A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Én ma vok a 25.ik napon, reggel óta megint émelygek, és erősen szúrkál a petefészkem felváltva, mensi szerű görcs elmúlt. Férjem szerint biztos h ott van a baba, reggel és este is megkapom a puszikat a hasamra :)
Mellem nem fáj, pedig mensi előtt 1 héttel már szokott.... Van olyan h vki terhes és még nem fáj a melle ilyenkor????
Egy hét és minden kiderül. Ma reggel megint úgy ébredtem h van remény :)
Drukk mindenkinek!
Én is évekig futottam, minden másnap, majd csak heti kétszer. Sajnos abba kellett hagynom, mert a pm túlmőködés miatt heti 2-3 kilót fogytam, pedig zabáltam. Szerencsére ez is közrejátszott abban, hogy felfedeztük a bajt.
Most pedig a légcső és hangszalagbénulás miatt nem sportolhattam, ráadásul úgy néz ki, hogy deformálódott a légcsövem, szóval nem tudom, hogy fogok-e tudni még valaha futni. Majd nemsokára megpróbálom. :)
Nem hinném azért, hogy disznóvá híznál. Előfordul az ember életében néhány olyan hónap, amikor felszalad pár kiló, de szerintem ha ilyen aktív voltál régen, akkor nem fog problémát okozni a leadása. :)
Nekem túlműködött a pajzsmirigyem, megműtöttek, és végre sikerült felszednem 4 kilót! :) Anorexiásnak néztek sokszor. :) Most végre vannak kerekded részeim. :D
A futás jó lehet, akár heti 1-2x, és minimális diéta. :)
Nofene... :) Tegnap nekem is így telt az egész napom, de semmi. Szerintem nekem megint peteérésem lehetett, mert mire hazaértem jött egy adag tojásfehérjés, de fehér trutymó. :) Ma reggelre semmi. :)
A bor szuper dolog kis mértékben. :) Van olyan kismama ismerősöm, akinek minden nap meg kell innia fél decit. :)
Szia! Nem tudom, hogy most mi van akkor nálad. Én azért még reménykedem a babában.
Én már nem járok wc-re, mert elmúlt az az elég erős mindjárt megjön érzés és görcsölgetés is. Bár lehet, hogy csak azért nem érzem, mert tegnap főzés és vacsi után azonnal bealudtam. :D
Jól jönne tőled is egy pozitív teszt!!! :)
Sziasztok!
Nagyon drukkolok a holnap teszteliknej!
En a 29. naponnegativat teszteltem. Azota a 31. naponvagyok es meg nem jott meg semmi tunetet nem erzek... Barnazas sincs ami szokott lenni leghosszabb ciklusom 29 nap volt de atlag 27 naposak.
Annyi van par napja mint Kolettnel hogy wcre jarok es mindjart megjon erzesem van.
Most kulfoldon vagyok szombaton tudok tesztelni. De ha nincs baba igazan megjohetne...
Uuuu de varom a holnap reggeli tesztelok beszamolojat! :) Meseljetek majd, olyan jo lenne a tobb pozitiv eredmeny!! :)
Nekem meg mindig van ez a fura elesebb meh szuras, erdekes. Az elobb az hittem megjon, tisztara olyan erzes volt, rohantam a mosdoba aztan semmi extra.
Most lazitaskepp megengedek magamnak egy kis borozast az urammal :)
Teszteljetek csajok! :)
Akinek nem jönne össze, azzal folytatjuk tovább! Nekem most múlt el a mensim. Újabb hónap kezdődik.
Na csajok akkor hogy még jobban izguljatok holnap reggel én is tesztelek! Ma 2 hónapja,hogy nem jött meg..ez lehet a pco-m miatt, vagy lehet a fogamzásgátlók miatt amit júliusban hagytam abba, de nagyon sok tünetem van, nagyon sokat zsibbad a méhemnél meg hasizomláz szerű feszülés van a hasamban, és kívánom a savanykás dolgokat, a derekam is már elég régóta fáj. De ha ez a teszt is negatív lesz már nem tudom mit csináljak. Nem szaladgálhatok a dokihoz minden két hétben! :(
Amúgy 160 cm és 62 kg vagyok átlag mellekkel, izmos testalkattal és jó popsival :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?