A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nah ez az...h igy azt se tudom h most mikor kell megjönnie...mikor van ovum van e egyaltalan..mi most is akciozunk minden nap...:-)
Igen nem is számolgattam semmit,csak aznap bùjtunk össze,tudom èn is hogy kèsőn voltunk,de akkor meg kellett volna jönnie rendesen a mensinek ès akkor már terveznèm is mikor szerethetjük egymást nagyon,de azòta minden furcsa lett
Igazad van.sajnos engem ahogy megpiszkalt az ujja vege veres lett...azt mondta ez mensi..ott veszeledtem vele h nem az.hiszen nem folyt mar 2napja semmi es barnaztam.de nem ertette meg.es ahogy eljőttem nem is volt semmi.es fajt is ahogy megnyomkodott.
Alapesetben valoban igy van..de nekem is kesőbb volt ovum..es mi marc 6'an voltunk együtt es 13-14.en volt barnazas.azota se jött meg.a doki nem volt egyertelmü terhesseget illetöen..es csak hasi uh-t csinalt nem hüvelyit.nem mondott semmit a nyalkahartya vastagsagarol.azt mondta ha baba volt lehet mar tavozott (de nem volt darabos..mint elözö honapban mikor nem tapadt meg).aztan azt mondta h meg nem lat semmit...lehet.aztan adott a szurkalasomra görcsoldot..amit ki se valtottam mert sima mensis görcsoldo en meg nem görcsöltem...es azt irta az utmutato h tervezett terhessegnel es terhesen nem szabad szedni...szoval...erdekes.jah es szedem a femibiont es magne b6-ot es most sokkal jobban vagyok.
Hát ez az Mollykusz,hogy èn is azt èrzem,hogy nem vagyok olyan mint voltam.Hiába lett negatìv.Èn is fel tudnám dolgozni ha nincs baba,de ez a bizonytalanság őrjìtő
😃 akkor vissza kellett volna kèrdezni a dokit,hogy akkor mi is van,maga is terhes ?!mert èn igen,vannak nagyon bunkòk,nálunk a nővèrkèk bunkòk,a doki meg ùgy megnyomkodott a mùltkor,hogy majd kijött a szemem.
Köszi csajok a válaszokat!aszthiszem akkor várok mèg kicsit,èn is fèlek a dokitòl nehogy bepiszkáljon valamibe,ha ott van a baba.Várok mèg pár napot😞
Akkor ugyanugy vagy mint en...kesöbbi peteeres...1-2nap elteressel.tegnap en is teszteltem es negativ volt.de tovabbra is nem vagyok olyan mint maskor.dokinal voltam hetfön kedden.de hülye volt.a varoban volt egy kiscsaj aki 4+4napos volt es masodik baba...elsönel azt mondta neki a doki h ha maga terhes akkor en is az vagyok...valoszinü akkor is koran ment..es megis babas volt..hiszen mar ott volt vele a 2eves kislanya a varoban.szoval nem erdemes rohanni dokihoz.
Milyen akció volt 8-án? Ha 13-án kellett volna megjönnie, akkor 8-án már a babáért hiába akcióztok, akkor kb. febr. 27-e körül kellett ovudnak lennie.
Mikor menstruáltál utoljára?
13-án kellett volna a menstruációdnak megjönnie? Akkor azt már rég kimutatná a teszt, akkor viszont irány a doki.
Nőgyógyász és megmondod, hogy több, mint 1 hete késik, ilyen volt velem egyszer, rögtön ultrahangozott. Uh-n már látnia kéne, ha van valami. Ha nincs, akkor pedig várakozás, bármitől késhet: stressz, hormonok, valami betegség vagy szimplán nem volt ebben a hónapban ovud.
Szoval szerintem korai lenne dokihoz menni.tudom milyen ez a bizonytalansag.de szerintem varj meg par napot...
Én megismételném a tesztet pár nap múlva. Uh-on még tuti semmi nem látszik még ha baba is van a dologban. Vérvételből meg tudják mondani de szerintem ahhoz is kell pár nap h 100%ra mondják meg. Türelem és nyugalom!😊
Szerintem se rohanj még dokihoz, pár nap múlva tesztelj újra. Hány naposak a ciklusaid és most hol tartasz és mikorra nem várod?
