A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Koszonom lanyok!
Molykusz szerintem meger meg egy tesztet!
Imagin sajnalom :( ez viszont nem semmi hogy fals eredmenyt mutatott a teszt! Nekem a nyak tunetek segitettek bar tapasztaltam is minden honapban.
Regii ugy sajnalom viszont a ferjed egy tunder!
Szoritok nektek lanyok hozzon a Jezuska sok sok pozitiv tesztet!
Nagyon sajnálom! :( Mára is vártad?
Szurkolok, hogy mielőbb baba legyen!!! Átok mensi, de utálom!
Aranyos vagy! Koszi mindenkinek, de sajnos jol megviccelt a testem :( Ma reggel megjott sajnos, pedig tenyleg ez nem bebeszeles, korabban nem voltak mensi elott ilyen tuneteim. Na mindegy ujabb megerosites, hogy mig nem kesik, kar beleelni magat az embernek. Hogy az uj tunetek minek koszonhetoek, nem tudom, biztos, mert nagyon szeretnenk.
Na de a lenyeg, nem vagyok elkeseredve, uj honap jon, tiszta lappal kezdunk :) karacsony elott PE lesz, majd ezzel unnepelunk :)
De már érzem a mensit tényleg, ez nem lehet baba, a tegnapi sűrű nyák is folyós lett :(
Mensisen fáj a fejem, meg minden, szóval ez csak mikulás lehet :)
Jajj de aranyos vagy.
Virtuális távpuszi :) És nagy ölelés! :)
Már megnyugodtam, jó volt bőgni egyet reggel, s most annak örülök h pontos a mensim :)
De meg is jött?
Ha még nem akkor ne keseregj Regi, sokszor a mensis tünetek egyeznek a babás tünetekkel! :)
A napokban volt mensis görcsöm, de most azt nem érzem. Igazából semmit nem érzek. Cicifájás picit van, de az szokott lenni nekem mindig!
Ha marad a hőm fennt tesztelek vmikor.:)
Jajj DRága! :( Tudom mit érzel most, de fel a fejjel! A férjed egy tündér, vigyázz rá nagyon, és becsüld meg, hogy ilyen!!!! :)
Nem tudom mi állhat még a sikertelenség hátterében, régebben engem is érdekelt, de már feladtam. Ez nagyjából akkora rejtély, mint az, hogy Bud Spencernek milyen színű a szeme. :) Talán majd egyszer megtudjuk. :)
Ölelésem és vígaszpuszim indul! Bármi is van/lesz, én melletted állok, és lelki támogatással foglak zaklatni! :) :*
Sziasztok lányok!
Én a köv.hónapban újra indulok a "legyünk babásak az év utolsó hónapjában" címért. Tegnap este még szentül hittem, h talán most sikerült. De mára, elkezdődött az őrületes mensis hasfájás,fejfájás és már mensisek érzem a szagokat is, jön a vizes nyák is :) Reggel 5kor meg is ébredtem rá h fáj a hasam, 6kor felkeltem a 6.45 helyett, s pityeregtem 1 órát, sirattam az elmúlt 2 év sikertelenségét. Már megnyugodtam szerencsére, febr-ban bejelentkezünk a Kaáliba és ha nem lehet babánk, Angelinia Jolie és Bradd Pitt nyomdokaiba lépünk :) Amúgy viccen kívül annyira tetszenek a kis vágott szemű babák :)
Egy kérdés merült fel márcsak bennem, ha egyikünknek sincs elvileg bajunk, megvolt a peteérés, jókor voltunk együtt, akkor miért nem sikerült??? Mi lehet még más tényező ami közrejátszik? Remélem nem az, hogy nem passzolunk össze... Kedves férjem kijelentette, h akkor is én kellek neki, ha soha nem lesz közös gyerekünk :) Ő a legjobb ember a Földön!
Kicsit hosszúra sikeredtem, igy reggel, bocsika, most minden kijött belőlem!
Mindenkinek megy a drukk, a pozi tesztelőknek nagy gratula!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?