A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
SZtem is segít, pláne ha tényleg ott van :) ))
Ha nincs akkor végülis mindegy :)
de nemsokára kiderüüüüüüüüül :)
Szerintem várd meg a mensi napját. :)
Az én mikulásom hétfőn, vagy kedden érkezik. :) ... és tuti, hogy érkezik! :)
Köszönöm-köszönöm!! :) Ha mást nem a jókívánságokból merítek majd erőt, ha végképp elfogyna az enyém.:)))
Hihi, ez jó, hiperaktív, ez jó kifejezés, miután két perc alatt tele tud lenni egy oldal..:DDD A pom-pom lányoknak is nagy szerepe tud lenni!! :)
Igen, itt a hétvége, pörögni fognak a dolgok :) Nálam biztos! :)
Csüt.höz tartom magam, hétfőn lesz 2 hete h volt PÉ-m... jöttem melóba beszélgettem a hasamhoz, meg most a wc-ben is :) bárcsak ott lenne egészségben a baby.
Mennyi izgalom lesz itt most nekünk :) ugye?
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen, és a köldökzsinór se akadékoskodjon. :)
Azért pörög, mert mi ilyen hiperaktív babásodni akaró némberek vagyunk! :) Kivéve engem, mert én szimplán csak pom-pom lány vagyok. :D
Sziasztok!
Uuu csajok nagyon nagyon drukkolok!
De ne keseredjetek el ha nm rogton pozi attol meg van remeny amig nm jon meg!
IzaHold neked sok erot es gyors szulest kivanok! Na meg jobbulast!
En ma reggel erosebb pozit teszteltem de ez se virit :) halvany azert de baratnom szerint nm is fog viritani :)
Meglátom, lehet ellövök egyet, de továbbra is próbálom tartani magam a csüt,höz...
azt néztem hogy hétfőn lesz majd 2 hete hogy PÉ-m volt... szóval akkor már lehetséges tényleg h mutatná...:)
Mi van a holnappal? :)
Én is izgulok, mert Süni kiállításra megyek. :) Nagyon várom már! :)
Beszélgetek, de azt mondja nagyon jó ott bent.:)))) Én meg nem bánom..lágyszívű vagyok. :) Csak ne nőljön akkorára, hogy nem fér ki.:D Szeretnék természetesen szülni mindenképpen!
Én is a gyors szülésben bízom!! Tegnap azt olvastam, hogy a többedszer szülőknél a vajúdás igazából hetekig is eltarthat. Ezért is van, hogy sokszor nem csak az első szülők mennek be korán, vagyis feleslegesen a kórházba, mert aztán még hetek múlva szülnek csak, mert beindul korábban és abbamarad. Nekem is volt már több ilyen, mérhető, hosszú ideig tartó fájásom, és pl. volt, hogy 5 percenként jött, és leállt. Talán tényleg kevesebb ideig kell majd vajúdnom a végére..talán..remélem...:)) Na, meg abban bízom, hogy nem lesz a nyakán a köldökzsinór, mint a nagyfiamnak, és gyorsan megszületik, nem kell annyiszor kinyomni, mint őt és végül kell a vácum is, meg még nekem is nyomni kell, meg még rá is segítenek a hasamra..és tiszta pötty lettem, annyira nyomtam.. és rettegtem, hogy minden oké legyen vele!! Ha már a szülőcsatornában van, nincs császár, ott kell kijönnie!! Na, de most nem lesz ilyen, minden oké lesz!! :)
Nagyon szorítok mindeninek, olvaslak ám titeket! Már amennyire persze vissza tudok olvasni, néha úgy pörög itt minden.:)))
hétfőn énis 30.ik napon leszek, már tudnék lövöldözni énis, van nekem is egy csomó tesztem, de majd meglátom :)
JAjj de izgi lesz!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?