A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Lehet... :) A rákszűrésem is jó lett! :)
Viszont a tünetek elmúlhatnának... mert kicsit sok ez már nekem... eddig csak mensi előtt voltak ilyen tüneteim pár napig... most meg hetek óta... ráadásul már olyan szinten zabálok... egy kehely fagyira még lenyomok egy képviselőfánkot, majd este még tucatnyi palacsinta... :) Már egyedül megeszek egy pizzát... :D Eddig csak felet tudtam! Vissza is jött 3 kiló! A fenevinnéel!
Hormonok nagyok? :)
Ezek szerint feleslegesen szedem a fogamzásgátlót? :)
Jujj... te szegény!
Én tuti nem fáztam fel... viszont már több, mint egy hónapja minden éjjel ki kell mennem pisilni...
De ha most elkezdteél fogamzásgátlót szedni akkor szerintem felfogszívódni a ciszta ha van. Ha nincs akkor pedig rendbe rakja a ciklusod és a tüneteid is enyhülni fognak.
Ha az orvosod ilyen akkor menj másik dokihoz. Jobb ha más is megnéz. Ne hogy vmi baj legyen.
Jajj dehogynem! Mindig mondom neki, de ő leállít, hogy nincs magának semmi baja... ráadásul most olvastam pár igen rossz infót róla neten. Váltanom kell.
Soha életemben nem késett a mensim... múltkor 5 napot... terhességi tünetek minden hónapban vannak, azokra már nem adok... viszont most kezdtem el fogamzásgátlót szedni... mensim meg alig valami... folyásom viszont, mint a tenger... sztem valami gyulladás is lehet már, mert mintha sárga víz folyna belőlem... napi 2-3 tisztaságibetét... fáj a hasam... hetek óta... néha a bal oldalba akkorát szúr, hogy jajj... hasam duzzadt, és a melleim két hónapja fájnak, duzzadtak, és tele vannak kék erekkel... a fejfájást az alergiámra fogom, a zabálást a fogigátlóra, a szédülést és hányinger is... csináltam egy tesztet múlt hónapban mensi jövetele előtt... az nega lett... baba biztos nincs!!!!
Az a baj hogy majdnem két hónapig én is rosszul éreztem magam. Hányingerem volt, görcsölt a hasam. De a menzeszem meg volt. Aztán ebben a hónapban mikor megjött nagyon görcsöltem. Mintha csavarták volna a bal petefészkem. Majd a görcsölés folytatódott menzesz után is. Hol a hasam fájt, hol a derekam. A doki elküldött uh-ra. Ott kiderült mi a baj. Bal petefészkemben ciszta van.
Nem akarlak elijeszteni, de inkább menj dokihoz.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?