A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Minél kisebb a szám annál érzékenyebb. a 10-es a legérzékenyebb. Abból egyet ismerek, a Qupido-t de kevés gyógyszertárban lehet kapni
A DM-es és a Gabriel is jó lesz, szerintem kimutatja
köszönöm.
tudod, SOHA nem vetetném el a saját gyerekem. de egyáltalán nem volt most tervezve. annyi gondom van úgyis a kettővel.
(nem is tudom, hogy alakulhatott így ez az egész, amikor pont el akartam válni a férjemtől):((((((sírni tudnék.
vagy a gabriel se drága? most megzavarodtam--:D
mindegy, de a clearblue az drága, ráadásul 50-es, tehát nem is olyan érzékeny. A DM-es teszt 20-as vagy 25-ös
Hát ez nagyon rossz szitu. Viszont én úgy gondolom, hogy ha babát vársz és megtartod, bármennyire is nehéz, akkor is 100%, hogy nem fogod megbánni ezt a döntést mikor a kezedbe veszed. Viszont én nem ítélem el azt aki így nem vállalná, ez is érthető valahol, pedig én magam nem tudnám szerintem elvetetni akkor sem ha ez a helyzet állna fent. De mégis úgy gondolom, hogy a két gyermeket is védi az a nő aki nem kockáztatja pl egy harmadik babával, hogy utcára kerüljenek. Most nem pont rád értettem. Ez a kérdés sajna nem olyan egyszerű, hogy az élet szent és kész.
Remélem nem vagy terhes, ha mégis és megtartod akkor sok erőt kívánok és remélem minden rendben lesz.
de annyira félek. van már kettő gyerekem. a nagyobbikkal állandóan gondok vannak, a pici, meg még nagyon kicsi....
ti mit tennétek a helyemben a teszten kívűl?
Csinálj tesztet, mert addig úgy sem fog megnyugodni amíg nem tudod meg az eredményt.
A sok idegeskedés pedig még rá tesz egy lapáttal.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?