A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Vagy esetleg még a mosás.
Mert megfigyeltem, hogy ha ruha szárad a radiatorokon, akkor mindig picivel magasabb a hom reggelre.
Bár ez a pici sohasem volt négy tized.
Ma mindegy :)
Jo reggelt lányok!
Érdekes.
Gondoljátok lehet ez a mai magasabb hő attól, hogy tegnap este koktéltoltetes bonbont ettem? Nagyon erős alkohol izuk volt, jajongtam is közben.
Másra nemtom fogni.
Ez a 14. nap asszem.
Szombat és kedd között lenne ovu elvileg.
Ami még érdekes, hogy nyak volt, de fájni csak néha-néha éreztem az elmúlt két napban.
Hétfő óta csinálok ovutesztet, mindharmon csak egy csík jelent meg. Bár gondoltam ra, hogy nem jók, mert múlt hónapban minden nap két csík látszott...
Szóval nemtom.
Holnap reggel meglátjuk, ha visszamegy, akkor csak a bonbon :)
Ha nem lesz benne terhelt cukor es inzu, akkor sztem lehet enni.
Ma van szerda, 1 nap.
Csut a 2.
Pentek a 3. <-- tokeletes
Szerinted akkor most mit csináljak. Ma jött meg. A 3-5 napos vérvétel a komplett hétvége és húsvét hétfő. Csináltassam meg pénteken ?
Ezt amúgy éhgyomorra kell?
A 3. napi lehet a 4. is, a lényeg, hogy a ciklus eleje legyen.
A 21. is csúszhat egy két napot.
A ciklusod első napja, a vérzés első napja.
A 3 napi vérvétel az egyértelmű, de 21 napinál az a lényeg, hogy a 7. dpo legyen, ahol a beágyazódás lenne.
Nekem pl a 21. nap vv az a 26. cn volt a 19 cn-i ovu miatt.
Sziasztok!
Nem tudom, ki emlékszik. 5 vetélésen vagyok túl, 3 ciklust kellett várni, most 2 hónap ciklusfigyelés jön. Biztos van aki jártas ebbe, segíthetne :-) Megvan hányadi napokon van vérvétel és mire, mikor uh. Az a bajom, hogy nem tudom az a nap amelyik megjön az első, vagy a következő. Valamint, ha hétvégére esik akkor a következő vagy az előtte lévő nap megyek és akkor ennek tükrében tologatom a következő időpontot. Vagy nem tologatom azokat....
Biztos béna kérdések :-) de nem vagyok tapaszalt.Köszi a segítséget
Én csak azt mondom, ami nekem bejött. :)
Augusztusban.
Igazából csak félek, hogy lemaradunk. :)
Ha a tegnapihoz képest, akkor holnap reggel legyetek együtt mindenképpen! :)
De mondom, én ovu körüli 3 nap biztos minden este szexelnék :D
Pedig pont hogy ilyenkor kéne megvizsgáljon nem? Amikor fenn áll a probléma.
Nem mondhat nemet!
'A spermiumok élettartama kb. 72 óra, a petesejt élettartama a legújabb kutatások szerint csak 12-18 óra. A terhesség létrejöttéhez ezért nagyon fontos az együttlétek jó időzítése. Az ovulációs teszt használatával meghatározható az együttlét ideális időpontja, jelentősen növelve ezzel a teherbeesés esélyét."
12-18 óra?? Na ez egyre jobb... :/
Egy teszt nem teszt. :)
Érdemes az előző napokhoz viszonyítani, na meg majd a holnapihoz.
Legyetek együtt mindenképpen, mert tuti lesz ovu a napokban.
Sziasztok. Bocsi nem tudtam írni de végigolvastam.
Sajnálom azoknak akiknek megjött :-(
Én ovutesztet 1szer csináltam eddig. Hasznos, de nekem más miatt nem jött volna amúgysem, szóval pénzkidobás volt.
Most annyira nem érdekel, hogy megjön-e vagy sem. Nem is figyeltem az ovut, úgy voltunk együtt ahogy épp kedvünk volt. Én várom a jó időt, a napsütést :-D
Mindenkinek hajrá. :-)
Azt írják hogy szurke darabok esetén kórház, mert vetélés.
Nem lehet, hogy visszamaradt vmi?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?