A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem próbáltam, eddig csak jókat olvastam róla itt a neten, bár valaki leszólta valamelyik oldalon, nem tudom hol.
Nekem a Gabriel volt tuti meg a Veet-é, utóbbit tettem el emlékbe. Ezek még benyomódást sem produkáltak nálam.
Thetisz: Köszi! :)
Tillbog: De jó neked! :) Ha lesz nekem is,biztosan megtartom emlékbe! :))
Szerintem várj még egy hetet a tesztel. Addig nyugodj meg fejben és próbálj meg nem gondolni semmire... Sokat segít ha egy kicsit eltereled a gondolataidat erről. Ettől bestresszeled magad és ezért lehet hogy van már valaki a pocidba de mégis negatív lesz a teszt.
Nyugi és sikerülni fog :)
A nap még nem árt neki.. :-)))) tehát nincs kifogás!
Egyébként tényleg el kellene foglalnod magad, mert az idegeskedéssel a babának sem használsz, ha van..
Persze nagy baja sem lesz tőle szerintem, mert azért vannak akiket lesokkol a hír pl. ha 15 évesen esnek teherbe és mégis egészséges babájuk lesz, de akkoris.. felesleges, jobb nem lesz tőle...
Mellesleg megjegyzem, hogy a stressz okoz hőemelkedést!! :-))
hány napja volt meg utoljára? (arra voltam kiváncsi)
nekem se biztos hogy pont a peteéréskor fogant, nem tudom..
én a teszt előtt csak azt éreztem hogy folyamatosan ennék, más jel nem volt, csak mivel már 35 nap eltelt ezért csináltam tesztet
Szerintem meg kellene néznetek azt a tengerpartot! :-)))
Egyébként az első hónap nekem is ilyen volt, majd megőrültem.. de minden hónappal egyre jobban bírom, és már nem akar kiugrani a helyéről a szívem, és nem akarok összeesni a remegéstől, mikor belemártom a pisibe a csíkot..
Sőt, ebbe a hónapba nem is teszteltem! :-)
most hányadik napon vagy? én a 35. napon csináltam meg. most egy pár napra szerintem felejtsd el a teszteket, mert lehet hogy csak ráparázol annyira szeretnéd ha pozitív lenne. Nekem ez már a sokadik tesztem volt. Eddig mindig alig vártam, ha egy napot késett már csináltam tesztet és negatív lett. Most viszont annyira nem gondoltam rá és el is felejtettem. Még elkezdtem jógára is járni, teljesen kikapcsolt. Amikor megcsináltam a tesztet és láttam hogy pozitív azt se tudtam most mit csináljak hirtelen. Még most egy hét eltelte után is olyan hihetetlen... :)
Nyugi, nyugi, NYUGI!!!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?