A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
jó reggelt.
Mindjárt visszaolvasok. Én így állok most: [link]
Lehetséges ma egy ovu szerintetek, Teszt negatív volt este, de nagyon erős volt a nyák és a fájás is.
Jo reggelt!
Itt van nimol napi gorbelinkelgetese. :D
Amit osszevissza meregettem, es felirogattam.
Jó reggelt!
Sajna nem emlékszem, már rég nem írtam be magam. Felesleges is lenne.Most megint érdekesen alakult a hónapom. Úgy tűnik az eddig 25 és 28. napos ciklusaim most 19 és 36-38 naposak lettek. Most ráadásul még peteérésem sem volt, bár lehet a tükrözés egy kicsit bekavart neki. Szóval tegnap megjött:( (19. napra) Egyre jobban torzul el a ciklusom.Remélem a lombikos doki nem akarja nagyon elhúzni a dolgot.
Csak hogy meglegyen.
Nem volt egy masik lista, amiben babesznel nem a mutet szerepelt?
Ez volt a legutóbb bemasolt... és lehet rosszul emlékszem hogy volt nála módosítás
nikike87: március 21-22.
kisbreki: március 22.
Veronika27: március. 24
Edit: marcius 26. inszemináció
Nimol: marcius 31.
Zsuzsimanó: marcius 31. closty
Lina*:Aprilis.2 Closty
nomi11: április 2.
h.zsuzsi: április 3.
Kriking: április.6.
Szuszáá: április 11-13.
missT: április 12-14
nyuszmó84: április 13.
Kata8712:
Kuszkusz3:
Vidàmcica:
martha.b:
Babesz88: Visszérműtét januárban
Kismamáink---> Baba/babák várható érkezése! :-)
Vanessza7 - 2016.04.09. Kislány
Lara66 - 2016.07.06.
devonshire - 2016.07.25.
K.Adri22 - 2016.08.17. Kisfiú
kissalma - 2016.07.30.
Judo86
Marcsix
Jo reggelt lányok :)
Valamiért olyan lassan telik most az idő, ez még csak a 11. nap.
Az lenne jó ha a délelőttos és délutáni műszakban is ugyanannyi alvás után mernel
Azt olvastam hogy ilyen esetbe amugy azt is meglehet próbálni hogy egy óra ágyban pihenés után ha mersz minden nap az is jó. Gondolom nem lesz egyenes a gorbed. De szerintem attól még átlátható lesz.a többi amit a lányok írtak tökéletes.
Az utolsó mondat, azt jelenti, hogy fölösleges hőmérőznöm?
Éjszakai műszakban is dolgozok...
Hőmérőzés lépései
1. Válasszunk hőmérőt: vegyünk egy hőmérőt, amit kizárólag erre a célra használunk és készítsünk hőmérős naptárat. Alkoholos 10 percig. Digitális csipogás után plusz 5 perc. Higanyos a legjobb elvileg. A lényeg, hogy egy fajtát használj.
2. Biztosítsuk a megfelelő állapotot! Legalább 6 órát aludjunk, éjszaka. Reggel az első mozdulat a hőmérőzés, így érdemes az ágy közelébe helyeznünk a hőmérőt és a táblázatot. A hőmérőzés alatt a lehető legkevesebben mozogjunk, minden mást ez utánra időzítsünk.
3. Mindig egy helyen és egy időben mérjünk! Lényegében mindegy hol mérünk, a lényeg az, hogy mindig ugyanott és lehetőleg a nap ugyan abban az órájában mérjünk. Lehet hónaljban is, az úgynevezett bőrhőmérsékletet mérjük, de lehet szájban, hüvelyben, végbélben is mérni.
4. Rögzítsük a hőmérőzés értékét! A mért értéket azonnal írjuk fel, mert a sok mérés adatát könnyen elfelejtjük, hiszen csaknem azonos értékekről van szó. A mérési eredményeket ábrázolni kell, a görbe alakját, listából nem lehet megítélni. Erre a célra elkészült az intima.hu saját hőmérős naptára. Hamarosan indul az Intima.hu új szolgáltatása, a hőmérős naptár, amivel minden hónapban rögzíthetővé és nyomon követhetővé válik a diagram. A görberajzoláskor az első pont a menzesz első napján feljegyzett érték, az utolsó a következő menzesz első napján lesz. Ilyenkor új görbét kezdünk.
5. Rögzítsük az extra adatokat! Helyes feljegyezni a görbére az együttlétek időpontját, azt, ha nem aludtunk 6 órát, alkoholt fogyasztottunk, kisebb megfázást, vagy mást, ami befolyásolhatja a hőmérsékletünket. Aki éjszakai műszakban is dolgozik, nem tud értékelhető görbét produkálni.
Sziasztok, gondoltam bejelentkezek. :)
DPO 3. Produkáltam egy 17. cn-i ovut (a 19 helyett), és most nagyon boldog vagyok tőle!
Így elvileg már 30-ára nem várom.
Görbém most nem nagyon van. Az ovu az látszik rajta, mert előtte mértem egy két nappal, meg most a luteálist lehet végigmérem.
Köszi mindenkinek!:)
Viszont valami törtènt velem... Nem görcsölök,nem fàj a hasam.Csak èrzem,hogy vàlik le,ès egy kicsit gyenge vagyok.De nem kellett fàjdalom csillapítót bevenni.Ès ez azèrt furcsa mert eddig mindig kellett bevenni,annyira fàjt.Ez szerintem attól van,kevès volt eddig a progeszteron.Mert ugye most szedtem azt is.
Sajnálom 😕
Kitartàs,ma akkor lazíthatsz kicsit,hasznàld ki a szép időt 😊
Csodaszép reggelt mindenkinek 😊
Ma nagyon szép napunk lesz,mehetünk sétàlni és feltöltődhetünk egy kis D vitaminnal 😊🍀
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?