A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szép reggelt lányok! :) :) :)
Kivel mizu? Mindjárt visszaolvasok ám. :)
Nekem már az egész hasam feszül, ég belül. Minden mozdulat fájdalmas. :)
Addig emlegettem a mellfájást, hogy tegnap este már elkezdett érzékeny lenni, és picit fájdogálni. :) Ezúton említeném meg akkor, hogy mekkora szerencse, hogy nem nyertem meg az ötöslottót, és mennyire örülök mindennek, hiszen mi a francok kezdenék én annyi pénzzel. :)
Nem mondhatnam ketszer nagyon rovid emelygesem volt pocim huzodik matol de nem korai meg?
nalad mi a helyzet? :)
Kacsa draga koszonom!
huh hat mindent erzek egyszerre orom sirhatnek remeny bizonytalansag es legszivesebben vilagga kurtolnem :)
Koszonom csajok! nagyon aranyosak vagytok megnyugtat hogy ti is annak latjatok!
epp kulfoldon vagyok egyedul ez most kicsit rossz :(
nagyon szoritok nektek lanyok mindent bele!
Nagyon szoritok ertetek ogy igy legyen!
Aranyos vagy!
Sziasztok!
Kitartast mindenkinek tudom a varakozas a legrosszabb...
En ma este 5 nap keses utan a 32. napon teszteltem egy halvany pozit. Ugyhogy nagy a remeny de meg nm merunk teljes szivbol orulni a parommal penteken reggel ujra tesztelek! Nagyon halvany a csik... Feltettem egy kepet.
Sok turelmet mindenkinek! Es remenykedjunk mindig!
Nem tudom! Szórakozik velünk a testünk. Múlt hónapban totál úgy éreztem, hogy most tuttó. A pattanásom sem jött ki, a melleim fájnak, szurkál a hasam, ennek gyerek lesz a vége :) Aztán megjött nekem is november 1-én.
Most tudtam, hogy megint meg fog jönni, pedig nagyon dolgoztunk azon, hogy ne így legyen. Én már kezdek kicsit visszaszállni a Földre. Szépen éljük az életünket, szeretjük egymást amikor tudjuk...persze azért a biztonság kedvéért most 3 hónapig ha nem történik meg velünk a csoda akkor mérem a hőmet, hogy ha bármi lenne a dokinak azt meg tudjam mutatni.
Én személy szerint próbálok csak a nem várt mensi napjától arra gondolni hogy baba lesz. Addig igazából minden tünet jelentheti azt hogy babát várunk, de azt is hogy meg fog jönni. Ez a szörnyű ebben a dologban :(
Regii és imagine03 hajrá! :)
Legyen ez a november-december a babák hónapja! :)
Jajj de szívesen csatlakoznék hozzátok!!! :/
Kacsa! Tök jó lehetett úgy bejelentkezni! Pihenj sokat! :)
Igen, nekem is a szuras volt eloszor ami furcsa. Sosem volt meg ilyen erzes.Tenyleg szinte kes szuras, eles, nem olyan, mint PE-kor. Most meg ugye a barnazas...
Nagyon remelem, hogy ez a mi honapunk! :) En tegnap es ma beszeltem felhangosan, hogy maradjon velunk :)
Ez a szúrás a leggyanúsabb, életembe nem éreztem ilyet. Olyan fura volt.Azóta is szurkál meg görcsölget,de már nem olyan késszúrásszerűen. Valamint gyötörönek a szelek egész nap, és pisilnem is gyakrabban kell:).
Csak a mellem fura, h olyan mintha nemis lenne...De lehet majd csak ezután kezdi. Vagy megjön :)
de remélem nem! ez a hónap a mienk (is) lesz:))
Jelentkezz a teszt után egyből! :)
Szurkolok!
Neked is ott lesz a baba! Ott kell lennie :)
Koszi, olyan jo lenne ha pozitiv lenne :) az emelyges is fura azert... :)
A cicim nem kulonsebben faj, inkabb csak ugy erzem neha h nyom, de nem folyamatosan. Mondjuk sose szokott fajni meg feszulni.
Hat meglatjuk mi lesz holnapra.
Azert leirom en mit erzek : Derekfajas, hasszurka egesz nap , belenyilalt ma reggel 2x a mehem majdnem osszecsuklottam meloba, ugyanez hetfo este is, 2 napja reggeli emelyges. Nekem 30-33 naposak a ciklusok de 16.ik napon volt tuszorepedes kb. S ma vok a 25.ik napomon. Jovo csut elott nem merek tesztelni, bar ki tudja :)
Drukkolok Erted!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?