Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig fórum

A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)

4411. tücsi29 (válaszként erre: 4410. - Danax)
2008. febr. 14. 16:49

szia!

kiizárt hogy terhes vagy!

szerintem várj még pár napot és ha aaddig se jön meg akkor menj el dokihoz..

4410. Danax
2008. febr. 14. 16:05
sziasztok! nekem lenne egy elég fontos kérdésem. még szűz vagyok, nem feküdtem le a barátommal, a nemi szerveink is maximum boxeren keresztül érintkeztek. és nem szabadult fel ondó. viszont múlthéten csütörtökön kellett volna megjönnie a mensinek, de ez nem történt meg, ja és két napja hányingerem van egész nap. elolvastam, milyen jelek lehetnek, de mindneki azt mondja, hogy kizárt, hogy terhes legyek, és hogy csak bemesélem magamnak a "tüneteket". nagyon félek, hogy terhes lehetek, de nem akarok fölöslegesen tezstet venni. segítsetek, lehetek terhes?
4409. 120c31c524 (válaszként erre: 4408. - Patyika20)
2008. febr. 14. 10:12
az elmaradt mensi után 2 héttel
4408. patyika20
2008. febr. 13. 21:03
valaki megtudna nekem mondani h hanz nap utan tudja meghatarozni az orvos a terhesseget??fontos lenne
4407. 91da1d93eb (válaszként erre: 4406. - Hannah Jázmin)
2008. febr. 13. 10:26

szia. Ha jól értem jan 11 óta nem voltál együtt a pároddal. Akkor szerintem nem lehetsz terhes mert ugye meg volt a mensid és nem voltál a pároddal.

Inkább a tabletta okozza a késést. Egyébként hány naposak a ciklusaid?

2008. febr. 13. 10:11
Kérlek adjatok tanácsot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Retegek a nőgyógyásztól!!!!
2008. febr. 13. 10:04
Sziasztok!Én a Yadine fog.gátlót szedtem 3évig.Decemberben viszont abba hagytam,december 18-án meg volt,aztán megjött jan.11-én és 10 napig tartott.Csináltam egy terességi tesztet,ami negatív lett.Februárban viszont semmi jele a menstruációmnak,azóta pedig sajnos nem voltam együtt a párommal(külföldön van).Lehetek terhes?
4404. viki021
2008. jan. 28. 08:17
Szívesen:))))
4403. Giti (válaszként erre: 4402. - Viki021)
2008. jan. 27. 18:18

Igen, én is medilabot vettem, és előírásnak megfelelően alkalmaztam. Akkor max megpróbálom mégegyszer még a doki előtt, mert nem hagy nyugodni

Köszi a gyors választ:)

4402. viki021 (válaszként erre: 4401. - Giti)
2008. jan. 27. 17:28

Szerintem a legjobb teszt a Medi-lab.Ezt gyógyszertárba lehet kapni.Szerintem a stressz nagyon is közre játszhat a mensi kimaradásánál.A fogyókúra is ilyen dolog.De ha mindenképpen megakarod nyugtatni magad menj el egy nődokihoz ő egy uh-val rögtön megállapítja a terhességet.De szerintem nem nagyon kell aggódnod:)))

Fel a fejjel és legközelebb nagyon vigyázzatok!!!!

4401. Giti
2008. jan. 27. 17:24

Sziasztok!

Segítséget, tájékoztatást (vagy csak tapasztalatmegosztást) szeretnék kérni, mert attól félek,h terhes vagyok. Már két hete nem jött meg, csináltam is tesztet, ami Negatív lett ugyan, de még mindig nem jött meg. Alapvetően nem napra pontos a ciklusom, 3-5 nap késés szokott lenni, de 14 már aggasztó. Főleg úgy, h párommal párszor megszakításos módszerrel voltunk együtt (egyébként meg óvszerrel, ami nem szakadt el, és semmi egyéb...) Tudom, h a megszakításos módszer tényleg nem a legmegbízhatóbb:S

A teszteredmény sem nyugtatott meg, próbáljak másik fajta tesztet, többször végezzem el?

