A tényleg nagyon nagy túlsúly! (beszélgetés)
Katica!
Drukkolok,hogy sikerüljön a tb-s dolog.Én is tervezek ilyet,de ahhoz még fogynom kell pár kilót.
Eszméletlen amit véghez vittél!!!
Sziasztok.
Én a -20. kilómnál járok,de még visszavan legalább 17.:(
Sok mindent kipróbáltam.Most egy orvos által felírt bogyót kaptam segítségnek.
Úgy néz ki hatásos.
Katice76!
Már ezerszer néztem meg a képeidet most is onnan jövök mutattam valakinek.Mégegyszer és még ezerszer gratulálok és köszönöm,hogy ide jöttél a kérésemre,én kértem a segítséget meg a topikot is én nyitottam és annyira boldog vagyok,hogy ilyen sokan jöttek.
Nézzétek meg chipmunk1985-is mert ő 85kg ról indult.
Jó nekem már az állomsuly de nézzétek a képeket milyen lett!!Neki is gratulálok.Egyébként ő is felajánlotta a segítségét.
ha elkeserednék előveszek egy lapot és megrajzolom a sulyom változását egy grafikonon, és megnézem ha ezt igy tudnám folytatni akkor egy két, hat hónap mulva mennyi lennék:D
ez lelkesitő
Köszönöm,hogy erre látogattál!Tudom,hogy nehéz de én rajtatok is felbátorodom.És igen is le fogok fogyni.
Most jöttem a nagy ebédemből.Főt hús párolt zöldség komolyan mondom élvezettel ettem meg.Mert rátok gondoltam,hogy ti sem adjátok fel.Én igazából végre eljutottam odáig,hogy magamnak legyek jó!Annyit fogyok,hogy magamnak jó legyek,hogy végre legyen önbizalmam és akkor örülhetek mások véleményének is.Megpróbálok keresni magamról egy undorító képet.És nagyon várom a tanácsokat,javaslatokat,ötleteket továbra is.Én mindig írok mikor épp mi van velem.Remélem ti is.Ne hagyatok itt a topikomba egyedűl!!!!!!!
Szia!
Megnéztem az elötte-utánna képeket nagyon ügyes vagy és köszönjük a bátorítást.
Katica!
A nagy fogyás után milyen lett a böröd?
Szerintem egyébként bármely sikeres diétához az alábbi dolgok kellenek:
1. (a legfontosabb) döntsd el, hogy MOST megcsinálod. Nem holnap, nem hétfőn, hanem ettől a pillanattól diétázol/életmódot váltasz
2. válassz egy diétát, ami neked bejön. én javaslom a korlátozott szénhidrát tartalmú diétákat, nyilván nekem ez jön be, én ettől fogytam, de ez nem jelenti azt, hogy más nem működik.
3. legyen egy napi rutinod az evésre. a legjobb, ha reggel (vagy előző este) kitalálod a köv. napi kaját, és ahhoz ragaszkodsz. Legyen rendszer abban, hogy mikor eszel, és mit eszel. Ez segít elkerülni a felesleges nasizást, és stabilizálja a vércukrodat, nem lesznek falási rohamaid.
4. legyen egy biztonsági terved, arra az esetre, ha bűnözni vágysz, vagy bűnöztél. Pl, én ezt úgy oldom meg, hogy havonta 1 napot engedélyezek, amin azt eszek, amit szeretnék, de ésszel. így nincs bennem az a fura tiltott gyümölcs érzés, mert tudom, hogy én is ehetek pizzát, csak még két hét kell a bűnözős napig. Ez nekem sokkal reálisabb, mint hogy a köv. 2 évben nuku szénhidrát. Másrészt, ha bűnözöl, ez nem szabad, hogy feljogosítson arra, hogy abbahagyd a diétádat. Az autóvezetést sem hagyod abba, mert megbüntet a rendőr, nem???
5. Legyenek helyettesíhető kedvenceid. Anyummal mi majdnem minden kaját meg tudunk csinálni csak cukor helyett Splenda-t, liszt helyett szója lisztet, korpát használunk. Még lekvárt is tettünk el:)
6. Mérd meg magad, és mérd le a centiket a testeden (felkar, mell, mell alatt, derék, has, csípő, fenék, comb, vádli). Rendszeresen ellenőrizd az értékeket, de legalább hetente. Én tudom, hogy mérleg függő vagyok, de így azonnal látom, milyen kajának milyen hatása van a diétámra. Egyébként hosszútávon nagyon nagyon jó érzés vissza nézni a fogyást centikbe, vagy beállítani a hasadnál a centit az eredeti értékre, és ámulni, hogy mekkora voltál, de már nem vagy akkora többé, és sose nem is leszel :D
7. Csinálj magadról egész alakos fotót. (ezért a tanácsért majd roppant hálás leszel, amikor lefogysz). Sőt, én továbbmentem, és csináltam magamról egy vékony képet képszerkesztő segítségével. Hatalmas inspiráció, bárkinek ajánlom :)
:D
Ezt nem is tudtam, de köszönöm szépen.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nagyon gáz saját néven topicot nyitni?
- Kecsketartók!Mit adtok a kecskének télen enni?Tényleg nagyon drága a takarmány?
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon...
- Nem fogom őt keresni. Nagyon megbántott. Megint. Ha tényleg...