A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok. Kicsit eltüntem pár napra, mújság?
Nikike, Kriking részvétem mindkettőtöknek :-( Nekem apukám 5 éve ment el, nagyim 1 hónapja. Nehéz feldolgozni szeretteink elvesztését, de bízom és hiszek abban, hogy vigyáznak ránk odafentről, és nekik jó ott.
Ki hogy áll? Nekem megjött az MR és vérvizsgálat eredménye. A prolaktinom 1500ról végre lement 93ra, úgyhogy ez már nem áll a baba útjában, az MR is negatív lett. De most vhogy nem érdekel a baba dolog. Most annyira várom már a tavaszt, a jó időt. Ez jobban érdekel :-) Remélem ez nem gáz :-/
Sziasztok lányok!
De rég írtam ide, mizu veletek??? Hogy vagytok? Pozink van?
Nikike87 ha jól esik, tessék kiírni magadból, azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk a másikat, és segítsünk! Nem csak happyből áll az élet, sajnos ott komor oldala is. :( Igen, az idő majd segít, csak mikor itt a dátum, és eszünkbe jut egy kedves családtag, rokon, ott bizony szakad a cérna, és ki kell adni ami bennünk van! Bízom benne, hamarosan jobban leszel! Elfelejteni sosem lehet szeretteinket! És nem is szabad! De mindig szeretettel kell rájuk gondolni, és tudjuk, hogy ők már sokkal jobb helyen vannak! Ott nincs fájdalom, nincs bánat, minden szép, jól vannak, és fentről vigyáznak ránk!
Teljesen megértem és szerintem a többiek is.
Azért vagyunk, hogy támogassuk egymást. Nekem Édesapám halt meg 9 hónapja és nem igazán tudom feldolgozni, de az idő segít majd gondolom.
Köszönöm.Bàr màr 3 èv telt el,de most nagyon fàj...
Tudom ez nem ide illik.Ès ne haragudjatok,hogy ezt ide leîrtam Csak egyedül vagyok itthon,ès nincs kivel megosztani a szomorúsâgom...A fèrjemnek be kellett mennie dolgozni...
Részvétel :-(, de ne add fel. Lesz babátok, csak kell a megfelelő időpont neki. Minden hónapban ott az új esély. Én is ezzel "vigasztalom" magamat.
Sok erőt neked!
Ne add még fel.
Tudom, mondani könnyű, de amíg nem jött meg igazán, addig "nincs baj", csak most ne vonzd be :$
Jóreggelt lànyok!Szerintem megfog jönni...
Elkezdtem barnàzni...
A ciklusom 25.napja van.Soha nem volt mèg ilyen rövid.
Ez a ciklus most majdnem 50000 ft-ba ban....Nemtudom mi törtènt,mindent úgy csinàltunk,ahogy az orvos mondta.A szurikat időben beadtam,időzített szeretkezès volt,mindent úgy szedtem,ahogy a doki mondta.Nem èrtem!Egyszerűen nem fèr a fejembe,hogy mi lehet az oka,hogy megint nemsikerült!:'((
Miért milyen volt az előző kettő?keszekusza?
Szép reggeleket mindenkinek,én most megyek melóba 😕
De túléljük ezt a napot is 😊
Köszi. Aranyos vagy. 😊
Bizony nem hangzik jól, hogy romlott az eredménye profertil után. Majd megy vérvételre hormonokat néznek, urológushoz és endo dokihoz.
Úgy legyen :)
Mi gyerekmentesek leszünk jövő keddtől, kezdődik a tavaszi szünet. Viszont peteeresre esély csak husvet vasárnaptól lesz, így nem igazán tudjuk majd hasznosan kihasználni az időt, de hátha a húsvéti locsolkodasnak meg lesz az eredménye :D
Sziasztok!
Marcsix de jó hogy ilyen jól vagytok a picurral :)))
Nagyon örülök neki:)
Nem tudom, hogy mit jelent ez, de képzeljétek én is érzek apró kis mocorgást a méhemben. Tegnap szurkált a jobb petefészkem. :)
3 vagy 4 nap van a nemvártig...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?