A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Alapjáraton engem se, csak mivel biztos h nem tervezett baba volt, márcsak ahogy a csaj kinézett meg viselkedett, meg érzékeny is voltam... brrrrr.
Rokonnak persze énis örülnék, ez természetes :)
Kb aug óta engem sem ért nap, ezért gondoltam, hogy bemegyek egy kicsit töltődni, nem vok szolimaca, de jól esett :)
Akkor lehet Teis kifogsz egy terhes csajt ott, aztán kiadhatsz mindent :)
Miket nem csinálsz te nő! :) Egészségedre a szolit és a sírást is. :)
Én már régen voltam szoliban, de pont tervezem mostanság. :)
Szerintem is.
Ki kell adni magunkból, ha ez segít!
Én kedden voltam igy, meg szerda reggel, de kedden azért mert gondoltam feltöltődöm a szoliban, bementem 12percre, a recepciós persze terhes volt, kb 25 éves (biztos tervezett baba volt... :S ) befeküdtem és végigbőgtem azt a 12 percet, még szerencse h ordított a zene...
Néha ez kell tényleg és jót tesz :)
De aranyos vagy :)
Köszönöm!
Inkább ne érezzünk semmit velem kapcsolatba, nem akarok megint bőgni reggel, ha meglátom a fránya mensit :( Fujj fujj :)
Ha nem látnunk semmit jövő péntekig, kezdhetünk reménykedni, s elkönyvelni h van remény h kilépjek az űrlény klubból :)
Jól van na, te egy tündér vagy! :) <3
Neked örüljünk már, ne az én fars tüneteimnek, amit okozhat most bármi, hiszen volt HSG, meg colsty, stb. :) Ez a legújabb átverés, de tényleg! Nem is akarok róla beszélni, mert mérges leszek. :)
Most csak rátok koncntrálok, elhatároztam, támogass kérlek te is ebben! :D :*
Jól van na, csak örültem volna...
De Te tudod :)
Kolett, nem lehet h baba vagy a dologban? :)
Friss átjárhatósági, Closty, azért ez nagyon jó alap :)
Kedves Kolett és Regii, nagyon aranyosak vagytok, hogy írtatok és hogy szurkoltok. :)
Én is tudom, hogy minden terhesség más, minden nő teste más, másképp élünk meg dolgokat, minden hónapban reménykedünk, mindig új tüneteket fedezünk fel. :) De kivel beszélhetném, oszthatnám meg az érzéseimet, ha nem azokkal a lányokkal, akik értik, tudják, hogy mi is játszódik le egy nőben, aki annyira akar már kisbabát? Hát Veletek. :)
Megtörtént! ;o) Köszöni szépen! :)
Az előbb megint akkorákat csuklott...érzem, hogy már mekkora..fent is, lent is. Nagyon durván lehet már érezni. :) A férjem kérdezte, nem jönnek-e a fájások, hát mondtam, hogy nem. Azt mondja...na, ma sem szülünk..:DD Hiába mondtam, hogy éjfélig 4x is megszülhetünk még.:))
Nagyon sajnálom! Azt olvastam, hogy sokszor nem jön össze az első inszem, de a második-harmadik már sikeres! :) Remélem nektek is az lesz. :)
Múlt hónapban nekem is hasonló volt már mensi előtt, mellek megnőttek, nagyon fájtak, has puffadt, derekam majd leszakadt, hányinger, nem tudtam farmert hordani, mert nyomodódott az alhasam és hason aludni sem tudtam... mégsem lett baba. :( Minden hónapban van valami új, valami más tünet, hogy bizakodjak, de utána jön a maflás. :)
Nagyon szurkolok, hogy neked most azért legyen más, mert baba van. :) <3
Szia Kolett,
igen, múlt hónapban az első inszem után is 6 nappal ugyanezt éreztem, plusz még majd' beszakadt a derekam és a melleim is nagyon fájtak, és mégsem sikerült a baba. :(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?