A terhesség jegyeivel kapcsolatban: Hányni nem hánytam, viszont lefekvés előtt szokott hányingerem lenni (amit sokszor csak a késő esti csokizásnak tudtam be). A mellemet nem érzem nagyobbnak vagy duzzadtabbnak.

Az is igaz, h idegeskedtem mostanában a vizsgáim miatt is, de az előző vizsgaidőszakaimban mégsem késett ennyit. Szóval ez sem lehet mentség...

Nem tudom mi tévő legyek, meddig várjak még???

Kérlek, mondjátok el véleményeteket!!

Üdv:

G

4400. Ann99
2008. jan. 25. 14:59
Igen, tényleg csak ennyi történt semmi több.Semmi hányinger, semmi rosszullét, a mellbimbóm érzékeny mint mielőtt megjön.decemberben nem volt és most januárban kellene megjönnie. Nagyon köszi h válaszolsz systim!!!
4399. fd47e3a793 (válaszként erre: 4398. - Ann99)
2008. jan. 24. 22:49

hány napja késik?szerintem ha tényleg csak annyi volt amit leírtál,nem lehet gáz.ilyen korban más miatt is késhet.ha az megnyugtat,várj egy-két napot és vegyél egy tesztet.medilab teszt 560 Ft és tuti megbízható.nem fáj a melled?vagy hányinger esetleg?

szerintem nem vagy terhes,lehet hogy a stressz miatt nem jön meg.de hangsúlyozom,hogy abban az esetben gondolom így ha tényleg csak annyi történt.

4398. Ann99
2008. jan. 24. 21:23
Az lehet, csak annyi a gáz h azóta még nem jött meg.Illetve 1 hónapja!
4397. fd47e3a793 (válaszként erre: 4396. - Ann99)
2008. jan. 24. 21:10

Szia!

Az esély arra hogy terhes vagy,szerintem egy a millióhoz!Ne aggódj,nem lesz baj. :)

De legközelebb jobban vigyázz,ez nem játék.

4396. Ann99
2008. jan. 24. 21:05

Helló!

Lécci segítsetek!

Egy este a barátommal "elvoltunk" és ondó került a kezemre.Nem mostam kezet.Hazamentem és elmentem wc-re.A menstruációm végén jártam és a tampont nem a zsinórnál fogva huztam ki, hanem benyultam.Attól teherbe lehet esni????

Nagyon hálás lennék a válaszokért!!

4395. Alexa77
2008. jan. 22. 09:28

Huha, probalok mindenre valaszolni. :-)

A malnalevel teara szerintem leginkabb en panaszkodtam, szerintem iszonyu, de orulok, ha te maskepp erzed. Elegge eltokeltnek kellett lennem ahhoz, hogy annak ellenere megigyam, hogy allandoan oklendeztem tole. A palastfu mar egy fokkal jobb volt.

A nyak eleve tobb lesz, eleg feltuno, nem tevesztheted el, meg olyan feheres. A pe utani naptol idd a palastot.

Nekem ez az elso terhessegem, az elejen piszok rosszul voltam, de a 12. het utan sokkal jobb lett, most a 15. heten vagyok es mar imadok terhes lenni. Teljesen jol erzem magam es csodas, hogy egy kis baboci izeg-mozog odabent. Elmult az allando faradtsagom is, sokkal tobb az energiam, szoval most igazan elvezem a terhesseget. Kivanom, hogy mihamarabb te is tapasztald ezt meg!:-))

4394. Alexa77 (válaszként erre: 4392. - Zsanetta)
2008. jan. 22. 09:23
Szia, mi nagyon jol, koszi! Veled mi ujsag?
4393. Jucus14 (válaszként erre: 4383. - :()
2008. jan. 20. 21:54

Szia.

