A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok lányok! :)
Valami front közeledik, legalábbis úgy érzem. Úgy ébredtem, mint aki semmit nem aldut, és fájt a fejem is. A mellfájásom helyett csak bimbóérzékenység van, szóval tuti valami időjárási tényező zavar, de nagyon. Készüljetek, hogy érdekes hónap és ciklus lesz ez mindenkinek, már megfigyeltem. :)
Szia,
szerintem 15-én volt, mert utána felfelé megy . A ciklus szerintem azért húzta oda, mert leesett a hőd, és utána 2 tizeddel megugrott.
Szia,
Nálam is pontosan ugyanez van, mármint a fehér cucc :). Én is ma néztem, és nekem is hétfő-kedd kéne, hogy NE jöjjön. Kíváncsi leszek...
Sziasztok!
Gratula georgina és kacsa. Már régebben írtam hogy minden tünetem felhagyott. Hát ma vagyok a ciklusom 22. napján, keddre nem várom és történés volt:) Egész délelőtt meg volt puffadva az alhasam (de nem a pukitól:D ), mensis görcs volt, de nem az a fajta , mint amikor már majdem sírok, és jól bedurrantak a melleim, de nem kimondottan fájt, inkább csak érzékenyebb volt és feszült. Olvastam ,amit írtatok erről a fehér sűrű folyásról, de én száraz vagyok, ami elég furi, mert belőlem mindig folyik valami(orvosilag igazolt, hogy nem vagyok gombás mielőtt még v.ki arra gondol). Kiváncsiságból önvizsgálatot végeztem :) és belül tele vagyok hófehér sürű cuccal, de nem folyik ki már napok óta:S Tudom ez undi bocsi lányok:o) Nem beszélek be semmi csak ma ez volt , lehet a mensi előjele. még van 5 napom
Nagyon egyetertek veled!
Ha kesik ket harom napot addig erdemes varni! En a 25. a 29. napon is negativat teszteltem. A 32. napon lett az elso pozitiv nagyon halvany teszt!
Sziasztok Lanyok!
En a helyetekben tuti csak akkor tesztelnek ha mar kesik. Sajat tapasztalat, hogy elotte tokre felesleges, mert a tunetek nagyon csalokak tudnak lenni :)
Kitartas nektek, drukkolok, hogy legyen meg tobb pozitiv tesztelonk!
Én is hétvégére nem várom, de már nagyon tesztelnék :))
Bár nem tudom lenne-e értelme....
Sziasztok Csajok!
Kacsa, szerintem is minél hamarabb menj el dokihoz, mert a barnázás nem jó jel.
Két oka lehet:
1. alacsony progeszteron szint, erre az Utrogestan hüvelykúpot vagy szájon át bevehető tablettát írják fel és csak receptre kapható.
2. méhen kívüli terhesség gyanúja
Saját tapasztalat: mikor nekem anno pozitív lett a tesztem az elmaradt menzesz után 4 nappal, 2 nap után már a nőgyógyásznál voltam ultrahangon, hogy megnézessem jó helyen tapadt-e meg. 5. hét végén 6. hét elején már látható. A pozitív teszt után ez a legfontosabb lépés saját érdekedben.
Nekem halványan mutatta mindig, néha erősen is de az a cuccok miatt volt, amit szedtem rá.
Ha a másik mutatta Neked az ovut, akkor tényleg a teszt szar...
Én most rendeltem a netről olcsó ovu tesztet :D Hát csinálom egy hete, de ez ló..szt nem mutat :D Még halványan sem :D A múltkori drága teszt az rendesen mutatta. Elvileg hétvégén lesz ovum, de azért halvány csíknak csak kéne lennie :D
Vagy a petéim elmentek nyaralni :D Ötlet? Másnál beváltak ezek az olcsó tesztek???
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?