Olyan 13.án kellett volna,akkor nem jött ès 15.èn volt kicsi vèrzès,meg barnázás kettő nap
Nekem 18evig sose fajt sode volt erzekeny a cicim mensi elött...csak akkor mikor gyogyszert valtottam.es egy evvel utana mikor abbahagytam tehat az elmult fel evben mindig olyan volt mintha szilikon lenne pedig kis mellem van.most h nem jött meg rendesen nem volt semmi cici erzekenyseg.szoval mindenki mashogy müködik.hajra.drukkolok.
Szerintem meg varj par napot.ma kellene megjönnie?
Nagyon drukkolok! :)
Mell duzzanat múlt hónapban 2 napig tartott nálam, meg is jött másnapra a menses :(
most ma van a 2. mellduzzanatos napom, de még csak a 24. napon vagyok. Elvileg csütörtökre nem várom. Most addig ekkora mellem lesz? 10 cm-t nőtt a mellbőségem 1 nap alatt, kinek kell szilikon ezekután? :D jobb, mint a mellnagyobbító műtét :D
Jò reggelt mindenkinek! Persze èn is teszteltem,de negatìv lett,ùgy határoztam,hátha ès akkor nem idegeskednèk tovább de csak rosszabb lett,akkor mitől èrzèkeny mèg mindig a hasam?meg a derekam?8.án volt az akciò,15.èn volt a barnázás.szerintetek menjek holnap dokihoz?Ha baba lenne,azt biztosra meg tudják mondani?mennyi ideig tart egy ilyen vizsgálat?meddig èrkezik egy vèreredmèny?vagy várjak mèg ès teszteljek?vèlemènyezzètek,lègyszi,tök tanácstalan vagyok.
Jó reggelt!
Lina, tényleg ne add még fel, amíg nincs mensi, addig van remény:)
Meg szerintem mindenki teste másképp reagál a terhességre. Pl. nekem mensi előtt mindig szokott feszülni a cicim, most meg nem. Semmit sem érzek. De a hőm napok óta 37,1, ez az egy terhestünetem van :) (meg persze az elmaradt mensi) Drukkolok mindenkinek!!! :)
Csajok amig nem jön meg rendesen.addig remenykedjetek.es varjatok meg s tesztelessel.drukkolok nagyon.
Görcsölgetés,nyilalás ennyi
Jó reggelt!köszi szépen a biztatást,még nem jött meg,meglátjuk.Ha nincs babó jöjjön meg minnél hamarabb hagy kezdődjön az új hónap.Duzzadt mell jó jel E-dit nekem abszolut nem feszül.
Jó reggelt! Lina amig nem jön meg ne add fel!
Jó reggelt mindenkinek!
Amíg nem jön meg, addig még lehet baba!
Nekem továbbra is duzzadtak a melleim. Ennyi tünet.
Sziasztok.Tegnap este nem bírtam tovább és teszteltem persze negativ lett.Erre az ébredési hőm is leesett 36.3-ra pedig eddig 36.9 volt.Szóval nincs babó :-( Mindenkinek szép napot és aki tesztel annak kétcsíkosat.
Sziasztok!szèp estèt ès eredmènyekben gazdag reggelt mindenkinek! Az ùjaknak üzenem,hogy a remèny hal meg utoljára,ès legyetek pozitìvak,èn majd hètfőn tesztelek,de már alig bìrom kivárni,barnázgatás òta kicsit csillapodtak a tüneteim maradt a hányinger ami ha nem megfelelő kajára gondolok akkor jelentkezik,a fejfájás ami akkor ha melegem van,a derèkfájás ha sokat álldogálok,ès nagy nyugalmat is èrzem,ami szintèn furi mert ideges tìpus vagyok.Remèlem összejön a babus.Jò èjt mindenkinek,ès babás álmokat!💖
Szia! Nekem még mindig semmi csak barnazok de most mennem kell. Holnap leszek. Puszi nektek 😉
Holnap reggel írok mi lett az eredmény!!Jó éjt nektek!!!
További ajánlott fórumok: