A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Úgy tudom, hogy igen! :)
Egyébként Anyukám is végigmensizte az öcsémmel való terhességét! :) Mondjuk ő azonnal tudta, hogy terhes, mert sugárban hányta vissza a savanyúkáposztát, amint kívül mást nem is tudott megenni! :D Jelzem soha nem ette! :D
Sziasztok!
Egyik bnőm is így járt!
Minden hónapban jött a mensi, bár azt mondta, hogy kevesebb volt sokkal, mint előtte, de azt gondolta, hogy a fogamzásgátló utóhatása még, mivel előtte hagyta abba. Az tűnt csak fel neki utólag, hogy sokat akart aludni és éhesebb volt, de ezt is a gyógyszer abbahagyására fogta.
Elment a szokásos éves rákszűrésre... és ahogy felfeküdt a doki a tapintásnál furának érezte a méhét, majd megkérdezte, hogy: Nem terhes??? Bnőm persze: Dehogy vagyok, most ment el a mensim. Erre átvitte ultrahangra... majd gratulált... 12 hetes babás volt... így elvetetni sem tudta már... nem tervezték... exével egy éjszakára békültek csak ki... :)
Mire leírtam a kérdésem,el is dölt a válasz,ugyanis megjött,de azért köszönöm.
További szép napot nektek!
Sziasztok csajok!
Nekem már nem kell izgulni,h vasárnap megjön,reggelre beállított piri,hát mit mondjak,jól meglepődtem:-(,dehát ez van,majd jön a következő hónap.
Aludjatok jó csajok!
Megyek aludni!
Puszi mindenkinek.
Az is jó.
Én kisgyermek gondozó- és nevelő tanfolyamot szeretnék elvégezni mihelyst anyagilag megengedhetjük magunknak.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?