A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hát ez az, hogy nem tudom megfogalmazni :D
valami ott van. Ez a legjobb kifejezés rá :D most épp nem fáj, nem nyilal, de úgy érzem, hogy van méhem :D megyek is aludni, mert ez a két korai kelés egymás után kikészített, nagyon álmos vagyok. Hátha álmodok valami jót.
En maganba jarok!
De ezert az 5 percert nem vok hajlando ennyit fizetni megint :(
A korhazba meg nagyon jo uh gepek vannak es jo doki is lesz hetfon :) szoval a kep bosszanto csak, dehat ez van, azert bele nem halok csak szemet huzas...
Szia, az nem számít mikor voltatok együtt abból a szempontból, hogy a baba aznap fogan meg mikor ovuláció van, tehát ha neked 3 napja volt, akkor kb. aznap. Voltak, akik már ilyen korán is éreztek méh feszülés, petefészek szurkálást, folyást, de a farkaséhség valószínűleg nem emiatt van szerintem.
Engem olvass vissza nyugodtan, most vagyok a 8. dpo-n kb. és pár napja vannak furcsa érzéseim, ami még soha. Bár ilyen már volt az elmúlt hónapokban, mégsem lett baba, úgyhogy ez sem mérvadó :D produkál furcsa helyzeteket a szervezetünk :) ti mióta próbálkoztok?
Ez 20hetes genetikai uh a korhazban!!!
Itt sajna nem osztogatnak csak ugy kepet mint maganba!
A terhesgondozoba kell csekket kerni es befizetni, mivel itt nem tudod az orvos zsebebe dugni a penzt, nem maganrendeles! Sajna a korhazba igy megy! Enis ma tudtam meg! Hulye rendszer az tuti!
Mivel ez az uh TB tamogatott nem ugy mint a 12 hetes genetikai igy en most nem fizeteket 30 at erte.
Jajj de jo, ugy orulok Nektek!!!! :))))
Gratula a futyishez!
Sziasztok!
Mensi előtt vagyok még jó néhány nappal, úgy is mondhatnám hogy peteérés után 3 nappal, és fáj/szúr a hasam főleg középen, fehér krémes folyás társul hozzá és farkaséhség.
Szerintetek lehet baba a dologban.
Peteérés előtt 3 nappal voltunk együtt, sok esélyét nem látom, de olyan furcsán vagyok.
Ti éreztetek valamit együttlét után 6-7 nappal, mikor babát vártatok?
Nézzétek meg a Fapad legutolsó részét! :D nagyon idevág!
amikor Kincső sokkot kap a repülőn... :D itt röhögök!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?