Látom eddig senki nem válaszolt a kérdésedre. Én megpróbálok segíteni.

Először is a "fiú": ne időhöz kösd mikor fekszel le valakivel, pláne ne ha az, az első lesz. Akkor tedd meg ha belül érzed hogy kész vagy rá. Tudnod kell hogy az első lehet jó is, is lehet csalódás is, ami egy időre elveszi a kedved.

Az Anyukádat illetően annyit tudok mondani, hogy bármilyen szépen próbálod csomagolni, akkor sem fog neki tetszeni, mert Te még mindig a KISLÁNYA vagy, aki rohamosan akar felnőni, és talán a csalódástól félt a legjobban. Ezt nem minden anya kezeli könnyen. Én az Anyukámmal mindent megtudtam beszélni, kivéve ezt az egy dolgot. Én is beleestem abba a hibába, hogy akkor szóltam amikor azt hittem baj van. Szerencsére nem volt... Kicsit nehezen fogadta a dolgot, és úgy érezte hogy nem bízok meg benne annyira, hogy szóljak még mielőtt döntök. Ez persze nem így volt, csak tudtam hogy hogy reagálna. Próbáld meg finom elmagyarázni, hogy mit szeretnél a tudtára hozni, bár kétlem hogy megértené. Hozzá tenném Én majdnem 17 éves voltam, tehát korán nem kezdtem. Gondolom sokat nem tudtam segíteni, de bármilyen kérdésed van akkor írj nyugodtan, Én megpróbálok válaszolni.... vagy valaki aki Anya, vagy olyan helyzetben volt mint Te.

Szia.

4392. Zsanetta
2008. jan. 20. 12:54
szia alexa hogy vagytok??
4391. Alexa77
2008. jan. 20. 11:10
Nem tudom, milyen fogamzasgatlot szedtel, de a modern gyogyszereknel nincs varakozasi ido, ez az odivatu dokik regi beidegzodese. De szerintem a beagyazodassal se lesz gond: nekem is kesobb fogant a baba, vagyis kesobb volt a pe a normalisnal. Ne aggodj. Szeretkezzetek, aztan egyszer csak osszejon! Ja, az is tevhit, hogy kell egy kis onmegtartoztatas a pe elott, hogy eleg himivarsejt termelodjon. Nagy turot! Nem kell azoknak tul sok ido. Mi minden nap egyutt voltunk, volt, hogy naponta tobbszor is. Elsore osszejott a manocskank. Sok sikert!:-))
4390. Alexa77
2008. jan. 20. 08:36
Azt nem tudom, mennyire kellett hozza a tea, de ugy voltam vele, hogy artani nem fog, akkor meg miert ne? Amugy majdnem 15 hetesek vagyunk!:-)) A mensim egyebkent sose volt normalis, marmint hol megjott 30 napra, hol nem jott meg ket honapig se... De sose volt gondom, es elsore megfogant a picurkam. Alighogy abbahagytuk a vedekezest, maris terhes lettem. Bar nem tudom, mennyi szerepe van ebben a genetikanak. A csaladunkban nem ritka az ossze-vissza ciklus, viszont anyura is eleg volt raneznie apunak, maris teherbe esett. :-))
4389. Alexa77
2008. jan. 19. 10:22
nekem is mindig ossze-vissza volt a mensim, de nem segitett rajtam a hogorbe sem. Mert az is ossze-vissza volt. A legjobb, ha a nyakot figyeled, ami peteereskor nagyon feltuno, plane, ha ittad a malnalevelet. En napi 2-szer ittam 1-1 cseszevel. 2 dl vizbe egy teaskanalnyi teafuvet tettem.
2008. jan. 18. 13:35

jaaah.jut eszembe..

megint van egy jónásos babám!

nem úgy értem,hogy én vagyok terhes!

hanem az egyik lány,akinek megcsináltam a jónás naptárt:))))))))))))))))))))

2008. jan. 18. 13:33

zsiráfbébi

a hőgőrbédet

a www.babatervezok.otthona.net oldalon leó értekeli ki!

oda kűld el!

