A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jó reggelt!
Nekem behúzta az ovut keddre: [link]
Akkor persze semmit nem éreztem,de mát majd kiderül.
Haaat, nagyon visszaesett az alapho ala...
Lehet, hogy nem volt jo minosegu a peteeres, es nem termelodik progeszteron, ami felvinne a hot.
Ez csak az en teoriam, nem akarok hulyeseget mondani.
Sziasztok szép reggeleket,Kellemes ünnepeket!
Na ehhez légyszi szóljatok hozzà,lehet h.nem volt ovum?
Átérzem! :)
Mar az eltelt ket ciklusban en is mindent olvastam.
Neztem youtubeon live pregnancy teszteket is. :D
De jopofa. :)
:-(
Azért én még szurkolok. Hátha csak még nem mutatta a teszt. 🍀
Én nem emlékszek másra az előző terhességből, csak a 7. dpo-s alvásra. :)
Viszont a missed ab utáni védekezős hónapokban direkt figyeltem magam, hogy mit érzek, amikor nem lehet semmi.
Hát ugyanúgy volt lent mindig valami szúrás pici görcs, izébizé.
Szóval én már arra nem alapozok, hogy hol szúr.
Sziasztok lányok, látom zajlanak az események :-)
E-dit neked most kellett volna tesztelni? Hátha csak korai volt.
Lenne egy kérdésem hozzátok. Ha vkinek elindul egy beágyazódás, és az illető érzékeli is, akkor olyankor csak szurkálós érzése van, vagy más is lehet? Pl. petefészek enyhe görcsölése, húzódása stb. És ha csak szurkálás lehet, akkor azt hol érzi ilyenkor?
21. napon csak akkor menj, ha 14. nap van az ovud.
Amúgy ovu + 5,7,9. napon érdemes, háromszor egymás után, hogy lássák a görbén, hogy mennyire megy fel max. és hova esik vissza.
Ovu + 7. napon van a progi csúcs, ha nincs baba. Ha van, akkor tovább emelkedik, ha nincs, akkor elkezd csökkenni.
magánlabor, pl. Centrumlab.
Egy progi levétel 1800 Ft + vérvételi díj. Kb. 3ezer összesen. Néha megéri.
nem sokkal többet, mint spontán :(
20-25%
azért mondják, hogy 3-4 inszem után lehet gondolkodni lombikban.
Igen, elég. :)
Ezt jó lenne tudni.
A lényeg, hogy ovutól 7. nap menj. A 21. nap az a tankönyvi ciklusra vonatkozik.
Igen, 21. napon, vagy a 7. dpo-n progeszteron és prolaktin szintet szoktak nezni.
Belinkelem újra az oldalt, ahol baromi jól össze vannak foglalva a dolgok.
A magán dokinak is első dolga lesz, hogy elküld 3. és 21 napi vv-re. Szóval ha magándokihoz mész, akkor már valami eredmény lenne a kezedben.
Ja, és sajna nem sok esély van rá, hogy TB alapon kapsz beutalót.
Én nem várnék egy hónapot, ezt nagyon jó minél hamarabb megtudni, mert ha szoktál barnázni, az progihiány, és ezért vagy nem sikerül a terhesség, vagy elmegy, mert nincs meg az a hormon ami megtartsa! Ilyenkor adnak Utrogestant.
centrumlab.hu
Itt van fent egy lakossági árlista. Elmész reggel a vv-re, és délután háromkor jön az eredmény emailben.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?