A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"? (beszélgetés)
Mindig igazam van.De a gyerek 8éves korig a bevésődési szakaszban teljesen formálható.
Az enyémnek sincsen jób apja sőt,helyette én fizetek.Ma a heroin volt az erősebb nem én!
De mindenkinek jár egy viszlát!!!!!4
Jól hazudni csak a nagyon okos emberek tudna. Sokáig jól hazudni meg csak a zsenik, akiknek nagyon jó a memóriájuk és nem felejtik el azt se amit évekkel előbb hazudtak.
Az csak jellemhiba, ha valaki az eszét erre használja. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem örökletes.
Nem tudom, hogy ő tudja-e, de ha túl sok pénz folyik be a házikasszába, akkor gyanús. De ha nem tud róla, ártatlannak nyilvánítom. Naiv vagyok...
Tetkó a bal lapockámon van 20 cm körüli. Egy lótusz virág. Nagyon szép ám...
Ha abban zseni mint az apja!!
Tetkó hol nem szeretem csak a rózsát bokán,sünit kéz ujjon.Szóval a testvérem bünöző.
Nem kell a pénzed, van nekem is, nem száraz zsömléért húzom az igát.
Meg így utólag rájöttem, hogy jó emberrel feküttem le (még ha át is vágott) mert azóta megduplázódott a fizuja és a gyerektartás futja az albérlet költségeire. :)
Sasinak!
Csak úgy szólok, hogy a gazdasági "szakemberek" fél lábbal mindig börtönben vannak és a legtöbb tudja, amikor ezt a szakmát választja.
Aztán te mondtad, hogy a Sógorod nem dolgozik, mégis gazdag és te is ilyet akarsz... ha lecserélsz egy bányarémre, hát tessék. De rendes csaj vagyok, anyukádnak nem szólok erről. :P
Azt nem mondtam, hogy az öccse pszichopata, csak hogy sok van a világban... magadra vetted? NEm szűk az ing? Ha az, akkor meg vedd le ne feszegesd! :)
NEm csak a születési anyakönyvi kivonatod kell, ha meg akarsz látogatni... a karton mindenképp, de kéne az állam bácsitól is az erkölcsi bizonyítványod, a fedhetetlenségi is jól jönne, a puskád viszont hagyd otthon, félek a fegyverektől.
A kislányom nem szép, gyönyörű és nagyon okos (okosabb lesz mint én, mert az apjától örökölte, az meg zseni (úgy tud hazudni mint senki))
A hernyó rossz dolog, ne szííd, inkább kurvázz, ha szex kell!
Jó bort én se iszom kólával. :) És csak jó bort iszok, csak úgy szólok.
Az éjszakázásról mindenképp le kell szoknod, mert úgy sose fogunk találkozni.
Jogsim van, meg tetkóm is. (kocsim az nincs)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Szerelem 35 év felett ! Hogyan szeretünk, néhány csalódás után?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Vonzalom, Szerelem, Szex, Szerető - Vágy!
- "nem szereted, csak szeretni akarod a párod..." avagy mik a jelei a kihűlt szerelemnek?
- Anyagi jólét és igazi szeretet vagy fiatal szerelem?