4386. Alexa77
2008. jan. 18. 09:27
Szia! A malnalevelet a mensi elso napjatol a peteeresig kell inni, utana pedig a palastfuvet. Azt nem tudom, ki ert a hogorbehez, de nem is mindenkinel igazan latvanyos a dolog. Nalam peldaul nem volt az egyaltalan.
4385. junction (válaszként erre: 4384. - D9801de33d)
2008. jan. 17. 21:41

Szia!

Szerintem mindenképp vegyél egy tesztet. A párommal, mostmár a férjemmel mi is megszakítással védekeztünk éveken keresztül, mert én nem szedhetek gyógyszert, viszont míg nem akartunk gyereket, pár álmatlan éjszakát nekünk is okozott. Ezért nem igazán ajánlom ezt a módszert, főleg, hogy van előváladéka a férfinak.

Ha neked semmi problémád nincs a gyógyszertől érdemes lenne elgondolkozni rajta, hogy szedjél, ha nem vagy terhes.

2008. jan. 17. 20:39

Hello mindenkinek!

20éves múltam és lenne egy kérdésem! Megszakításos módszerrel védekezek a párommal és eddig soha nem volt belőle problémánk, de most egy kicsit kételkedem! Kb másfél hete gyomorfájásra panaszkodom és ezzel eggyütt szinte rendszeresen reggelente hányingerem van! 1 Hete menstruáltam kb 3napig, de már a 3. nap is alig volt.. Jártam orvosnál, de nem ebböl az okból kifolyólag hanem mert étvágytalan vagyok és pár kilót le is adtam az elmult 1-2hónapban! Szerencsére 2 napja már megjött az étvágyam..:)Elküldött vérvételre a körzetim, az eredményre várok! Nem tudom, hogy ha konkrétan nem azért vettek vért, hogy a terhességet kimutassák attól még látják? Vagy inkább vegyek azért egy teszet is? Mert erős a gyanum, hogy terhes lettem! A válaszokat előre is köszönöm.

4383. :( (válaszként erre: 4382. - Alexa77)
2008. jan. 17. 19:29

Köszönöm szépen Alexa..szépen leírtad a dolgokat..

de én most úgy érzem, hogy ezzel a fiúval szeretném elveszíteni a szüzességem.. igaz, hogy egyszer nagyon összetörte a szívemet, de Ő is szenvedett..tudom jól.. és tapasztaltam is.. volt, hogy hajnali 4 kor felhívott és csak hallgatott a telefonban.. hallgatta ahogy sírok.. :( egyszer egy kisebb társasággal elmentünk egy csendes,szórakozó helyre..

Ő is ott volt..kettesben voltunk kint egy padon ültünk.. (már lehetett 1ra is..)

akkor döbbentem rá, hogy télleg szeret, mikor elkeztem sírni miatta,és megölelt..

és Ő is elkezdett sírni..

Fiút így még nem láttam életemben sírni..de Őt se ilyennek..:(

Biztos vagyok benne, hogy szeret, még ha néha nem is úgy tünik..:(

Szeretném, ha Ő lenne az első.. és fura.. mert Neki is én leszek az első..

Nagyon szeretem ezt a fiút.. :S :)

..bocsi, de nagyon belemerűltem a mesélésbe..:P

Vissza térve.. az a nőgyógyászos dolgot megfogadom..már azért is, mert mikor elöszőr ide írtam nagyon megvoltam ilyedve, hogy mi van, ha télleg terhes vagyok.. :(

belese gondoltam mi lett volna..

írtárok, hogy nem lehetek terhes..ettől kicsit megnyugodtam, de nem teljesen.. remélem télleg igazatok van..:( még eléggé tapasztalatlan vagyok ezekben a dolgokban, azért is fordultam a forumhoz..

tegnap felhívtam az édesanyám nőgyógyászát, de szabadságon van.. majd csak pár hét múlva tud fogdni.. máshoz viszont nem szeretnék menni.. :S szerencsére a doktor urat ismerem már rég óta..

Ő is tanácsolta, hogy mikor felkészültem rá, és úgy gondolom, hogy szeretnék lefeküdni a barátommal keressük fel együtt, és tanácsot ad pár dologgal kapcsolatban..

Azt az egyet nem tudom, hogy hogy mondjam el édesanyámnak, ha felkészűltem..

mondjuk erről beszélgettünk már.. és hogy úgy mondjam azt mondta, hogy "ez a fiú várhat 3-4 évet is"

de szerintem az már nagyon sok lenne..:S

félek, hogy ha elmondanám, hogy készen állok, tíltana.. védne a dolog ellen.. de viszont én megmondtam a fiúnak is, hogy én miindenképp szólok elötte anyumnak.. :S

hogyan mondhatnám majd el Neki, hogy segítsen, és ne akarjon óvni a dolog ellen?:S

Sajnos nem vagyunk barátnő viszonyban.. :(

pedig néha nekem egy barátnő kéne, nem egy szigorú anya.. de ezt Neki is mondtam.. :S :( de ahogy Ő fogalmazott "Ő az anyám és nem a barátnőm.." :(

Gondolom már túl vagytok az elsőn.. Nektek milyen szituáció volt a szüleitek és közetetek az elsőnél?:S

4382. Alexa77 (válaszként erre: 4381. - :()
2008. jan. 17. 18:15

Egy ismerosom mondta egyszer: edes lanyom, ne feledd, pipereszappanbol nem lesz mososzer. Igaza volt! Ha mar egyszer csunyan eljatszotta valaki a bizalmadat, nemigen valtozik, szerintem. S ha nem bizol benne, mar bocsi, de mi a fenenek gondolsz arra, hogy esetleg valamikor megiscsak lefekszel vele? Ne haragudj, ha kisse nyersen fogalmazok, de az a velemenyem, hogy a szuzessegedet csak egyszer lehet elvesziteni. Es masnap vagy boldogan ebredsz, vagy undorral. Kozeput nincs! Egy eletre kellemetlen emlekeket szerezhetsz, ha nem azzal a pasival bujsz eloszor agyba, aki valoban megerdemel teged, akit te is tenyleg szeretsz. A szex csodas dolog, de csak akkor, ha tokeletes bizalom es mely szeretet van a ket ember kozott. A legtobbet adod magadbol a masiknak, ezt nem szabad csak ugy konnyen venni! Nem csupan az elso alkalommal, hanem sohasem. Nem is beszelve arrol, hogy ha veletlenul megis teherbe esel, ami ugye megtortenik meg akkor is, ha vigyaztok, nagyon nem mindegy, hogy kitol, mikor, milyen korulmenyek kozott. Az abortusz veszelyes dolog, akar egy eletre tonkreteheted magad, de lelkileg sem valami szivvidito. Egyedul felnevelni egy babat sem igazan az. Orokbe adni se. Szoval szerintem jobb ezt szazszor meggondolni. Olyannal fekudj le eloszor, akiben teljesen bizol, akit szeretsz, s zki teged is oszinten szeret. Akkor csodas elmeny lesz. Ha nem igy teszel, elobb vagy utobb megbanod, s a rossz emlek egy eleten at kiser. Ezt gondolom nem szeretned.

Amit pedig a dokival kapcsolatban mondtam, komolyan gondoltam. Egyreszt nezesd meg magad a nogyogyasszal, kerj fogamzasgatlasi tanacsot is, aztan azon is erdemes lenne elgondolkodni, mi okozza az etvagytalansagodat, s ezzel is foglalkozni kellene.

A legjobbakat kivanom neked.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook