyt a naplomba igy tudod követni ha akarod csak kérd meg.amugy most ma elmultak a tünetek de most megint kezdenek vissza jönni fáj a fejem a cicim a hasam minden bajom van.
További ajánlott fórumok: