A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ujabb tünet nálam, ami sztem kevésbé jelent jót...
leszakadnak a petefészkeim már 2 órája és a méhem is elnehezült, tipikus mensis tünet!
De nem tudom miért ilyen korán.... még van egy hetem bőven...:(
Helyes, jól is tetted hogy abbahagytad...
Igy már nem lehet baj belőle.
Már nem szedem. :) Ciklus első felében szedtem 5 napig. :) Utána éreztem is, hogy nagyon beindította mindkét petefészkem, mert szurkálgattak, de olyan kellemesen. :)
Most viszont a bal oldali elég nagyokat szurkálgat bele, de nem annyira vészes, csak érzem. :) Hullámokban jön. :)
Igen tényleg kellene kapni repesztőt, mert ha nem reped meg a tüsző, abból ciszta is lehet sajnos.
Illetve végig kellene UH-zni a ciklust is, pont a tulstimu miatt...
De ha most nem akartok babót, sztem hagyd is abba a Clostyt.
Hááát pedig kellett volna, én mindig kaptam, hogy biztos megrepedjen! Tüszőrepesztő injekció.
De reméljük megrepedt neked anélkül is!
Szia! :)
Ne keseredj el! Néha az a jel, hogy nincs jel. :)
Én is 9-re várom. :D Bár én VÁROM, te ne tedd, és ne is jöjjön meg! :D
Mi marhára nem vagyunk rajta, mégis feltűnt. :)
Iszonyat szurkál a bal oldalam, mozdulatnál még jobban. Nagyon remélem, hogy nem stimuláltak túl a clostyval, mert akkor mérges leszek. Ha pedig befolyásolja a mensimet is, akkor idegbeteggé válok. :)
Van szerintetek orvosi magyarázat arra vonatkozóan, hogy miért van az embernek mindjárt megjön érzése már egy héttel a menstruáció előtt. Na és erős szurkálások is normálisak?
Nem vagyok babás, mielőtt rákezdene valaki... :) Szex nélkül ugyanis irtó nehéz lenne. :D
És ne izgulj, légy nyugalomba kell a babónak!
Felfogtad már? :)
Mit érzel ma? Tünetek?
Én dec 14 előtt biztos hogy nem! Ehhez tartom is magam, akármilyen nehéz is lesz!
Mostanában volt olyan h 35 napra jött meg szóval 37.ik nap előtt nem tesztelek :)
szoktál barnázni mensi előtt?
mert ha nem, jó jel lehet :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?