A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Na, csajok, én ezennel elpakoltam a hőmérőt és a papírt-tollat az éjjeliszekrényemről. Befejeztem a méricskélést, hátha normálisan tudok így aludni.
Igen ra kerestem meg találtam meg több hasonló is van_ mondjuk ez még rá ér
Tavaly májusi cikk, nem tudom működnek-e még.
Hú, most rákerestem, én pedig ezt találtam:
[link]
Ma döbbentem -rá hogy vannak cilusos ovulációs aqok
Egy kis fogyás ártani nem árt :) Nekem egyik barátnőm is így lett terhes. Próbálkoztak, nem jött a babó, aztán elkezdett fogyózni, le is ment 5-6 kiló 1-2 hónap alatt...és terhes is lett :)
Én még fázok futni :) majd 20 fok felett.
Gratulálok Primm!! :)
Babás lányok én nem támogatom, hogy elhagyjátok a topicot!!!!
Én viszont mától elkezdtem futni! És olyan jól esett. Úgy döntöttem, hogy babi így is megtalálja a helyét ha jönni akar :) Talán még jót is tennék neki, ha leadnék pár kilót és formába hoznám magam!
:) aranyosak vagytok, köszönjük! :)
Nem megyünk el, csak nem idegesítünk Titeket mindenfélével :) Én továbbra is támogatlak titeket, de kizárólag a terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig részben :D
hiányozni fogtok ha elmentek
Ufó kismamik :D Lehet csatlakozni :D
Okes :)))
En benne vagyok!
Akkor csinálok egy ufó kismamik klubot :D
Vagy csinalhatnank egy kismami topicot is, aztan elvonulunk oda h ne idegesitsuk itt a tobbieket!
Nem akarom bomlasztani a csopit csak egy otlet volt! A napi dolgokba lehet idegesitenenk a sok csajt aki pl nem kivancsi a kismami temara!
Ha nincs ra igeny en szivesen maradok v megyek barhova :)
vagyis ez klub :D most nézem :D
Él még a Napi dolgok - beszéljük ki topik amit Kolett hozott létre? :D
Ott beszélhetnénk mindenről...meg persze mindenki jöhet oda is, aki itt van, de itt tényleg már lehet idegesítő a sok babás hozzászólás :D Én már megjelöltem, majd szólok Kolettnek, hogy engedélyezzen minket :) :)
Sziasztok lanyok, Ebben a honapban inaktiv voltam, de erdekelne hogy Kivel Mi ujsag? Uj kismamik??
Hát nálam nagy gondok lehetnek, mert én tolom Gyuribácsi csomagját, már a fagyönggyel fogok végezni, most jön az irrigálás (életemben nem csináltam még ilyet) meg a másik tea.
Már bánom, hogy megvettük, tényleg drága, dehát akkor ki foglalkozott ezzel, igyuk-együk, mert jöjjön a baba, meg annyi mindenkinek segített. Persze, akiknek amúgy sincs bajuk. Nekik elég egy kis méregtelenítés.
Azt hogy érted, hogy nem jókor voltatok együtt? Mikor? Mensi után máris lehet nyomni 2 naponta, középidőben naponta, ha bírjátok :D el sem lehet rontani :D
Sztem se temesd meg :) nekem se fajt a cickom, max azutan h meg kellett volna jonni. Esetleg a bimbi volt erzekenyebb es ott voltak a kis feher pottyok :)
Köszi akkor jó ha emlékszel ^^
Na emiatt ne temesd, nem vagyunk egyformák! Ezeket a tünetek annyira kiszámíthatatlanok, minden ami lehet terhes tünet, az lehet mensis tünet is és fordítva. Pl tegnap óta folyamatosan mindjárt megjön érzésem van. Nem görcsölés, hanem érzem hogy telítve van a méhem, vagy nem tudom mim :D De ez ugye ilyenkor természetes, ugyan úgy, mint mensikor is. Nem hogy miden embernék más, de még ugyan annál az embernél is más tünetek lehetnek két terhességnél. Szóval majd akkor temesd, ha megjött a mensid. De akkor is csak akkor, ha igazi, sok piros vér. Mert a pecsételés is csapott már be kismamákat :)
En ma vagyok a 10 vagy 11 dpo-n.No majd kiderul.Nagyjabol itt is mindenki erzekeny cicikrol szamolt be.Igy en ennek megfeleloen temettem el ezt a honapot.Haat.Majd meglatjuk 3 nap mulva...
Nekem ezelőtt sose volt semmiféle tünet a melleimmel, most a 32. cn-on (ami nagyjából a 15.dpo, de ugye nem tudom biztosra) kicsit nyomásra érzékeny lett, amire felfigyeltem. A többiek ki is "nevettek" egy másik csopiban, hogy ez nem nagy szám, nekik ilyen mindig van :D De ez csak akkor volt, azóta sincs semmi. Annyi, h kicsit nagyobbnak tűnnek, mintha valami frankó push up melltartó lenne rajtam :D
További ajánlott fórumok: