A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem... menstruáció előtt 4 nappal. :)
Mikor, hányadik ciklusnapon mértek nálad 6 mm-t? Menstruáció után?
:D igen ezek szépek tudnak lenni, olyan kis gusztusosak. Na jó. A terhesség szép oldala az is, hogy nem menstruálunk és nincsenek görcsös fájdalmaink. Szóval inkább a terhesség. : )
Ja, és közben voltam ugye ultrahangon, és 6 mm-es nyálkahártyából hogy a csudában tud ennyi minden jönni???? Régen nagyon vastag volt, abból is voltak bajok, de mostanában nem nagyon megy 6 mm fölé.
Uramatyám, mintha az én sztorimat olvasnám. :)
Nekem minden hónapban darabos a vérzésem. Van amikor sok kicsi, van amikor egy nagy, és sok kicsi. Múlt hónapban egy féltenyérnyi trutymó távozott... nagyon szép volt.
Ilyen helyzetben én kb. 4-5 alkalommal kerültem. Az szörnyű érzés volt, esküszöm szülési fájdalmakat éltem át. Volt olyan hogy lemerevedtem, négykézláb álltam és remegtem a fájdalomtól, közben vert a víz és hulla sápadt voltam. Olyan is volt, hogy a görcstől, mint egy vákum a méhez behúzódott, a hasam pedig kidudorodott, majd egy tenyérnyi nagyságú 2 cm vastag méhnyálka jött ki belőlem. Remélem aki ezt olvasta nem éppen evés közben volt.
Voltak olyan hónapok, hogy a mensi első napján szabit kellett kivennem, mert 3-4 gyógyszer után is a földön fetrengtem magzatpózban és azt kibabáltam, hogy "valaki tépje ki a méhem".
Ez azóta már jobb a pm műtétem óta, bár nem biztos, hogy amiatt. :)
Valószínűleg akkor neked is vastag lehet a méhnyálkahártyád... uh-on szokta mondani a dokid, hogy milyen vastag? Mert nekem 21-22 mm körül mozog és ezért van ilyen durva vérzésem.
Akkor majdnem egy csónakban evezünk bár neked, talán még durvább. "Azokon a napokon nem is szeretek kimozdulni otthonról" fél óránként wc-t kellene keresnem, borzasztó.
Én 10 éves korom óta mensizek. :)
13 éves korom óta menstruálok és nálam ez szinte mindig így volt. Hormonzavarról nem tudok, mert mindenem jól működik és vérvizsgálatokon sem mutattak ki nálam semmilyen eltérést. Csak a vas szokott néha kevesebb lenni, ha nem figyelek úgy oda az étkezésemre.
Nekem az első két nap ömlik (félóránkt tampon és betétcsere), majd 3-4. napon már csak napi 2 betét, 5-6. napon pedig már csak egy betét barnázással. :)
Volt olyan is, hogy csak 4 napig tartott. :)
Az ömlik az nagyon kifejező, mert épp így történik. Viszont cserébe max.4 napig tart, általában 3 napig ömlik, az utolsó napon már csak vérezget.
Ez valami hormonzavarra utal egyébként.
Eddig nálam is szinte ugyanez volt. A múlt hónapban volt szokatlan és gyanítom ez fog most is folytatódni.
Én nem szoktam barnázni, csak az utolsó napokban. Nálam rögtön vér, darabos, és ömlik. :)
Egyébként nálam a kis barnázás tünet, nem jó előjel. Ez nálam közvetlenül menzesz előtt azt jelenti, hogy meg fog jönni. Szóval erre is számítok.
Isten éltessen utólag is! :)
Akkor te 34 éves vagy, én pedig októberi, így nemrég töltöttem be a 37-et
attól függ melyik hónapban születtél
Tényleg idősebb vagy? :) Nofene... mennyivel? :)
Szerintem nekem endóm is van amúgy... már elég régóta gyanús vagyok magamnak, persze lehet, hogy szimplán csak full idióta vagyok. :)
Mindenképp sokkal jobban telnének el a napok. Nekem a múlt hónapban volt ilyen hogy csak úgy megjött, észre se vettem volna, ha épp nem megyek pisilni. Én idősebb vagyok nálad, ne mondj ilyeneket : )
Nem akarok telhetetlen lenni, de legjobban annak örülnék, ha nem görcsölnék már egy héttel mensi előtt, csak úgy, mint régen, egyszercsak jönne, és menne. :) Megöregedtem! :)
Az is jó hír, ha már nem fájnak a melleink. Ezzel én is így vagyok : ) ez igazán jó tud lenni... juhé
Várjuk csak ki a végét nálad is! :) Nagyon szurkolok! :)
Én most annyira boldog vagyok, hogy nem fájnak a melleim, hogy azt leírni sem tudom. :) Annyit fájtak már... és most olyan szuper! :D
Én 9-re várom, a tüneteim azóta sem jöttek vissza:( Bár ma nyilalt egyet a méhem tájékán de az bármitől lehetett ill. a cicim duzzadt egy picit és érzékeny. Jó lenne már valakitől egy pozi teszt:)))) Hajrá lányok!!!! :)
:( Sajnálom! Ha úgy érzed, hogy így könnyebb lesz, akkor 3 hét múlva hasonló nagy szeretettel várunk vissza!
További ajánlott fórumok: