A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok csajok! Hát sajnos nekünk sem jött össze, ebben a hónapban :(
Akinek sikerült, annak nagy gratula. Akinek eddig még nem, annak csak annyi, hogy új hónap új lehetőség :)
Elküldött a nőgyógyászom egy cukorterhelésen vérvételre. Kicsit tudnátok segíteni??
Vércukor: 3, 9 mmol/L
Vércukor 120: 11 mmol/L
Inzulin: 5, 5 mU/L
Inzulin 120: 104, 1 mU/L
Mondd ez valakinek valamit?? Húsvét miatt, csak 4.-én tudok visszamenni az orvoshoz. Köszönöm :)
Szép napot mindenkinek :)
Ha ott a csík, egy pár nap múlva erősödni fog ;)
Általában ha negatív akkor negatív,igaz én még nem láttam szellemcsíkos negatívat. Vagy pozitív volt vagy negatív. Amikor a fiúkkal voltam terhes akkor 1 héttel illetve 1,5 héttel később teszteltem, azonnal jöttek a csíkok. :)
Jó reggelt.
Nekem 2 nap múlva lenne a nem várt, de úgy néz ki, hogy ma megjön :(
Akkor 25 napos lenne a ciklusom, ilyen nem volt még sosem, eddig pontos volt mindig, talan egy-ket alkalomkor volt hosszabb pár nappal.
Jó reggelt csajok!
Nekem ma van a nemvárt napja. Egyelőre semmi, de sajna megjövős érzésem van:( Fáj egy kicsit a hasam alja, de lehet kicsit izgulok, mert ma olyan helyre megyek melózni, ahol még nem voltam és nem szeretném ha ott jönne meg, kivárhatná az estét. Lehet ettől vagyok ideges és ezért fájdogál kicsit a hasam, nem tudom eldönteni. Ami érdekes, hogy reggel folyásom volt... Nem vagyok felfázva és ovu után már nem szokott folyásom lenni, pláne nem mensi napján. Átlátszó és egy csöpp fehér is. Először azt hittem megjött, de csak egy kis folyás volt. Elvileg nálam a két nap késés normális, úgyhogy csütörtökig még bármi lehet. A reggeli tesztem a szokásos szellemcsíkos. Pedig ez most egy új x-epil, az nem szokott nekem szellemcsíkos lenni, csak a one step hibás szériám volt az. Legalább lenne egyértelmű negatív, vagy pozitív, de ezek a szellemcsíkok megőrjítenek:(
Pcosan is nem egy ember lett mar babas! :) lehet, hogy nehezebb, de sikerul!
En mai napig emlekszem, hogy dpo 7 olyan faradtsag jott ram, hogy lefekudtem aludni delutan. :) van baratnom, aki hanyassal kezdte, hanyingerrel. Olyan is van, hogy nincs tunet.
En úgy gondolom esély mindig van még a kilátástalan helyzetekben is.
Láttunk már csodát :)
E vitamin 400 mg
D vitamin 2000 NE
Femibion terhes vitamin, mert abban aktiv folat es b komplex van.
En ezeket szedem.
Ezek jelek lennének? Hm na kiváncsi vagyok :)
IntiMed tesztet próbálta már valaki?
Egy dolog hozhatja előre, az a szex. :)
De úgy látszik most mindenkinek előbb jön az ovu! :D
A korábbi ovu kapcsán:
Valamelyik vitamin előrébb hozhatja?
A mai a 11. napom és már érzem a szurkat. Bimbok is érzékenyek.
A ciklus szerint szombaton lenne ovu, szerintem inkább hétfő-kedden.
Szia!
Szorítok nektek is! 🍀
Lànyok,hogy is van ez a hormon vèrvètel?3.,21. ès hanyadik napon kell menni?
Mit nèznek ezeken a napokon?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?