A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Múlt hónapban, február 17-én volt egy laparoszkópiám.Volt egy cisztám, meg endometriózisom is van/ volt.Babát szeretnénk. A dokim azt mondta, 2 hónap alatt próbáljuk meg összehozni. Műtét után szépen 28 napra megjött. Jövőhéten kellene megjönnie 25-én. De már ez a harmadik nap, hogy barnázgatok.Tegnap előtt iszonyatos hőhullámom volt délután 3x is, néha szédülök, néha kicsit szurkál a hasam alja. Szerintetek beágyazódás történik? És ha igen, meddig tarthat? Még ilyen nem fordult elő soha, hogy egy héttel a mensi előtt barnázni kezdek...
Nekem furi hogy már negyedik ötödik napja 36,3 minden reggel, én meg várom hogy magasabb legyen 😂😂
A szaladgálás igaz skate 😉😃
Nekem peteéréskor volt 36,3..akkor nagyon leesett, de amúgy nekem alapból 36,6-36,8 körül volt az alaphőm reggelente. Pé után meg mindig 37+.
De annyi babás görbét láttam, ahol a 37 közelében sincs a hő...szóval ez gondolom mindenkinél más.
Na nap folyamán meg normális ha magasabb a hő, akkor mozogsz...pláne ha a gyerkőcök után rohansz :D
Sztem biztos hasznal!
Szedd szepen tovabb, erre nem fog kelleni semmi pm bogyo!
Enis 2.4 korul voltam es sikerult a baba, bogyo nelkul :)
Sziasztok, csajok!
Nekem ma reggelre mindenféle érzékenység és fájdalom nélkül beduzzadt a mellem. Múlt hónapban ez 2 nappal a mensi előtt volt, de ez most elég korai lenne, még csak ma vagyok a 22. napon. Mostmár ezek után azt sem tudom mikor volt ovum, lehet, hogy még korábban, mint hittem és holnaputánra nem várom?? A 24. cn-re?? Volt már régebben pár hónapig 24-25 napos ciklusom, de aztán átállt 28-29-re. Mostmár semmit nem értek. Ja, és leszakad a derekam, de az lehet a sok üléstől.
Megjött a vérvétel eredményem, semmi gyanú IR-re, a homa indexem 1,1 lett. És képzeljétek a TSH-m megint lejjebb ment, már csak 2,48 ! 1 hónapja még 3,47 volt! 3 hete pedig 2,87. Lehet használ a szelén??
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?